kurty wrote:ako nekom treba dubinsko ciscenje, mogu vam ja to odraditi...
dubinsko sjedista, tapacirunga vrata, podova, gepeka i ciscenje neba
Molim Vas broj telefona u p.p
Moderators: _BataZiv_0809, anex
kurty wrote:ako nekom treba dubinsko ciscenje, mogu vam ja to odraditi...
dubinsko sjedista, tapacirunga vrata, podova, gepeka i ciscenje neba
Daj se malo spusti na zemlju. Nisi najpametniji. Procitaj ovo crveno 20 puta pa razmisli sta reći.goran16v wrote:Pa ti se stvarno gubis i uopste ne znas jesil posao ili si dosao, ali bitno je da meni nesto kontriras... Govorimo o Sarajevu, ja covjeku preporucim Autotex kao najkvalitetniji, 530 se javi i tvrdi da je isti posao u Sarajevu uradio za 80 KM jeftinije, a ja odgovorim i garantujem da nema teorije da je dobio isti kvalitet tj da je to isti posao, bez obzira na cijenu i niko ne spominje udaranje po usima i da je samo pitanje da li losiji kvalitet odgovara manjoj cijeni. Da neko sije jednako kvalitetno ili kvalitetnije i jeftinije u Sarajevu od Autotexa pa da to bude isti posao valjda bi se culo za njega za 15 god. Koji ti dio nije jasan???????preludezalude wrote: Ja covjeku nista ne govorim. Vjerovatno bolje u i oko Sarajeva nece naci. Ja govorim tebi i tvojoj tvrdnji da onaj ko plati 120KM sigurno nije dobio kvalitet kao one presvlake od 200KM. Evo vidis sad da su napravili kao neku akciju. Sad su 144KM. Znaci.... Ranije je bilo klepanje po usima. Sad po ovim cijenama mozes reci da su najbolji a nisu skupi.
I sta ti tu nije jasno?preludezalude wrote:Daj se malo spusti na zemlju. Nisi najpametniji. Procitaj ovo crveno 20 puta pa razmisli sta reći.goran16v wrote:Pa ti se stvarno gubis i uopste ne znas jesil posao ili si dosao, ali bitno je da meni nesto kontriras... Govorimo o Sarajevu, ja covjeku preporucim Autotex kao najkvalitetniji, 530 se javi i tvrdi da je isti posao u Sarajevu uradio za 80 KM jeftinije, a ja odgovorim i garantujem da nema teorije da je dobio isti kvalitet tj da je to isti posao, bez obzira na cijenu i niko ne spominje udaranje po usima i da je samo pitanje da li losiji kvalitet odgovara manjoj cijeni. Da neko sije jednako kvalitetno ili kvalitetnije i jeftinije u Sarajevu od Autotexa pa da to bude isti posao valjda bi se culo za njega za 15 god. Koji ti dio nije jasan???????preludezalude wrote: Ja covjeku nista ne govorim. Vjerovatno bolje u i oko Sarajeva nece naci. Ja govorim tebi i tvojoj tvrdnji da onaj ko plati 120KM sigurno nije dobio kvalitet kao one presvlake od 200KM. Evo vidis sad da su napravili kao neku akciju. Sad su 144KM. Znaci.... Ranije je bilo klepanje po usima. Sad po ovim cijenama mozes reci da su najbolji a nisu skupi.
Upravo tako, a on moze da prica tj pise sta hoce!preludezalude wrote:Daj se cuj malo sta pricas. Covjek je to uradio tj kupio i kaze da je dobio istu stvar. I sad ti tvrdis da nema sanse.
ja jesi ga objasnio, do jaja..goran16v wrote:Ako pod uzasno mislis prljavo i ako si iz Sarajeva dubinsko pranje u Svrakinom (sa Tranzita iz pravca Hrasnog prema V. Polju na semaforu za skretanje prema Otoci lijevo pa poludesno uzbrdo plava metalna kapija), ako je unisteno najisplativija varijanta je kupovina polovnih tapecirunga na otpadu. Presvlake Autotex Pazaric.
