enterijer

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

goran16v

#101 Re: enterijer

Post by goran16v »

citroen xm wrote:
goran16v wrote:
Moguce je da nudi, ali ne nudi taman da kosta 12 000 KM a ne 120 KM jer to nema veze sa cijenom nego kvalitetom i ponudom. Ovdje se ne radi o tome sta je moguce nego sta se nudi, a ako neko ne vidi razliku izmedju te dvije stvari onda je beskrajno glup.
Ako znas da neko nudi napisi ko tacno nudi pa demantuj moje tvrdnje i dokazi da nemaju blage veze ili se prestani lijeciti frustracije i komplekse na temama na kojima nemas sta da trazis.
Je te opet pitam jesi li ti vidio sve radove svih majstora na području kantona Sarajevo? Evo ja ću odgovoriti umjesto tebe: NISI. Tačka, priča se završava.
Nema potrebe da vidim, a vidio sam vecinu jer koliko je god Sarajevo vece od daleko manjeg grada odakle palamudis, presvlake ne sije 300 majstora nego 5-6, jer da neko radi bolje od Autotexa brzo bi se saznalo za njega, kao i za svakog drugog majstora i vidio bih, samo treba biti ogranicene inteligencije pa ne biti u stanju skontati tu prostu logiku, a ti ocigledno imas problem s tim. Tu se prica zavrava...
StyleS

#102 Re: enterijer

Post by StyleS »

Odlucio sam se za Autotex i sve informacije cu vam javiti iz prve ruke :)
Puno sam pretrazivao jer zelim da uradim kvalitetno. Na njihovoj facebook stranici ima dosta vise slika i vidio sam da rade tapaciranje sjedita za autobuse i čak za Porsche-a.
Svidja mi se i rad od M-gratex-a iz Gradačca ali oni imaju slike na web stranici koje nisu autentične, i iskreno to mi se ne svidja, jer to nije njihov rad.
preludezalude

#103 Re: enterijer

Post by preludezalude »

goran16v wrote:
preludezalude wrote:Mozda ja i ti Gorane nemamo isto vidjenje "extra presvlaka". Za tebe su te presvlake mozda savrsene, ali za mene nisu. Ja sam vidio puno boljih radova za iste i manje pare, a ti ocigledno nisi.
Ovdje niko ne govori o extra ne extra, nego o najboljem sto mozes dobiti na podrucju Sarajeva jer je postavljac teme iz Sarajeva. Necu valjda covjeku preporuciti da radi presvlake 200-300 km od Sarajeva. Koji dio je sporan????
Ako znas gdje ce ga izaci jeftinije i bolje preporuci umjesto da mudrujes da moze jeftinije i bolje i na tome stanes.
Gorane, ja ne govorim postavljacu teme nista niti mu preporucujem ista. On bi to trebao najbolje da skonta gdje da uradi. Ja govorim tebi i o tvom stavu da je Autotex referenca za kvalitet. Nemoze biti referenca za kvalitet kad mu se mogu provuci losi radovi i jos kad dodas da su najskuplji onda tu nesto ne stima tj neko nekoga, da prostis, guzi. Ako su te presvlake za tebe ili bilo koga drugog extra kvalitetne od pocetka do kraja, onda je to vas problem. Kad neko hoce extra kvalitet presvlake od pocetka do kraja onda pare nisu problem tj neka je skupo ali zato si dobio nesto sto izgleda kao original a ne da dobijes ocite presvlake sa kvalitetnijim materijalom. A za takve stvari nekome nije zao ni preci 200KM.
preludezalude

#104 Re: enterijer

Post by preludezalude »

StyleS wrote:Odlucio sam se za Autotex i sve informacije cu vam javiti iz prve ruke :)
Puno sam pretrazivao jer zelim da uradim kvalitetno. Na njihovoj facebook stranici ima dosta vise slika i vidio sam da rade tapaciranje sjedita za autobuse i čak za Porsche-a.
Svidja mi se i rad od M-gratex-a iz Gradačca ali oni imaju slike na web stranici koje nisu autentične, i iskreno to mi se ne svidja, jer to nije njihov rad.
A odkud ti ideja da to nisu slike njihovih radova?
goran16v

#105 Re: enterijer

Post by goran16v »

preludezalude wrote: A odkud ti ideja da to nisu slike njihovih radova?
Na fotogaleriji sa presvlama pogledaj sliku karamel/crne unutrasnjosti, pa zatim sliku unutrasnjosti nekog Mazda SUV-a pa ce ti biti sve jasno.
Na fotogaleriji sa itisonima je metar tudjih slika, pogotovo onih u spektru boja sa M3 ili Corvette logom, pa onda slike sa Mercedes i Cobra logom. Ako si ikad lutao e-bayom prepoznaces stil.
StyleS

