EP2 ... Portugal - Turska

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

rajvosa^

#51 Re: EP ... Portugal - Turska

Post by rajvosa^ »

...

E bas ste levati kad prvi dan prvenstva serete o politici i nacionalizmu. :( Sramota.

@Kijameta, mozda ova tema i nije za tebe.
Last edited by rajvosa^ on 07/06/2008 23:12, edited 1 time in total.
Epitop

#52 Re: EP ... Portugal - Turska

Post by Epitop »

Što se tiče zatamnjivanje slike i u Zenici su danas prvi put zatamnili HRT kada su utakmice pa se gleda na javnim
BH emiterima.
Malo su potvrde utakmice, ali je valjda ekipama ulog veliki, očekujem bolje utakmice u zadnjem kolu grupe i u nastavku kada se nema šta izgubiti.
P.S. nemojte da nam i ovu temu zatvore zbog gluposti.
pape
Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.

#53 Re: EP ... Portugal - Turska

Post by pape »

@karanana i @ kijameta, ... forumashi koji zele nesto citati o utakmici se zale, salju raporte zbog vasih niskih prepucavanja. Vodite racuna da vam se nece dozvoliti da smetate drugima.
Imate aktivnu funkciju PP-a, a ako vam je i to malo, ... cujte se telefonom ili idite zajedno na kafu, pa kom obojci kom opanci. Postovi su vam uklonjeni, a ovo vam je opomena.
since1921
Location: Navijati za Sarajevo stvar je geografije a za ZELJU stvar filozofije

#54 Re: EP2 ... Portugal - Turska

Post by since1921 »

samo su Turci opasni glumci u sesnestercu kakva 2 simuliranja penala veceras

kako bi se ono u Orasju Modrici i Vrapcicima zasiljilo
cyprus

#55 Re: EP ... Portugal - Turska

Post by cyprus »

max_power wrote:dobra utakmica :thumbup:
turci su me pozitivno iznenadili, ocekivao sam da odigraju bezze kao protiv nas ali dobro su parirali portugalcima vecim djelom utakmice
Ili je sarkazam ili nismo gledali istu utakmicu :D
max_power

#56 Re: EP ... Portugal - Turska

Post by max_power »

cyprus wrote:
max_power wrote:dobra utakmica :thumbup:
turci su me pozitivno iznenadili, ocekivao sam da odigraju bezze kao protiv nas ali dobro su parirali portugalcima vecim djelom utakmice
Ili je sarkazam ili nismo gledali istu utakmicu :D
imao sam dosta niska ocekivanja od turaka, vjerovatno pod uticajem one utakmice jesenas protiv nas
samo uporedi tu tekmu i ovu danas i vidices o cemu govorim :D
i dobro su se drzali veceras s obzirom protiv koga su igrali, ustopali su Ronalda, Deco se nije vidio, Nuno Gomes tanak... trebalo je da onaj Pepe iz odbrane predje u napad da bi se nesto konkretno napravilo :-)
samo je Portugal ipak prejak, ali Turska ako ovako odigra protiv Svicarske i Ceske imaju velike sanse da prodju dalje
van Basten

#57 Re: EP2 ... Portugal - Turska

Post by van Basten »

ili je Turksa zalutala na prvenstvo ili je Portugal prejak... kvalifikacije sugerišu prvu varijantu, a vrijeme će pokazati šta je.
Uglavnom, ovo večeras je bilo taslačenje
karabaja-x
Location: mangala mangala (ako ste a big fish in a small pond, morate adoptirat a low key profile)

#58 Re: EP2 ... Portugal - Turska

Post by karabaja-x »

FORÇA PORTUGAL :bih:

koja razlika izmedju prve tekme SUI-CZE i ove, u ovoj prvoj igraci ne znaju sta ce s loptom jebote, zajebo sam se sto sam je uopste i gledao koje gubljenje vremena, a ova druga e to je pravi fudbal, portugal prakticno s tri napadaca igra svidja mi se ta napadacka igra, ali odbrana donosi titule a portugal je u odbrani beton i zato ova kombinacija ce ih dovest daleko, ja mislim cak i do titule, a turska me je pozitivno iznenadila, nisu bili losi, osim u napadu, nemaju golgetera izgeda i to ce ih sjebat, a vako cini mi se da su jaci od ceha i svicaraca, uglavnom, portugal je prejak a i igra im je lijepa za gledat, sta ces vise
since1921
Location: Navijati za Sarajevo stvar je geografije a za ZELJU stvar filozofije

#59 Re: EP2 ... Portugal - Turska

Post by since1921 »

portugal-hrvatska u cetvrtfinalu e to ce da bude spektakl ovoga Eura

totalni nogomet :thumbup:
The 51st State

#60 Re: EP2 ... Portugal - Turska

Post by The 51st State »

provukose se turci...
Better Man

#61 Re: EP2 ... Portugal - Turska

Post by Better Man »

Turska je bila jako loša i može se reči da su dobro prošli, jer su trebali primit 5-6 komada.
elSaik

#62 Re: EP2 ... Portugal - Turska

Post by elSaik »

Portugal sa ovakvom igrom nema šanse protiv većih repki. Neka se ovako protiv Italijana postave pa će vidjeti kako će fino po ušima da dobiju. Jedino su sinoć imali sreće što su imali za protivnika jednu ekipu koja je na Euru samo da popuni broj potrebnih timova.
Post Reply