eon.tv
Moderator: Benq
-
aida25
#1 eon.tv
Pozdrav, ja sam skoro ovdje pisala o problemu s računarom kojem je trebalo zamijenit hard disk pa su mi neki ljudi pomogli...Hvala na pomoći, ja sam zamijenila hd na računaru i sad je sve ok, samo mi je ostao još jedan mali problem pa da vas opet pitam šta bi to moglo biti, dešava mi se na eon.tv kad god hoću nešto da gledam od prije-znači da vratim sadržaj unazad samo mogu gledat 3-4 minute i onda se vrati snimak na početak, tako šta god da vratim unazad ne može se gledat, šta bi to moglo biti, prije sam mogla tako gledat sadržaj unazad bez problema ali od kad sam imala taj problem sa hd ne može, pa ne može evo ni sad opet kako je promijenjen hd. Inače filmove sve mogu gledat na stranicama bez problema i pusiti svaki sadržaj i eon.tv radi bez problema kad se gleda ono što se sad emituje samo to unazad ne može nikako. Ne može ni preko mozille ni preko google chroma, probala sam . Hd sam znači skoro promijenila i trebalo bi i to da radi ali ne radi opet,da li bih ja mogla išta uopšte uradit da to riješim a da ne moram kompjuter majstoru nosit? Ako ima ko kakvu ideju šta bi to moglo biti i ako vam nije mrsko javite se, eto hvala.
- typeOnegative
#2 Re: eon.tv
To nije do tebe , Tmach brljavi sa tim ponekad na EON-u .
-
aida25
#3 Re: eon.tv
Hvala ti puno na odg ajd tjesi me sto nije do mog kompjutera 
- alibaba_i_30_godina
#4 Re: eon.tv
Kada ti se to desi samo pokušaj vratiti video na nekih 10 sekundi posletog vraćanja na sami početak i trebalo bi da funkcioniše. Meni se znalo to desiti par puta i tako sam riješio problem.