#106 Re: enterijer

Post by StyleS »

preludezalude wrote:
StyleS wrote:Odlucio sam se za Autotex i sve informacije cu vam javiti iz prve ruke :)
A odkud ti ideja da to nisu slike njihovih radova?
Radovi nisu njihovi jer sam dosta vremena proveo na internetu tražeći kombinaciju i dizajn za svoje auto. Ove sliku su copy/paste.

Ne sve, ali ima par slika.
Kiberluskoni

#107 Re: enterijer

Post by Kiberluskoni »

Bakire, sad sam provjerio i izgleda da je često ubacivanje sjedišta iz WJ-a u XJ-a. Haj pošalji slike pa da se dogovaramo :)
Bakir1

#108 Re: enterijer

Post by Bakir1 »

volit ces me jos vise, nasao sam ti platnene iz WJ-a.
061/757-628 reci da si moj drug ;-)
ispravka krivih navoda iz ZJ-a :D
preludezalude

#109 Re: enterijer

Post by preludezalude »

goran16v wrote:
preludezalude wrote: A odkud ti ideja da to nisu slike njihovih radova?
Na fotogaleriji sa presvlama pogledaj sliku karamel/crne unutrasnjosti, pa zatim sliku unutrasnjosti nekog Mazda SUV-a pa ce ti biti sve jasno.
Na fotogaleriji sa itisonima je metar tudjih slika, pogotovo onih u spektru boja sa M3 ili Corvette logom, pa onda slike sa Mercedes i Cobra logom. Ako si ikad lutao e-bayom prepoznaces stil.
Za podne prostirke si u pravu. Ali tu se nema sta puno razlikovati. A za presvlake ima samo par slika koje nisu njihov rad. Ostale se vide da su amaterske slikane.
goran16v

#110 Re: enterijer

Post by goran16v »

preludezalude wrote: Za podne prostirke si u pravu. Ali tu se nema sta puno razlikovati. A za presvlake ima samo par slika koje nisu njihov rad. Ostale se vide da su amaterske slikane.
Jbga, sama cinjenica da pod svoje proizvode podmecu tudje slike je bas ono dno dna taman da su najbolji na svijetu.
Kad si vec oko za presvlake onda dobro znas da se i u prostirkama itekako ima sta razlikovati, ne toliko oblik koliko kvalitet.
preludezalude

#111 Re: enterijer

Post by preludezalude »

goran16v wrote:
preludezalude wrote: Za podne prostirke si u pravu. Ali tu se nema sta puno razlikovati. A za presvlake ima samo par slika koje nisu njihov rad. Ostale se vide da su amaterske slikane.
Jbga, sama cinjenica da pod svoje proizvode podmecu tudje slike je bas ono dno dna taman da su najbolji na svijetu.
Kad si vec oko za presvlake onda dobro znas da se i u prostirkama itekako ima sta razlikovati, ne toliko oblik koliko kvalitet.
U pravu si za ove slike sto podmecu, to stvarno nije bilo potrebno.
Ma naravno da se moze razlikovati kvalitet. Ali ovo su slike. Slike ne govore kakav je kvalitet materijala. Slike pokazuju vise dizajn.
StyleS

#112 Re: enterijer

Post by StyleS »

Samo da Vam javim, bio sam u Autotex-u. Prezadovoljan sam.
Od usluge, komunikacije sa kupcima,do finalnog proizvoda (autopresvlaka)
Hvala Vam na savjetima.
preludezalude

#113 Re: enterijer

Post by preludezalude »

StyleS wrote:Samo da Vam javim, bio sam u Autotex-u. Prezadovoljan sam.
Od usluge, komunikacije sa kupcima,do finalnog proizvoda (autopresvlaka)
Hvala Vam na savjetima.
Daj malo slika da vidimo sta si dobio.
simbabimba

#116 Re: enterijer

Post by simbabimba »

Evo gledam neke auto presvlake na pik-u neko prodaje komplet kozen, navodno nove, a mene zanima kako bih za montazu, kome da odvezem auto da mi to odradi, moraju se sjedista vaditi jel' tako?
Red berries

#117 Re: enterijer

Post by Red berries »

Ja sam isto radila u autotexu, prezadovoljna sam... :-D
Post Reply