EP Rukomet - Srbija 2012

Rukomet, tenis, odbojka, atletika, vaterpolo,...

Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11

Locked

Navija se za?

Hrvatska
63
30%
Srbija
25
12%
Slovenija
11
5%
Njemacka
12
6%
Danska
31
15%
Svedska
7
3%
Island
10
5%
Makedonija
20
10%
Francuska
19
9%
Neko deseti
12
6%

Total votes: 210

burek_in_space

#276 Re: EP Rukomet - Srbija 2012

Post by burek_in_space »

sumirprimus wrote: nema ba pretjerivanja,jel idu organizvoano bbb i torcida nakon onih paljevina,valjda je i vrapcima na grani jasno sto idu..
Mislio sam da definiciju "navijacha" i navijacha. :)
sumirprimus

#277 Re: EP Rukomet - Srbija 2012

Post by sumirprimus »

burek_in_space wrote:
sumirprimus wrote: nema ba pretjerivanja,jel idu organizvoano bbb i torcida nakon onih paljevina,valjda je i vrapcima na grani jasno sto idu..
Mislio sam da definiciju "navijacha" i navijacha. :)
a haaa ok,no more :mrgreen:
a propos navijaća za ovu tekmu,volijo bih da grijesim,al ovi idu da se makljaju,dabogda zarad utakmice,jos ako bude napet rezultat,neko bude imo osjecaj da je pokraden od strane sudija :-) :-)
enko 1964
Grijem se na: južnu konekciju

#278 Re: EP Rukomet - Srbija 2012

Post by enko 1964 »

Meho Kodro wrote:Dačić: Budite pametni, ne ponašajte se kao ministar policije

Pred polufinalnu utakmicu EP u rukometu Ivica Dačić je uputio i apel srpskim navijačima da budu pametni i da se ne ponašaju kao ministar policije.

- Ponašanje i nedavne izjave ministra policije su nedopustivi incidenti, koji narušavaju ugled Srbije i niko od nas ne treba da se ponaša kao on – rekao je Dačić novinarima u Palati Srbija posle predstavljanja istraživanja javnog mnjenja o radu policije.

- Ostaje nam samo da se nadamo da incidenata da današnjem meču ipak neće biti, pošto se ni ni dosadašnji izgredi nisu desili za vreme utakmice već nakon nesmotrenih izjava ministra unutrašnjih poslova i ostalih političara – rekao je Dačić – Biće potrebno veliko angažovanje svih nas, ali će biti uloženi maksimalni napori da naredni događaji proteknu bez njegovih izjava. Neodgovorni ispadi ministra nas dovode u neprijatne situacije i to više ne smemo dozvoliti.

Dačić je pozvao ministra policije da pre novih javnih nastupa ili izjava za novinare nacrt svojih govora dostavi na odobrenje Vladi Srbije kako bi se ona na vreme ogradila od njih.
Dragi Meho, stavi bilo kakve znake interpunkcije na ovo jerbo će ljudi pomisliti da se radi o ozbiljnom tekstu :lol:
sumirprimus

#279 Re: EP Rukomet - Srbija 2012

Post by sumirprimus »

ja kontam oet da većeras blaago okrenem simpatije prema kaJbojima.. i losim plavim momcima... :mrgreen:
dalmatinka

#280 Re: EP Rukomet - Srbija 2012

Post by dalmatinka »

Meni je žao što se ova tema prati na način kao da je zaljevski rat u pitanju. Još mi je žalosnije što će ova bagra što sad prelazi granicu biti zaštićena ko lički medvjedi, a platili su ljudi koji su s porodicama otišli na utakmicu ili žene što su otišle pogledati svoje sinove.

http://gol.dnevnik.hr/clanak/ostali_spo ... -sadu.html
just principe

#281 Re: EP Rukomet - Srbija 2012

Post by just principe »

znaci veceras ne pricamo o rukometu i sportu..Vidim okupila se raja kojoj je sport na prvom mjestu
sumirprimus

#282 Re: EP Rukomet - Srbija 2012

Post by sumirprimus »

just principe wrote:znaci veceras ne pricamo o rukometu i sportu..Vidim okupila se raja kojoj je sport na prvom mjestu
sport je uvijek na prvom mjestu,pogotov na ovakvim hepeninzima... :mrgreen:
željno išćekivam većerašnji spetakl,samo da ne podbace i jeni i drugi :skoljka:
Meho Kodro

#283 Re: EP Rukomet - Srbija 2012

Post by Meho Kodro »

