Sta ce sad SDP-ovci kazat, ha??
Tri, četiri, zachatavanje sad
cojek wrote:Nije ni sjeo na fotelju a eno se ČOJEK već razletio po svijetu radeci za korist svih nas. To s biznismenima, drzavnicima, mediji prate, ma nema... Zar to nije impresivno?!![]()
Ako nastavi onako, i ako druga dvojica budu i upola kao on moglo bi se svasta fino Bosni desiti. Naravno i Herzegovini
Sta ce sad SDP-ovci kazat, ha??![]()
![]()
![]()
Naročito ako se uzme u obzir da on ne zagovara samo interese onih koji su za njeg glasali, nego i svih bosanaca i hercegovaca!!! Zamislite!
![]()
![]()
![]()
Tri, četiri, zachatavanje sad![]()
Moj jarane, nije uopste problem rasprodat sve moguce u Bosni za marku.cojek wrote:Nije ni sjeo na fotelju a eno se ČOJEK već razletio po svijetu radeci za korist svih nas. To s biznismenima, drzavnicima, mediji prate, ma nema... Zar to nije impresivno?!![]()
Ako nastavi onako, i ako druga dvojica budu i upola kao on moglo bi se svasta fino Bosni desiti. Naravno i Herzegovini
Sta ce sad SDP-ovci kazat, ha??![]()
![]()
![]()
Naročito ako se uzme u obzir da on ne zagovara samo interese onih koji su za njeg glasali, nego i svih bosanaca i hercegovaca!!! Zamislite!
![]()
![]()
![]()
Tri, četiri, zachatavanje sad![]()
Po dva samoglasnikaPrpa.ba wrote:Ove tri teme na naslovnici portala imaju nesto zajednicko![]()
Prosudite sami
Dzaba je nemozes ti sto neces malo na moje teme naletitinduendo wrote:Blago se nama!Što je oblajhani Hake vrijedan.Jel to otišao hanumi u Tursku da se pohvali?
![]()
Moje interese neka ne zastupa.Ja očekujem da moje interese zastupa isključivo Željko Komšić.Za kojeg sam i glasao.Hoće li nam Jata komerc graditi autoput u skorijoj budućnosti?
![]()