Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Trebao ga je u glavu nabit, ali na ovom gifu izgleda strasno pogledajte na jutube citav video, mali je bukvalno legao na loptu i neda je niko ovaj mu je samo izbio loptu ispod njega nije ga ni dirnuo, al' eto mora da mu je Busqet neki dalji rodjak
Rob_Atl wrote:Trebao ga je u glavu nabit, ali na ovom gifu izgleda strasno pogledajte na jutube citav video, mali je bukvalno legao na loptu i neda je niko ovaj mu je samo izbio loptu ispod njega nije ga ni dirnuo, al' eto mora da mu je Busqet neki dalji rodjak
Jeste ga dirao i ne bih reka da je baš loptu nešto zakačio, ali udarac uopšte nije nešto jak.
Nezgodno je što je dijete (ali vala i Hazard ima 22 godine, ne 45), no neki strašan udarac nije dobio, a definitivno je jednu vaspitnu zaslužio.
No, imam osjećaj da ovo navijači tumače u zavisnosti za koga navijaju.
bingov buraz wrote:Nego sta bi sa onim klincem iz West Hama sto su ga iznijeli,bas je dugo trajalo ukazivanje pomoci a kad vidim onu foliju i masku za disanje najezim se
Nisam to vidio, sta mu je bilo? Je li i on sakupljac lopti?
bingov buraz wrote:Nego sta bi sa onim klincem iz West Hama sto su ga iznijeli,bas je dugo trajalo ukazivanje pomoci a kad vidim onu foliju i masku za disanje najezim se
Nisam to vidio, sta mu je bilo? Je li i on sakupljac lopti?
Jok,igrac,samo sto je usao,18 godina.Nisu reprizirali sta mu se dogodilo.
Ma nije OK jer je profesionalac, ali ja zamisljam sebe u toj situaciji a da ne igram profesionalni fudbal - pa zgazio bih ga ondje na licu mjesta, jos kad mu facu pogledate - vapi za isamarati!
No slazem se da je Hazard ondje morao reagovati kao profesionalac. Ja kazem da ni ja vjerovatno ne bih, jer ganjas rezultat a levat se nabio na loptu pa je ne da i ne da, ma sta ne das sunce li ti tvoje!
Ma daj ba čuj neka je vala. Da je udario protivničkog igrača pa hajde, shvatio bih nekako jer se dešava da se protivnici malo "pošutaju" u takvim situacijama ali ovo je dijete. Nek' je dobio crveni, ko ga jebe kad se ponaša kao amater.