Ne voli je. Zdravo. Idemo dalje s fudbalom...LSD wrote:A zašto pišeš "rukometaši VAM igraju..." zašto se distanciraš od svoje države?? zbog cega to radiš??...evo normalno pitam.sl@ven wrote:baniraj pape...
i tuzno je da volite toliko politiku ...
pa ljudi rukometasi vam igraju za plasman na svjetsko a vi se natakarili na hrvatska njemacka...
boze sacuvaj..
EP11 ... Hrvatska - Njemačka
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
elSaik
#326 Re: EP11 ... Hrvatska - Njemačka
- husref
#327 Re: EP11 ... Hrvatska - Njemačka
Ovdje izgleda moraš navijati za Hrvatsku, u suprotnom je politika u pitanju. Znači ako ne navijaš za Hrvatsku ti ne voliš fudbal?elSaik wrote:Pa ljudi moji, jel' pratite fudbal zbog politike ili zbog fudbala?
-
LSD
#328 Re: EP11 ... Hrvatska - Njemačka
Cekaj malo buraz...predpostavljam da nisi njegov pravni zastupnik pa da pišeš u njegovo ime...njega sam pitao i od njega ocekujem odgovor...ko ovdje spamuje temu??? ko pominje odjednom "vaše rukometaše"...ja sam postavio normalno pitanje bez ikakvog vrijeđanja.elSaik wrote:Ne voli je. Zdravo. Idemo dalje s fudbalom...LSD wrote:A zašto pišeš "rukometaši VAM igraju..." zašto se distanciraš od svoje države?? zbog cega to radiš??...evo normalno pitam.sl@ven wrote:baniraj pape...
i tuzno je da volite toliko politiku ...
pa ljudi rukometasi vam igraju za plasman na svjetsko a vi se natakarili na hrvatska njemacka...
boze sacuvaj..
-
LSD
#329 Re: EP11 ... Hrvatska - Njemačka
Upravo tako...kad ne navijaš za hrvate onda je to politicka stvar i onda si iskompleksirani zavidno-ljubomorni bolesnik,a ako navijaš za njih onda si podoban za forumske diskusije i komentare.husref wrote:Ovdje izgleda moraš navijati za Hrvatsku, u suprotnom je politika u pitanju. Znači ako ne navijaš za Hrvatsku ti ne voliš fudbal?elSaik wrote:Pa ljudi moji, jel' pratite fudbal zbog politike ili zbog fudbala?
- pape
- Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.
#330 Re: EP11 ... Hrvatska - Njemačka
@husref i @LSD, ... hajde da vas jos jednom ljubazno zamolim da prestanete sa bezveznim primjedbama i off topicom !?
- pape
- Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.
#331 Re: EP11 ... Hrvatska - Njemačka
@husrefe, ... za koga ces ti ili bilo tko drugi navijati je njegova licna/osobna volja.husref wrote:Ovdje izgleda moraš navijati za Hrvatsku, u suprotnom je politika u pitanju. Znači ako ne navijaš za Hrvatsku ti ne voliš fudbal?elSaik wrote:Pa ljudi moji, jel' pratite fudbal zbog politike ili zbog fudbala?
Ovdje je slobodan pristup svima. To vrijedi i za one koji navijaju za Hrvatsku. Sve dok je to u normalnim i podnosljivim okvirima i dok nije vrijedjanje i omalovazavanje BiH i ostalih ucesnika u diskusiji, ... bujrum.
Isto ce vaziti i za ucesnike koji ne vole nogometnu reprezentaciju Hrvatske. Kad prekardase, ... zna se.
Tema je fudbal/nogomet. Basta!