Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Pa naravno putem geostrateskih kretanja. Bosnjaci i Srbi se mogu odvojiti i biti jedan blok a Izrael ako ne pripada Bliskom Istoku onda on nema sta da trazi na Bliskom Istoku.
Last edited by Ebu Ubejde on 07/03/2014 08:27, edited 1 time in total.
Ebu Ubejde wrote:Pa naravno putem geostrateskih kretanja. Bosnjaci i Srbi se mogu odvojiti i biti jedan blok a Izrael ako ne pripada Bliskom Istoku onda on nema sta da trazi na Bliskom Istoku.
Naravno da mogu, kao cjelovita BiH, članica EU/NATO.,
Edit: Zaboravio si Hrvate, koji će takođe biti sa nama.
Last edited by daddy-kool on 07/03/2014 08:36, edited 1 time in total.
Ebu Ubejde wrote:Srpski dio bi bio nesto manji ali bi Srbija imala izlaz na more preko Neuma a Bosnjacima i ne treba izlaz na more. Mi zelimo nesto vecu drzavu.
Bosnjacima ne treba Neum jer od njega se ne moze napraviti nista ali ce Rusima sluziti kao stratesko mjesto. Mogu napraviti luku. A to Srbi zele. Mi Bosnjaci bi smo bili sa Turskom.
Ebu Ubejde wrote:Bosnjacima ne treba Neum jer od njega se ne moze napraviti nista ali ce Rusima sluziti kao stratesko mjesto. A to Srbi zele. Mi Bosnjaci bi smo bili sa Turskom.
Ebu Ubejde wrote:Bosnjacima ne treba Neum jer od njega se ne moze napraviti nista ali ce Rusima sluziti kao stratesko mjesto. A to Srbi zele. Mi Bosnjaci bi smo bili sa Turskom.
Kako bi bili sa Turskom, kad smo odvojeni od nje kilometrima?
ja sam ZA
Ma i ja sam, da me neko pogrešno ne shvati, ali nekako mi ovo djeluje neostvarivo. A baš bi bilo super stvarno...
ja sam ZA
Ma i ja sam, da me neko pogrešno ne shvati, ali nekako mi ovo djeluje neostvarivo. A baš bi bilo super stvarno...
Vidim da i na ovoj temi imaš odlične prijedloge....http://www.klix.ba/forum/neophodno-je-o ... 3.html-f=3
Ti to sjedio i razmišljao, razmišlajo i našao rješenja za sve...
A ovo, "mi bi bili sa Tuskom", što reče u jednom postu... O čemu ti pričaš čovječe...
Ebu Ubejde wrote:Mi Bosnjaci dobijamo Sarajevo, Zenicu, Banja Luku, Bihac kao velike gradove. I imali bi smo prostor za sve Bosnjake i drzava bi nam licila na nesto.