14.50 - Naša ekipa s terena javlja da navijači još uvijek pristižu na granični prijelaz Bajakovo gdje se nalazi nekoliko autobusa koje pregledava policija s jedna i druge strane. Velik broj navijača prelazi granicu u automobilima i imaju karte za utakmicu. Oni putuju u privatnom angažmanu i svi izjavljuju da se ne boje mogućih napada.
dnevnik.hr
Bodkin

#284 Re: EP Rukomet - Srbija 2012

Post by Bodkin »

Meho Kodro wrote:14.50 - Naša ekipa s terena javlja da navijači još uvijek pristižu na granični prijelaz Bajakovo gdje se nalazi nekoliko autobusa koje pregledava policija s jedna i druge strane. Velik broj navijača prelazi granicu u automobilima i imaju karte za utakmicu. Oni putuju u privatnom angažmanu i svi izjavljuju da se ne boje mogućih napada.
dnevnik.hr
realno, moras imati muda za ovako nesto
plejka2

#285 Re: EP Rukomet - Srbija 2012

Post by plejka2 »

tazmaniaBAN4 wrote:
plejka2 wrote:Kad se pošibaju bbb i torcida među sobom nece im trebat ni delije ni grobari :razz:

nema mi logike tu! ako su krenuli i jedni i drugi u beograd moralo je tu pasti par tel poziva za organizaciju! ako se ujedine bice drama :thumbup:
http://www.sarajevo-x.com/svijet/region ... /120127101

hehehe ja ko vidoviti milan :P
radostan dan

#286 Re: EP Rukomet - Srbija 2012

Post by radostan dan »

dalmatinka wrote:Meni je žao što se ova tema prati na način kao da je zaljevski rat u pitanju. Još mi je žalosnije što će ova bagra što sad prelazi granicu biti zaštićena ko lički medvjedi, a platili su ljudi koji su s porodicama otišli na utakmicu ili žene što su otišle pogledati svoje sinove.

Bagra ili ne, činjenica je da traže revanš sa još gorom bagrom, koja je pljunula na svoj obraz i domaćinstvo.
Da ne bude zabune,ja sam navijač Srbije. Ali eto, vidim po reakcijama građana da ih se odriču,i to mi je drago.
oldschool

#287 Re: EP Rukomet - Srbija 2012

Post by oldschool »

Teška utakmica, biće tu svega, nastat će problemi i za utakmicu za treće ili prvo mjesto, u zavisnosti od večerašnjeg rezultata. Oni koji idu iz Hrvatske bespotrebno riskiraju.
Mr. Brightside

#288 Re: EP Rukomet - Srbija 2012

Post by Mr. Brightside »

navijac reprezentacije ili simpatizer igre jedne od ekipa? :roll:
Creasy

#289 Re: EP Rukomet - Srbija 2012

Post by Creasy »

radostan dan wrote:
dalmatinka wrote:Meni je žao što se ova tema prati na način kao da je zaljevski rat u pitanju. Još mi je žalosnije što će ova bagra što sad prelazi granicu biti zaštićena ko lički medvjedi, a platili su ljudi koji su s porodicama otišli na utakmicu ili žene što su otišle pogledati svoje sinove.

Bagra ili ne, činjenica je da traže revanš sa još gorom bagrom, koja je pljunula na svoj obraz i domaćinstvo.
Da ne bude zabune,ja sam navijač Srbije. Ali eto, vidim po reakcijama građana da ih se odriču,i to mi je drago.

Ne mislim da traze revans jer je tako nesto suicidno. Objektivno, sto se tice eventualnog sukoba, u BG nemaju sta da traze. Oni su svjesni da ce biti dobro zasticeni od strane policije, pa zato i dolaze. Mislim da imaju i previse povjerenja u srpsku zandarmeriju... Nadam se da ce momci oko Arene izdrzati i vec u pocetku razbiti i najmanju pojavu vandalizma. Ako ijedna policija ima iskustva sa huliganima, onda je to svakako beogradska, tako da ocekujem da sve prodje bez vecih problema.
Zlatno pravilo sa utakmica visokog rizika: sasjeci (ili bolje isjeci) ih u korijenu! Znam to iz iskustva. :wink:
radostan dan

#290 Re: EP Rukomet - Srbija 2012

Post by radostan dan »

Mr. Brightside wrote:navijac reprezentacije ili simpatizer igre jedne od ekipa? :roll:
Koga pitaš?
van Basten

