EP Rukomet - Srbija 2012

Rukomet, tenis, odbojka, atletika, vaterpolo,...

Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11

Locked

Navija se za?

Hrvatska
63
30%
Srbija
25
12%
Slovenija
11
5%
Njemacka
12
6%
Danska
31
15%
Svedska
7
3%
Island
10
5%
Makedonija
20
10%
Francuska
19
9%
Neko deseti
12
6%

Total votes: 210

radostan dan

#826 Re: EP Rukomet - Srbija 2012

Post by radostan dan »

:mrgreen: nelly, nelly, taman postignemo konsenzus..
chuchumbamayumbe

#827 Re: EP Rukomet - Srbija 2012

Post by chuchumbamayumbe »

Chisum wrote:A u cemu je zonfa, pa da pisete o njihovim stranicama, bile one oficijelne ili samo necije kurcenje?

Ljudi u sportu (za razliku od ratova...) odvaljuju svakoga ko im naleti na put... ne da su sportska nacija, nego je malo takvih na svijetu, a sto se tice malih naroda, tu su bez premca premca, i ne vidim zasto nekoga cudi sto se kurce i sto zajebavaju ziva roba poslije?

Da smo mi usli u neko finale, kao sto, kako je krenulo, nikada necemo, ovi njihovi komentari bi bili pickin dim sta bih ja pisao... a da ne govorim o tome kako bi to izgledalo da nam na volej nalete bas Srbi, pa da ih otresemo...

De malo srezite zavist... Izgledamo pateticno.
Potpis.
Večeras ne navijam niti za jednu reprezentaciju, ali bi mi bilo drago da Srbija uzme Dansku, zašto da ne?
U svakom slučaju, neka bolji pobijedi.
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#828 Re: EP Rukomet - Srbija 2012

Post by plain vanilla »

nellington wrote:Braćo, hoćemo im halaliti karikature?

Hoćemo!
:lol: :lol: :lol: :sax:
nellington

#829 Re: EP Rukomet - Srbija 2012

Post by nellington »

radostan dan wrote::mrgreen: nelly, nelly, taman postignemo konsenzus..
Neću da budem zadnji idiot :lol:
Morales

#830 Re: EP Rukomet - Srbija 2012

Post by Morales »

U sta bih dao da Danska uzme bolesnike veceras !!!
irvinx1

#831 Re: EP Rukomet - Srbija 2012

Post by irvinx1 »

nellington wrote:
Konkurencija je velika :D
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#832 Re: EP Rukomet - Srbija 2012

Post by plain vanilla »

nellington wrote:
e vala si zakasnio i da budes prvi :mrgreen:
Creasy

#833 Re: EP Rukomet - Srbija 2012

Post by Creasy »

mistek wrote:Image

JURIIIIIIŠ BRAĆO DANCI!
Jesi ti siguran da su ovo Danci?

Ja koliko vidim golman pokazuje 3 prsta!? :lol:
CSKA

#834 Re: EP Rukomet - Srbija 2012

Post by CSKA »

Nevjernici :evil: .
Bosanski_kralj

#835 Re: EP Rukomet - Srbija 2012

Post by Bosanski_kralj »

irvinx1 wrote:
nellington wrote:
Konkurencija je velika :D
I pored takve konurencije, ti si u debelom vodstvu.
just principe

#836 Re: EP Rukomet - Srbija 2012

Post by just principe »

pojedincima nije do rukometa dok drugi se za isti zanimaju kao da je rijec o kriketu...
Vazno je da se visi na themi i pucaju provokacije s obje strane dok se ne znaju ni osnovna pravila ni broj igraca a da ne govorim o pozicijama.. Ali eto nastavite veliki poznavaoci, ja bjezim :run:
just principe