Evo ga jos jedan kontrash moj! Kao prvo kad vec nisi radio presvlake ni kod jedni ni kod drugih koji se qurac javljas!?citroen xm wrote:Joj šuplje priče, joj šuplje priče. Kao prvo da se ogradim, nisam radio presvlake ni kod jednih ni kod drugih. Za taj Autotex prvi put čujem, ali vidim sada da rade dugo. Nego mene zanima po kojoj to logici u Sa ne postoji niko sa podjednako dobrim kvalitetom, a nižom cijenom? Jesi li ti radio kod tog lika za 120 KM pa da znaš da nema kvalitet kao Autotex? Ako nisi radio od kud ti onda pravo da pametuješ drugima i da sudiš o radu koji nisi vidio. Na cijenu pored kvaliteta meterijala utiče mnogo drugih faktora. Autotex ima svoju stranicu, reklamu, vjerovatno više zaposlenih, ima duži staž i neko ime. Sve to utiče na cijenu, ali svakako ne znač veći kvalitet od nekog tamo lika koji iste presvlake uradi jeftinije jer nema stranicu, nema reklamu, vjerovatno ima manje rashode, manje plaća državi i pošto počinje sa poslom trudi se da istim kvalitetom i nižom cijenom privuče mušterije i izgradi ime. Jel to toliko teško shvatiti?
U ostalom taj isti Autotex eto daje neke popuste i skida cijene. Interesuje me zašto? Da li su vidjeli dostojnu i jeftiniju konkurenciju? Činjenica je da ni jedna firma neće bez razloga smanjiti cijene i nuditi popuste. Neće to uraditi sigurno zbog ljubavi prema mušteriji. Oni da im tržište dozvoljava, sigurno bi cijenili presvlake i 1000 KM.
Sto si ko levat isao u Autotex, kad evo 2 strucnjaka (od kojih naravno nijedan do prije 2 dana nije cuo za Autotex) tvrde da si jadnako kvalitetne presvlake mogao uraditi u gradu za manje para i da su te dzaba udarili po usima???mist wrote:Preporuka za Autotex iz Pazarica.
Prije 6 godina narucene i ugradene presvlake kod njih,iste su prane jednom godisnje u ves masini i nakon ponovnog postavljanja izgledale su kao prvog dana.
Ono sto me je iskreno jako iznenadilo kod njih je usluga.
Presvlake sam morao naruciti i cekati 3 dana sa tacno zakazanim terminom postavljanja ,nakon sto sam dosao dole spletom okolnosti nisu bili zavrsili vozilo prije mene i morao sam cekati oko pola sata.
Na kraju kada sam otisao da platim na kasu racun isti mi je bio umanjen za 20 km uz izvinjenje sto nisu mogli ispostovati dogovoreni termin.
Kakav lik???? Hoces li cirilicom ili glagoljicom da ti napisem da sam se ja itekako nagledao radova tih sto siju no name snajderi po Sarajevu i da imam apsolutno pravo da napisem da jos uvijek niko ne moze preteci kvalitet Autotexa, da nije tako da bi se za tog nekog ko radi bolje i jeftinije odavno culo, za razliku od tebe koji kenjas i pravis se mudar o necemu o cemu si jucer procitao, da ne postavljam pitanje otkud tebi pravo da komentarises nesto sto nikad nisi vidio svojim ocima, a kontiras samo zato sto ne mozes da obuzdas svoj primitivzam i komplekse. Za tebe nedostizno pametan i strucan, a ti nastavi da kontrash moj i vozis tatin auto.citroen xm wrote:Naravno da ću kontrirati kada pričaš gluposti sa stavom najpametinjeg i jedinog stručnog na svakoj temi.
Nisam sporio kvalitet tih presvlaka, ali od kud tebi pravo da komentarišeš nešto što uopšte nisi ni vidio. Možda je mnogo gore, a možda i bolje. Ti to ne znaš jer nisi vidio.