#291 Re: EP Rukomet - Srbija 2012

Post by van Basten »

sami rukometaši su sjajni momci, mislim na obje reprezentacije, mislim da je rukometna reprezentacija Srbije najkorektnija kada je sport u pitanju i sasvim su operisani od nacionalističkih budalaština za razliku od npr košarkaša. To se vidjelo i u dvomeču protiv nas u onim kvalifikacijama. Zbog toga će mi biti žao što će se baš na njihovim plećima slomiti ovo nacionalističko divljanje. Prikladnije bi bilo da je košarkaško evropsko, ali eto... kako kaže balaš u Requijemu: na barikadama su uvjek najbrži, ali nikad i najmudriji...
radostan dan

#292 Re: EP Rukomet - Srbija 2012

Post by radostan dan »

Creasy wrote:
Ne mislim da traze revans jer je tako nesto suicidno. Objektivno, sto se tice eventualnog sukoba, u BG nemaju sta da traze. Oni su svjesni da ce biti dobro zasticeni od strane policije, pa zato i dolaze. Mislim da imaju i previse povjerenja u srpsku zandarmeriju... Nadam se da ce momci oko Arene izdrzati i vec u pocetku razbiti i najmanju pojavu vandalizma. Ako ijedna policija ima iskustva sa huliganima, onda je to svakako beogradska, tako da ocekujem da sve prodje bez vecih problema.
Zlatno pravilo sa utakmica visokog rizika: sasjeci (ili bolje isjeci) ih u korijenu! Znam to iz iskustva. :wink:
Ma ok, ja samo kažem da im je domaća bagra dala povod.
Mr. Brightside

#293 Re: EP Rukomet - Srbija 2012

Post by Mr. Brightside »

radostan dan wrote:
Mr. Brightside wrote:navijac reprezentacije ili simpatizer igre jedne od ekipa? :roll:
Koga pitaš?
samo naglas razmisljam :)
plejka2

#294 Re: EP Rukomet - Srbija 2012

Post by plejka2 »

Navijac,simpatizer ili kako god.....mislim da svako ima pravo navijat-simpatizirat koga god zeli....sve dok je to simpatiziranje ili navijanje u sportskom duhu.
radostan dan

#295 Re: EP Rukomet - Srbija 2012

Post by radostan dan »

Navijač, samo što rukomet baš ne -mirišem-posebno, pregrub sport za moj ukus, ali nije to glavno...u sudaru izjednačenih ekipa, sudija obavezno donosi prevagu.
Davno je bilo vrijeme Cvetkovića i Fejzule, ovo je sad drugi sport.
tazmaniaBAN4

#296 Re: EP Rukomet - Srbija 2012

Post by tazmaniaBAN4 »

plejka2 wrote:
tazmaniaBAN4 wrote:
plejka2 wrote:Kad se pošibaju bbb i torcida među sobom nece im trebat ni delije ni grobari :razz:

nema mi logike tu! ako su krenuli i jedni i drugi u beograd moralo je tu pasti par tel poziva za organizaciju! ako se ujedine bice drama :thumbup:
http://www.sarajevo-x.com/svijet/region ... /120127101

hehehe ja ko vidoviti milan :P
:lol: :thumbup:
Shirbeg

#297 Re: EP Rukomet - Srbija 2012

Post by Shirbeg »

Gdje se moze ova tekma gledati na internetu?

hvala
Mr. Brightside

#298 Re: EP Rukomet - Srbija 2012

Post by Mr. Brightside »

Shirbeg wrote:Gdje se moze ova tekma gledati na internetu?

hvala
http://www.youtube.com/user/ehfeuro#p/l/_6qQZKTxdL8
sistematski pregled

#299 Re: EP Rukomet - Srbija 2012

Post by sistematski pregled »

Strašna tekma će biti večeras. Hrvatska je kvalitetnija, srbiji će publika davati vjetar u leđa. Očekujem pobjedu Hrvatske i muk u Areni na kraju utakmice.
BHF_Manijak

#300 Re: EP Rukomet - Srbija 2012

Post by BHF_Manijak »

Bodkin wrote:
Meho Kodro wrote:14.50 - Naša ekipa s terena javlja da navijači još uvijek pristižu na granični prijelaz Bajakovo gdje se nalazi nekoliko autobusa koje pregledava policija s jedna i druge strane. Velik broj navijača prelazi granicu u automobilima i imaju karte za utakmicu. Oni putuju u privatnom angažmanu i svi izjavljuju da se ne boje mogućih napada.
dnevnik.hr
realno, moras imati muda za ovako nesto
Valjalo je imati muda u oktobru 2005., to su prave mudonje! :wink:
Locked