#837 Re: EP Rukomet - Srbija 2012

Post by just principe »

pojedincima nije do rukometa dok drugi se za isti zanimaju kao da je rijec o kriketu...
Vazno je da se visi na themi i pucaju provokacije s obje strane dok se ne znaju ni osnovna pravila ni broj igraca a da ne govorim o pozicijama.. Ali eto nastavite veliki poznavaoci, ja bjezim :run:
irvinx1

#838 Re: EP Rukomet - Srbija 2012

Post by irvinx1 »

Bosanski_kralj wrote: I pored takve konurencije, ti si u debelom vodstvu.
Iskreno mi je zadovoljstvo i da budem u konkurenciji sa takvim sjajnim likovima :D

Image
Chisum

#839 Re: EP Rukomet - Srbija 2012

Post by Chisum »

chuchumbamayumbe wrote:
Chisum wrote:A u cemu je zonfa, pa da pisete o njihovim stranicama, bile one oficijelne ili samo necije kurcenje?

Ljudi u sportu (za razliku od ratova...) odvaljuju svakoga ko im naleti na put... ne da su sportska nacija, nego je malo takvih na svijetu, a sto se tice malih naroda, tu su bez premca premca, i ne vidim zasto nekoga cudi sto se kurce i sto zajebavaju ziva roba poslije?

Da smo mi usli u neko finale, kao sto, kako je krenulo, nikada necemo, ovi njihovi komentari bi bili pickin dim sta bih ja pisao... a da ne govorim o tome kako bi to izgledalo da nam na volej nalete bas Srbi, pa da ih otresemo...

Potpis.
Večeras ne navijam niti za jednu reprezentaciju, ali bi mi bilo drago da Srbija uzme Dansku, zašto da ne?
Da pojasnim.

Ja NIKADA ne navijam ni za jednu reprezentaciju osim Bosne.

Sa druge strane, potpuno sam idiferentan sto se tice nastupa komsijskih zemalja. Jednostavno me ne zanimaju, ukoliko vec ne igraju protiv nas, ALI, ako se nadjem u situaciji da moram da blejim u ekran i gledam neku njihovu tekmu, UVIJEK sam protiv njih. Barem, onako, u prolazu.
Ne moze se reci da navijam, jer meni kao nekome ko pripada jednoj od sarajevskih navijackih grupa, evo vec 25 godina, sve je to jako licno, jako cisto i jasno, ali, da mi osmijeh izvuce svako ko ih otrese od kurca - to da.
Opet kazem, samo ako me neki djavo natjera da pogledam takvu tekmu, sto je rijetkost.

Jednostavno, javio sam se na temu jer mi od patetike, pogotovo one iz zablje perspektive, koja u nasem slucaju vec poprima patoloski karakter - nema nista gore.

Uvijek mi je bilo draze nekome jebati sve po spisku, pa makar to bilo i paushalno, nego cviliti.
Creasy

#840 Re: EP Rukomet - Srbija 2012

Post by Creasy »

Chisum wrote:
chuchumbamayumbe wrote:

Potpis.
Da pojasnim.

Sa druge strane, potpuno sam idiferentan sto se tice nastupa komsijskih zemalja. Jednostavno me ne zanimaju, ukoliko vec ne igraju protiv nas, ALI, ako se nadjem u situaciji da moram da blejim u ekran i gledam neku njihovu tekmu, UVIJEK navijam protiv njih.
Ne moze se reci da navijam, jer meni kao nekome ko pripada odredjenoj navijackoj grupi preko dvadeset godina, sve je to jako licno, jako cisto i jasno, ali, da mi osmijeh izvuce svako ko ih otrese od kurca - to da.
Opet kazem, samo ako me neki djavo natjera da pogledam takvu tekmu, sto je rijetkost.

Jednostavno, javio sam se na temu jer mi od patetike, pogotovo one iz zablje perspektive, koja u nasem slucaju vec poprima patoloski karakter - nema nista gore.

Uvijek mi je bilo draze nekome jebati sve po spisku, pa makar to bilo i paushalno, nego cviliti.