A o seljačkoj priči i ujedanju u prošlom postu stvarno neću trošiti riječi. Ako je ono seljačka priča i ujedanje slobodno požuri do prve prodavnice po pelene jer ti trebaju.
Pa ako znas sto ne procitas? Nek si ti vidio pa se javljas... Ne moras biti previse inteligentan da skontas da ako postoji neko ko radi jeftinjije i bolje valjda bi se za njega culo u ovih 15 god, a ne bi Autotex bio jedini za kojeg svi znaju, ali izgleda nekima je i to problem skontati.citroen xm wrote:Neka hvala, pored Ćirilice znam i latinicu tako da samo nastavi. Kažeš vidio si mnogo tih presvlaka. Ma nemoj zezat. Ali jesi li vidio sve? Nisi, zato ćuti! Po tvojoj logici ako devet njih fušeri mora i deseti. E pa nije tako. Gledam kako ovde iz teme u temu nešto pametuješ i pričaš drugima. Kada neko nešto spomene, tražiš dokaze da je to isto posjedovao inače nema pravo da priča o kvalitetu. Međutim kada si ti u pitanju onda smiješ da pričaš o svemu i za sve si stručan.
A na tvrdnju da je tvoje obrazovanje, stručnost i znanje nedostižno za mene rećiću samo onu staru narodnu: "Hvalite me usta moja, kada niko drugi neće".
sam si sebe otjerao u beskrajnost s ovom recenicom hahahahahahapreludezalude wrote: Ja ono sta sam vidio u autu u koje su ugradjene njihove kozne presvlake, (a gledao sam dan poslije ugradnje) odmah cim otvoris vrata se vidi da su presvlake.
Pa navedi i preporuci nekog no name majstora u Sarajevu koji radi bolje i kvalitetnije od Autotexa kad znas i garantujes ili se ne kenjaj vise. Posto si covjek koji procita ono sto ja ne napisem, nadji gdje sam to napisao da je Autotex bolji samo zasto sto je skuplji. Ako te inteligencija ogramicava da shvatis prostoprosirenu recenicu dozvoli da ti je razlozim. Ja nigdje nisam napisao da je Autotex bolji jer je skuplji. Ja sam napisao samo da je Autotex bolji bez obzira na cijenu bez obzira da li su druge presvlake placene 120 ilio 1200 maraka.preludezalude wrote:Ja sam vidio svojim ocima rad Autotex-a i garantujem da ima boljih i kvalitetnijih uradaka no name majstora. Seres Gorane kao i uvijek na svakoj temi. Ti si najpametniji ali u qrcu. Niko nije rekao da nisu kvalitetni, ali nisu najkvalitetniji ali su zato najskuplji. Kazes Autotex je referenca za kvalitet. Ma daaaaaaj. 90% ljudi u ovoj Bosni nisu culi za tu firmu.
Extra kvalitetne presvlake kao prvo treba da izgledaju tako da se nemoze uopste vidjeti da se radi o presvlakama. Treba da izgleda kao da su takva sjedista. Samo pogledom ispod sjedista da se moze skontati da bi se mozda moglo raditi o presvlakama. Pa onda zagledati sitnice, savove i sl.
Ja ono sta sam vidio u autu u koje su ugradjene njihove kozne presvlake, (a gledao sam dan poslije ugradnje) odmah cim otvoris vrata se vidi da su presvlake.
E jebi ga sad. Onda ispade da nisi vidio kako izgledaju prave extra kvalitetne presvlake. Nije bit da dobijes samo kvalitetni materijal. Kod takvih presvlaka se dobije kvalitet materijal, kvalitet citav rad, ugradnja i na kraju sami izgled koji treba da kaze: JA NISAM PRESVLAKA. Kad se placa vise onda se ocekuje da to izgleda extra.sorcerer wrote:sam si sebe otjerao u beskrajnost s ovom recenicom hahahahahahapreludezalude wrote: Ja ono sta sam vidio u autu u koje su ugradjene njihove kozne presvlake, (a gledao sam dan poslije ugradnje) odmah cim otvoris vrata se vidi da su presvlake.
pa nece bit motor v8 ,presvlake su presvlake.....
