EP11 ... Hrvatska - Njemačka

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
elSaik

#326 Re: EP11 ... Hrvatska - Njemačka

Post by elSaik »

LSD wrote:
sl@ven wrote:baniraj pape...

i tuzno je da volite toliko politiku ...

pa ljudi rukometasi vam igraju za plasman na svjetsko a vi se natakarili na hrvatska njemacka...

boze sacuvaj..
A zašto pišeš "rukometaši VAM igraju..." zašto se distanciraš od svoje države?? zbog cega to radiš??...evo normalno pitam.
Ne voli je. Zdravo. Idemo dalje s fudbalom...
husref

#327 Re: EP11 ... Hrvatska - Njemačka

Post by husref »

elSaik wrote:Pa ljudi moji, jel' pratite fudbal zbog politike ili zbog fudbala? :mrgreen:
Ovdje izgleda moraš navijati za Hrvatsku, u suprotnom je politika u pitanju. Znači ako ne navijaš za Hrvatsku ti ne voliš fudbal?
LSD

#328 Re: EP11 ... Hrvatska - Njemačka

Post by LSD »

elSaik wrote:
LSD wrote:
sl@ven wrote:baniraj pape...

i tuzno je da volite toliko politiku ...

pa ljudi rukometasi vam igraju za plasman na svjetsko a vi se natakarili na hrvatska njemacka...

boze sacuvaj..
A zašto pišeš "rukometaši VAM igraju..." zašto se distanciraš od svoje države?? zbog cega to radiš??...evo normalno pitam.
Ne voli je. Zdravo. Idemo dalje s fudbalom...
Cekaj malo buraz...predpostavljam da nisi njegov pravni zastupnik pa da pišeš u njegovo ime...njega sam pitao i od njega ocekujem odgovor...ko ovdje spamuje temu??? ko pominje odjednom "vaše rukometaše"...ja sam postavio normalno pitanje bez ikakvog vrijeđanja.
LSD

#329 Re: EP11 ... Hrvatska - Njemačka

Post by LSD »

husref wrote:
elSaik wrote:Pa ljudi moji, jel' pratite fudbal zbog politike ili zbog fudbala? :mrgreen:
Ovdje izgleda moraš navijati za Hrvatsku, u suprotnom je politika u pitanju. Znači ako ne navijaš za Hrvatsku ti ne voliš fudbal?
Upravo tako...kad ne navijaš za hrvate onda je to politicka stvar i onda si iskompleksirani zavidno-ljubomorni bolesnik,a ako navijaš za njih onda si podoban za forumske diskusije i komentare.
pape
Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.

#330 Re: EP11 ... Hrvatska - Njemačka

Post by pape »

@husref i @LSD, ... hajde da vas jos jednom ljubazno zamolim da prestanete sa bezveznim primjedbama i off topicom !?
pape
Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.

#331 Re: EP11 ... Hrvatska - Njemačka

Post by pape »

husref wrote:
@husrefe, ... za koga ces ti ili bilo tko drugi navijati je njegova licna/osobna volja.
Ovdje je slobodan pristup svima. To vrijedi i za one koji navijaju za Hrvatsku. Sve dok je to u normalnim i podnosljivim okvirima i dok nije vrijedjanje i omalovazavanje BiH i ostalih ucesnika u diskusiji, ... bujrum.
Isto ce vaziti i za ucesnike koji ne vole nogometnu reprezentaciju Hrvatske. Kad prekardase, ... zna se.
Tema je fudbal/nogomet. Basta!
Locked