Javio si se na temu da je zakljucas, kao i na svaku drugu dosad. Ali ti si odvec poznat kao srbomrzac, tako da od tebe nista novo...

A sto se teme tice:
Danski rukometaši ne brinu za bezbednost u Areni

Rukometni reprezentativci Danske složili su se da je atmosfera u Beogradskoj areni na Evropskom prvenstvu sjajna i istakli su da ne brinu za svoju bezbednost u današnjem finalu protiv Srbije.

Levo krilo reprezentacije Danske Anders Egert Jensen kazao je da će meč protiv Srbije predstavljati "najveće rukometno iskustvo u njegovoj karijeri".

"Gledao sam meč polufinala između Srbije i Hrvatske i bio sam oduševljen atmosferom kao neko malo dete. Složio sam se sa Kasperom Sondergardom i Boom Spelerbergom da bi više voleli da sa Srbijom igramo finale. Ne zato što su bolji za nas, već što bi tako dobili najveće rukometno iskustvo u karijerama. Biće ludo", kazao je Egert danskim medijima i dodao da će "utakmica biti veličanstvena".

Danski golman Niklas Landin kazao je da se ne brine za sigurnost u Beogradskoj areni.

"Kada sam čuo šta se desilo sa (Žarkom) Šešumom, pomislio sam 'koji psihopata može tako nešto da uradi'. Nismo nervozni jer ima toliko pripadnika bezbednosti. Kapiram da se ovaj incident dogodio isključivo jer su igrali Srbija i Hrvatska, jer te dve države imaju težak period sukoba iza sebe", kazao je Landin.

Šešum je u polufinalnom meču Srbije i Hrvatske pogođen upaljačem u oko, zbog čega se nalazi u bolnici i neće nastupiti u finalnom meču.

Desno krilo Danske Hans Lindberg rekao je da nikada nije video sličnu atmosferu na rukometnoj utakmici.

"Atmosfera u Areni je neverovatna. Dosta nas igra u Nemačkoj, gde na rukometne utakmice dolazi skoro 20.000 navijača, ali ne može da se poredi. Ovde publika nosi svoj tim, pritiska sudije i protivničke igrače", rekao je Lindberg.

Selektor Ulrik Vilbek takođe je istakao da nije zabrinut za bezbednost.

"Organizacija prvenstva je fenomenalna, mere obezbeđenja su ogromne i neće biti nikakvih problema. Fokusiramo se samo na utakmicu, osećamo se bezbedno i nisam uopšte zabrinut", rekao je Vilbek.

Finale Evropskog prvenstva između Srbije i Danske počinje danas u 17.00 u Beogradskoj areni.
Kaćunak

#841 Re: EP Rukomet - Srbija 2012

Post by Kaćunak »

Danska do Grenlanda :D
Akibh

#842 Re: EP Rukomet - Srbija 2012

Post by Akibh »

Sezam wrote:Nikad i ni u cemu ne treba navijati za nama otvoreno neprijateljsku Srbiju. pa to je valjda i zadnjem idiotu jasno.
+1
E moj sefe, kakvih sve likova ovdje ima, idioti su intelektualci za njih...
irvinx1

#843 Re: EP Rukomet - Srbija 2012

Post by irvinx1 »

Creasy wrote:
Javio si se na temu da je zakljucas, kao i na svaku drugu dosad. Ali ti si odvec poznat kao srbomrzac, tako da od tebe nista novo...

Da citiram jednog pjesnika za kojeg vole reci da je patetican: "Korov nikne gdje god stigne" :D
Chisum

#844 Re: EP Rukomet - Srbija 2012

Post by Chisum »

Creasy wrote:
Chisum wrote: Da pojasnim.

