Potpisrajvosa^ wrote:Da levat ne promasi penal, mogao sam peticu danas zaradit
Ja već postajem paranoičan
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Potpisrajvosa^ wrote:Da levat ne promasi penal, mogao sam peticu danas zaradit
narkoman prvo treba vratiti 12 milionaKPNCTNJAH wrote:Chelsea ?Edin H. wrote:Cist![]()
Onom Mutu-u treba dati nogu iz Chelsea
Zasto Nikolitja nije pucao penal
Satro, sjetio sam se da je dobio nogu zbog uzimanja kokaina.KPNCTNJAH wrote:Chelsea ?Edin H. wrote:Cist![]()
Onom Mutu-u treba dati nogu iz Chelsea
Zasto Nikolitja nije pucao penal
Jaguar84 wrote:Ma imam osjećaj da talijane svi mrze, valjda što su svjetski prvaci ko će ga znat.Izgleda da su što bi rekle naše komšije "Sami protiv svih"![]()
Odigrali su puno bolje nego protiv Holandije al dzaba kad ih je sudija razbijo (ne potpuno, bravo Gigi). Nada umire posljednja, ostaje još ta tekma s francuzima u kojoj će biti "krvi" do koljena. Ako Italija prodje dalje siguran sam da ce dogurat jako daleko, mozda čak i do samog kraja ko zna...
...FORZA ITALIA...
1968 Rim. Ne treba se nista vise dodat.elSaik wrote:@Enticer - nemoj tako. Italijani su gnjide, oni se stalno provlače. Da mi neko hoće to stalno nabrojati...![]()
E cuj provlace se, sad ce pobijediti Francuze, Holandjani nece zijaniti i Talijani prolaze, pa ces reci da su se provukli, a da su u ove dvije utakmice imali posteno sudjenje prosli bi lagano grupu. I ovako se sve desavalo kroz historiju. Moraju dati dvostruko vise od ostalih ekipa da bi minimalno pobijedili. Moraju zabiti 4 gola da bi im bila priznata recimo 2 i to pod uslovom da protivnicki igraci ne simuliraju penale u njihovom kaznenom prostoru. Da Talijani imaju sudjenje kao Njemci, Francuzi ili Brazilci harali bi svijetom i Evropom, ali sudije se pitajuelSaik wrote:@Enticer - nemoj tako. Italijani su gnjide, oni se stalno provlače. Da mi neko hoće to stalno nabrojati...![]()
gleda se medjusobni omjer, i onda imas po 2 remija i onda bi se ja mislim biralo izmedju talijana i rumuna, jer bi oni imali gol razliku 1:1 sto je bolje od 0:0 francuskih, i onda pojma ti nemam:)Enticer wrote:E cuj provlace se, sad ce pobijediti Francuze, Holandjani nece zijaniti i Talijani prolaze, pa ces reci da su se provukli, a da su u ove dvije utakmice imali posteno sudjenje prosli bi lagano grupu. I ovako se sve desavalo kroz historiju. Moraju dati dvostruko vise od ostalih ekipa da bi minimalno pobijedili. Moraju zabiti 4 gola da bi im bila priznata recimo 2 i to pod uslovom da protivnicki igraci ne simuliraju penale u njihovom kaznenom prostoru. Da Talijani imaju sudjenje kao Njemci, Francuzi ili Brazilci harali bi svijetom i Evropom, ali sudije se pitajuelSaik wrote:@Enticer - nemoj tako. Italijani su gnjide, oni se stalno provlače. Da mi neko hoće to stalno nabrojati...![]()
![]()
Jel zna neko kako bi se situacija u ovoj grupi rijesila recimo ako Holandija pobijedi Rumuniju sa 3:0, a Italijani sa Francuzima odigraju 0:0 sto nije nerealno, onda bi ove 3 ekipe imale po 2 boda sa istom gol razlikom 1:4.Ko bi tu prosao dalje, ne vjerujem da bi Italijani, UEFA bi skontala nesto da ih izbaci
Onda penali...wizzard wrote:gleda se medjusobni omjer, i onda imas po 2 remija i onda bi se ja mislim biralo izmedju talijana i rumuna, jer bi oni imali gol razliku 1:1 sto je bolje od 0:0 francuskih, i onda pojma ti nemam:)Enticer wrote:E cuj provlace se, sad ce pobijediti Francuze, Holandjani nece zijaniti i Talijani prolaze, pa ces reci da su se provukli, a da su u ove dvije utakmice imali posteno sudjenje prosli bi lagano grupu. I ovako se sve desavalo kroz historiju. Moraju dati dvostruko vise od ostalih ekipa da bi minimalno pobijedili. Moraju zabiti 4 gola da bi im bila priznata recimo 2 i to pod uslovom da protivnicki igraci ne simuliraju penale u njihovom kaznenom prostoru. Da Talijani imaju sudjenje kao Njemci, Francuzi ili Brazilci harali bi svijetom i Evropom, ali sudije se pitajuelSaik wrote:@Enticer - nemoj tako. Italijani su gnjide, oni se stalno provlače. Da mi neko hoće to stalno nabrojati...![]()
![]()
Jel zna neko kako bi se situacija u ovoj grupi rijesila recimo ako Holandija pobijedi Rumuniju sa 3:0, a Italijani sa Francuzima odigraju 0:0 sto nije nerealno, onda bi ove 3 ekipe imale po 2 boda sa istom gol razlikom 1:4.Ko bi tu prosao dalje, ne vjerujem da bi Italijani, UEFA bi skontala nesto da ih izbaci
Aha.Enticer wrote:PenaliIzmedju koga penali, da se nadju na nekom stadionu Italija i Rumunija i da pucaju penale ili...
Neelix wrote:bilo je na nekoj temi vec, u slucaju istog broja bodova, nerijesenog u medjusobnom duelu i iste gol razlike, dalje ide reprezentacija sa boljim fifinim rejtingom![]()
btw sve gledam i nikako da mi udje u glavu da šeki i ja navijamo za istu ekipu![]()