Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Zmijuga loma wrote:
Epski shitstorm bi bio da je on primio onakve golove kao npr. Hart kući protiv Reala ili da je on onako komično istrčao prije onog Ibrinog golaza.
Ili primio gol kao u prošloj Hart. Ali za sve to uglavnom kažu: "I najbolji na svijetu naprave grešku", samo što Hart redovno to pravi i ponavljam, ima ih sigurno više ove sezone, nego de Gea (ali hajde, ima i nešto više utakmica).
Mada, ja sam protiv toga da se toliko kritikuju igrači, ali me samo nervira što se neki hvale i za loše partije, dok se nekima u izvrsnim partijama neke mane nalaze.
zlo87 wrote:TOP 5 odbrambenih igrača u 2012.godini prema ESPN-u:
1. Vincent Kompany (Manchester City / Belgija)
2. Jordi Alba (Barcelona / Španija)
3. Leonardo Bonucci (Juventus / Italija)
4. Mats Hummels (Borussia Dortmund / Njemačka)
5. Philipp Lahm (Bayern Munich / Njemačka) (W)
Sreca njegova pa se gleda citava godina
Ove sezone ni sjenka onog Kompanija iz prosle sezone
BHF_Manijak wrote:Doppelpass je najjaca talkshow emisija o fudbalu koju (sam) gledam(o)! Sad mnogo manje jer nemam DSF-a ili tiga Sport1-a, ali ako naletim nekad na youtubeu pogledam. Ne mogu da vjerujem da neko kod nas nesto slicno ne moze uraditi, pa jebote ko da je atomska fizika. Ljudi dovedu 3 gostiju imaju standardnog experta i opleti. Dakle nikakav spektakularan koncept ali to tako mocno izgleda.Kod nas bi jedini problem bio video pokrivenst utakmica jer nema hljeba da mozes nafatati normalne snimke sa svih 8 utakmica.
To i jeste glavni problem, mada i to kada bi se nekako skontalo, opet bi nasli sosone u studiju koji pricaju ciste gluposti, i onda bi ih ovdje svi pljuvali
Iako sam germanofil, ipak mislim da ovdje objektivno nije mjesto Lahmu, prije bih Marcela stavio! Lahm od prije 2-3 godine je daleko bolji od ovog sadasnjeg. Doduse Ovu polusezone opet je digao za dva koplja formu, no prosla sezona mu i nije bila cemu!
Ali je opet prvi. Po meni su se neki igrači ovdje greškom našli ali hajde eto...
Zipa ovo:
Najviše dodavanja u EPL ove sezone:
1. Man United - 10602
2. Man City - 10464
3. Arsenal - 10419
4. Swansea - 9902
5. Liverpool - 9874
6. Chelsea - 9136
Ali je opet prvi. Po meni su se neki igrači ovdje greškom našli ali hajde eto...
Zipa ovo:
Najviše dodavanja u EPL ove sezone:
1. Man United - 10602
2. Man City - 10464
3. Arsenal - 10419
4. Swansea - 9902
5. Liverpool - 9874
6. Chelsea - 9136
Los Swansea totalno, prosle sezone su sa Barcom bili na vrhu