Kao i u svakoj temi u kojoj mislis da si najpametniji, samo laprdas. Nigdje konkretnog argumenta.goran16v wrote:Pa navedi i preporuci nekog no name majstora u Sarajevu koji radi bolje i kvalitetnije od Autotexa kad znas i garantujes ili se ne kenjaj vise.preludezalude wrote:Ja sam vidio svojim ocima rad Autotex-a i garantujem da ima boljih i kvalitetnijih uradaka no name majstora. Seres Gorane kao i uvijek na svakoj temi. Ti si najpametniji ali u qrcu. Niko nije rekao da nisu kvalitetni, ali nisu najkvalitetniji ali su zato najskuplji. Kazes Autotex je referenca za kvalitet. Ma daaaaaaj. 90% ljudi u ovoj Bosni nisu culi za tu firmu.
Extra kvalitetne presvlake kao prvo treba da izgledaju tako da se nemoze uopste vidjeti da se radi o presvlakama. Treba da izgleda kao da su takva sjedista. Samo pogledom ispod sjedista da se moze skontati da bi se mozda moglo raditi o presvlakama. Pa onda zagledati sitnice, savove i sl.
Ja ono sta sam vidio u autu u koje su ugradjene njihove kozne presvlake, (a gledao sam dan poslije ugradnje) odmah cim otvoris vrata se vidi da su presvlake.
Sto se samog posta tice, bas kao i strucnjaka prije tebe puca te teski kompleks i nekontrolisani primitivizam i komplekse.
Vidim kako garantujes i znas da ima... Dovoljno...preludezalude wrote:Kao i u svakoj temi u kojoj mislis da si najpametniji, samo laprdas. Nigdje konkretnog argumenta.goran16v wrote:Pa navedi i preporuci nekog no name majstora u Sarajevu koji radi bolje i kvalitetnije od Autotexa kad znas i garantujes ili se ne kenjaj vise.preludezalude wrote:Ja sam vidio svojim ocima rad Autotex-a i garantujem da ima boljih i kvalitetnijih uradaka no name majstora. Seres Gorane kao i uvijek na svakoj temi. Ti si najpametniji ali u qrcu. Niko nije rekao da nisu kvalitetni, ali nisu najkvalitetniji ali su zato najskuplji. Kazes Autotex je referenca za kvalitet. Ma daaaaaaj. 90% ljudi u ovoj Bosni nisu culi za tu firmu.
Sto se samog posta tice, bas kao i strucnjaka prije tebe puca te teski kompleks i nekontrolisani primitivizam i komplekse.
A ko je tebi rekao da taj isti NO NAME radi 15 godina. Možda radi tek pola godine taj posao pa nije čulo 15 ljudi za njega.goran16v wrote: Pa ako znas sto ne procitas? Nek si ti vidio pa se javljas... Ne moras biti previse inteligentan da skontas da ako postoji neko ko radi jeftinjije i bolje valjda bi se za njega culo u ovih 15 god, a ne bi Autotex bio jedini za kojeg svi znaju, ali izgleda nekima je i to problem skontati.
Naravno, nedostizno strucan, pametan i obrazovan...
Sad je vrijeme da Goran pocne sa izrazima sto si spomenuo, pa onda lavor, kompleksas...citroen xm wrote:A ko je tebi rekao da taj isti NO NAME radi 15 godina. Možda radi tek pola godine taj posao pa nije čulo 15 ljudi za njega.goran16v wrote: Pa ako znas sto ne procitas? Nek si ti vidio pa se javljas... Ne moras biti previse inteligentan da skontas da ako postoji neko ko radi jeftinjije i bolje valjda bi se za njega culo u ovih 15 god, a ne bi Autotex bio jedini za kojeg svi znaju, ali izgleda nekima je i to problem skontati.
Naravno, nedostizno strucan, pametan i obrazovan...
I ajd me još jednom "uvrijedi" sa "tatin auto" pošto vidim da si taj dio dodao posle izmjene svog prethodnog posta upućenog meni.