Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Danas u 20:45 tekma Austrija - Njemačka u Beču. Mogu li Austrijanci prirediti svima nama još jedno veliko iznenađenje i pobjedom protiv Njemačke otići zajedno sa Hrvatima u četvrtfinale? Do jučer smo svi mislili da je to auspolutno nemoguće, no danas nakon što je Austrija pokazala svoje kvalitete u meču protiv Poljaka i Hrvata, a Njemačka sa druge strane potvrdila da nije nepobjediva, situacija se drastično mjenja. Hoće li Hrvat, Ivica Vastić, po prvi puta u povijesti odvesti Austriju u drugi krug natjecanja, ili će nas ipak Poljak Lukas Podolski poštediti iznenađenja i nastavkom svojih sjajnih pogodaka ispraviti grešku protiv Hrvata i otići sa Njemcima u četvrtfinale? Sve to, i mnogo više, danas u fantastičnom dvoboju ovih dviju susjednih zemalja.
Za sve kladioničare, evo stanje i na tom polju.
Last edited by cancel on 16/06/2008 11:11, edited 3 times in total.
Utakmica br. 19 – Grupa B : Austrija - Njemacka ........... 1:3
Bez obzira na trenutnu krizu u igrama (taktika), Njemačka je kvalitetnija ekipa. Pobjedom stvaraju sebi priliku da u polufinalu protiv Hrvatske uhvate zadnji voz za finale. No, i u tom, drugom susretu, ja sam prognozirao pobjedu Hrvata. Jednostavno - trenutno su bolji!
Last edited by homo_sapiens on 16/06/2008 19:00, edited 1 time in total.
Šta ce veceras sa Njemcima biti...e šta dozvoliše sebi trostruki evropski šampioni da se cupaju ua zadnjem kolu protiv domacina-nevjerovatno ...još ako ih Austrija veceras klepi po ušima-katastrofa...a ocekivao sam dosta toga od njemaca na ovo EP
Bez obzira na trenutnu krizu u igrama (taktika), Njemačka je kvalitetnija ekipa. Pobjedom stvaraju sebi priliku da u četvrtfinalu protiv Hrvatske uhvate zadnji voz za polufinale. No, i u tom, drugom susretu, ja sam prognozirao pobjedu Hrvata. Jednostavno - trenutno su bolji!
Bez obzira na trenutnu krizu u igrama (taktika), Njemačka je kvalitetnija ekipa. Pobjedom stvaraju sebi priliku da u četvrtfinalu protiv Hrvatske uhvate zadnji voz za polufinale. No, i u tom, drugom susretu, ja sam prognozirao pobjedu Hrvata. Jednostavno - trenutno su bolji!
austrija je jako dobro igrala i protiv hrvatske i protiv poljske, da su imali više smirenosti u realizaciji sad bi im bio dosta i bod protiv nijemaca. mislim da nisu nikako bez šansi, naročito imajući u vidu kako su švabe "blistavo" igrali protiv hrvata.
JThomas wrote:austrija je jako dobro igrala i protiv hrvatske i protiv poljske, da su imali više smirenosti u realizaciji sad bi im bio dosta i bod protiv nijemaca. mislim da nisu nikako bez šansi, naročito imajući u vidu kako su švabe "blistavo" igrali protiv hrvata.
Austrijanci nemaju nikakve sanse protiv Njemaca.I nisu Njemci uopste lose igrali protiv Hrvata,nego kad slusas ove pristrasne komentatore ispadne ko da se Njemci nisu sa loptom sastavili.
za moje kriterije, i za postavljena očekivanja, jesu loše igrali.
nijemci su na kladionicama bili najveći favorit prije prvenstva, a nadigrani su od hrvatske (a od koje po meni imaju još bar 4 jače ekipe na prvenstvu)
Ovaj Gomes je smece od igraca definitivno...mislio sam da je u prva dva meca nije psihicki na nivou...ali ovo što je sad promašio,sve mu je napravio Klose,levatu je bilo dovoljno samo da postavi nogu i ni to nije znao ...ovaj promašaj za apmutacije noge po kratkom postupku...šminkeru sa klupe ubacuj Kuranyi-ja ili Neuvilla jer s ovim panjem nema hajra veceras.
baustelac wrote:Kako odigrase prvo poluvrijeme, nisu ni za BH premijer lige
Onaj promašaj Gomeza se ne može vidjeti ni u PLBiH definitivno...Klose mu sve odradio....i golmana i odbrambenog igraca navukao na sebe,lik sam ko duh ispred gola koji je širok preko 7m i visok preko 2m,lopta servirana ko na tacni i ni to nije dovoljno parmaku da postige gol...ovaj promašaj zauvijek uci u anale...e ko sve igra u Bundes ligi i repki Njemacke