Sa druge strane, potpuno sam idiferentan sto se tice nastupa komsijskih zemalja. Jednostavno me ne zanimaju, ukoliko vec ne igraju protiv nas, ALI, ako se nadjem u situaciji da moram da blejim u ekran i gledam neku njihovu tekmu, UVIJEK sam protiv njih. Barem, onako, u prolazu.
Ne moze se reci da navijam, jer meni kao nekome ko pripada jednoj od sarajevskih navijackih grupa, evo vec 25 godina, sve je to jako licno, jako cisto i jasno, ali, da mi osmijeh izvuce svako ko ih otrese od kurca - to da.

Promasaj... da si procitao moj prvi post na ovoj temi, shvatio bi o cemu govorim.... Ili mozda ne bi.... (ali, ti si odvec poznat kao drot, tako da - od tebe nista novo)
insomnia88

#845 Re: EP Rukomet - Srbija 2012

Post by insomnia88 »

Nama Hrvatima trenutno nije lako kad govorimo o sportu.
Naš sport je zadnjih godina u krizi,dok u isto vrijeme naši prvi (sportski) rivali Srbi dominišu po celom svetu.I onda da sve bude ljepše ti Srbi nas usput razvale u "našem" sportu gdje bi mi trebali biti gazde i igraju finale.
Nije lako....ostaje nam se tješit da Srbi nakon ovog prvenstva dugo godina neće vidjet ni polufinale i da će nas ipak gledat na EP u najpopularnijem sportu.

Ajmo nogometaši..vi ste nam jedini preostali...jedan odličan rezultat na EP bi nadoknadio sve ove traume koja nam stvaraju srpski tenisači,odbojkaši,vaterpolisti,košarkaši i od nedavno rukometaši.

Nogomet je ipak nogomet!
Mr. Brightside

#846 Re: EP Rukomet - Srbija 2012

Post by Mr. Brightside »

insomnia88 wrote:Nama Hrvatima trenutno nije lako kad govorimo o sportu.
Naš sport je zadnjih godina u krizi,dok u isto vrijeme naši prvi (sportski) rivali Srbi dominišu po celom svetu.I onda da sve bude ljepše ti Srbi nas usput razvale u "našem" sportu gdje bi mi trebali biti gazde i igraju finale.
Nije lako....ostaje nam se tješit da Srbi nakon ovog prvenstva dugo godina neće vidjet ni polufinale i da će nas ipak gledat na EP u najpopularnijem sportu.

Ajmo nogometaši..vi ste nam jedini preostali...jedan odličan rezultat na EP bi nadoknadio sve ove traume koja nam stvaraju srpski tenisači,odbojkaši,vaterpolisti,košarkaši i od nedavno rukometaši.

Nogomet je ipak nogomet!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
insomnia88

#847 Re: EP Rukomet - Srbija 2012

Post by insomnia88 »

Mr. Brightside wrote:[ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Smiješ se našoj patnji :(
Mr. Brightside

#848 Re: EP Rukomet - Srbija 2012

Post by Mr. Brightside »

insomnia88 wrote:
Mr. Brightside wrote:[ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Smiješ se našoj patnji :(
aha :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Creasy

#849 Re: EP Rukomet - Srbija 2012

Post by Creasy »

Chisum wrote:
Creasy wrote:
Chisum wrote: Da pojasnim.

Promasaj... da si procitao moj prvi post na ovoj temi, shvatio bi o cemu govorim.... Ili mozda ne bi.... (ali, ti si odvec poznat kao drot, tako da - od tebe nista novo)
Procitao sam da si molecivo objasnjavao zoomu neke tvoje stavove i otjerao covjeka na spavanje. :lol: Vidi se da si poltronske prirode. :D
Chisum

#850 Re: EP Rukomet - Srbija 2012

Post by Chisum »

Creasy wrote:
Chisum wrote:
Creasy wrote:

Procitao sam da si molecivo objasnjavao zoomu neke tvoje stavove i otjerao covjeka na spavanje. :lol: Vidi se da si poltronske prirode. :D
... a ni humor ti nije jaca strana...

(kad smo kod zooma... idi cmizdri zoomu da me banuje, kao sto radis na ostalim temama)
Locked