Chuckie wrote:
![]()
![]()
English Premier League
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
LSD
#6726 Re: English Premier League
- just principe
#6727 Re: English Premier League
bravo za onaj podatak,.Gotovo polovicu golova Arsenala je postigao RvP..Pametnom dosta i dovoljan argument
- BHF_Manijak
#6728 Re: English Premier League
Chuckie, bas se vidi da si dijete, majkemi, nemoj se ljutit!
Tako sam se ja u srednjoj raspravljo...
I sta je sad ovdje dokazano? Pa ja sam jos prije dva mjeseca reko da je RVP jedini pravi igrac u onom Arsenalu, i da njega nema ono bi bila smijesa ekipa koja bise sa Poolom za EL borila, nista vi sad toplu vodu otkrili! Bukvalno nosi lik sam ekipu na ledjima i to je odlika ekipe koja postaje mrtvi prosjek, kad imas jednu klasu i ostalo prosjeke i ekipi.
A ko misli da ce RVP ostati u ovom timu ukoliko nesto drasticno ne promjene, grdno se vara, ako im on jos ode, Arsenala nece biti nigdje.
PS Vasom logikom iduci, Vedad je bio 2007/2008 najjaci napadac svijeta onu polusezonu!
Nije to samo forma bila, to je bilo pola godine vrhunskog nivoa do povrede, zar ne?!
I sta je sad ovdje dokazano? Pa ja sam jos prije dva mjeseca reko da je RVP jedini pravi igrac u onom Arsenalu, i da njega nema ono bi bila smijesa ekipa koja bise sa Poolom za EL borila, nista vi sad toplu vodu otkrili! Bukvalno nosi lik sam ekipu na ledjima i to je odlika ekipe koja postaje mrtvi prosjek, kad imas jednu klasu i ostalo prosjeke i ekipi.
A ko misli da ce RVP ostati u ovom timu ukoliko nesto drasticno ne promjene, grdno se vara, ako im on jos ode, Arsenala nece biti nigdje.
PS Vasom logikom iduci, Vedad je bio 2007/2008 najjaci napadac svijeta onu polusezonu!
-
LSD
#6729 Re: English Premier League
Zabi Van Persie golcinu a arap odmah poce tekbirati Allahu Ekber

- 2407
#6730 Re: English Premier League
Po cemu je ubleha?ultima_palabra wrote:Eki HulkOnaj guzeljaš je ubleha samo takva... što je najgore neko će iskrcati 30tak miliona za njega.
- BHF_Manijak
#6731 Re: English Premier League
Sta ce Ibra, RVP mu kroz noge proturo!

- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#6732 Re: English Premier League
Al' onaj Zlatan ima losu sezonu, RVP je bolji od njega u svakom pogledu

-
Baudelaire
#6733 Re: English Premier League
Ibra tri za poluvrijeme. Precijenjeni igrač koji živi od stare slave. Ne podcjenjujem Robina, mislim da su on i Ibrahimović dva najbolja špica trenutno na svijetu.
-
Chuckie
#6734 Re: English Premier League
BHF_Manijak wrote:Sta ce Ibra, RVP mu kroz noge proturo!![]()
- Acheron
#6735 Re: English Premier League
Liverpool je grozno selekcionirana ekipa. Henderson, Downing i Adam...nisu ni za otpada.
- Gandalf
#6736 Re: English Premier League
Nažalost, istinaAcheron wrote:Liverpool je grozno selekcionirana ekipa. Henderson, Downing i Adam...nisu ni za otpada.
-
LSD
#6737 Re: English Premier League
Za njih trojicu (Downing, Adam,Henderson) je dato 50 miliona,ali oni barem igraju kod Dalglisha - ako ništa drugo...a samo za Carrolla je baceno 40 miliona, da bi grijao klupu veteranu Bellamyu 
- BHF_Manijak
#6738 Re: English Premier League
Ne raspravljaj se sa djecarcima.
(ovo se na Chuckiea odnosi!)
Mozes se valjat od sege, ali liku je ovo prva sezona u kojoj je top, i vjerovatno posljednja! Ne znam sta je ceko do 29-e!
A za sezonu zasluzit najboljeg napadaca u Evropi, ma nema sanse! Ibra i u 32-oj evo trpa, a i skoro je sam razvalio tog istog Arsenala u kojem igra strasni van Persie i onda ti dodju likovi i kazu da je bolji igrac od njega!
Nesto se ne sjecam kad je Dzeko ono bio prvi strijelac lige i sezonu prije toga kad je sa Grafiteom trpo da se pricalo da je najbolji napadac, a u strasnoj seriji je bio!
Persie- 244 utakmice 106 golova(0,43 po utakmici gola)
Ibrahimovic- 349 utakmica 176 golova (0,51 po utakmici) ali uzeti u obzir i koliko vise utakmica je covjek odigro od Persia.
Pametnom dosta!
Mozes se valjat od sege, ali liku je ovo prva sezona u kojoj je top, i vjerovatno posljednja! Ne znam sta je ceko do 29-e!
Nesto se ne sjecam kad je Dzeko ono bio prvi strijelac lige i sezonu prije toga kad je sa Grafiteom trpo da se pricalo da je najbolji napadac, a u strasnoj seriji je bio!
Persie- 244 utakmice 106 golova(0,43 po utakmici gola)
Ibrahimovic- 349 utakmica 176 golova (0,51 po utakmici) ali uzeti u obzir i koliko vise utakmica je covjek odigro od Persia.
Pametnom dosta!
- abondanzieri
#6739 Re: English Premier League
Da,samo ublehe od igraca mogu postizati ovakve goloveultima_palabra wrote:Eki HulkOnaj guzeljaš je ubleha samo takva... što je najgore neko će iskrcati 30tak miliona za njega.
- vodoprovodčik
#6740 Re: English Premier League
ma to za hulka je promašena izjava, ne treba se na to obazirat.
- abondanzieri
#6741 Re: English Premier League
Ja mislim da se covjek zeza,djeluje mi kao neko ko previse zna o fudbalu da bi bio ozbiljan kada izjavi ovakvo nesto 
- Riddle
- ultima_palabra
#6743 Re: English Premier League
Ma ništa nema taj igrač osim što nekad zavali gol iz daleka... ali i potroši puno lopti u tim pokušajima. Onda je nekakav podebeo, guzovi ko kod Misketa2407 wrote:Po cemu je ubleha?ultima_palabra wrote:Eki HulkOnaj guzeljaš je ubleha samo takva... što je najgore neko će iskrcati 30tak miliona za njega.
Mislim da ćemo o njemu govoriti u onoj temi o najvećim ublehama ubrzo. U svakom slučaju ne može zajedno sa ostalim igračima koje si nabrojao.
- BHF_Manijak
#6744 Re: English Premier League
Nije Hulk ubleha, ali da ga u Portu precjenjuju, to stoji. Mislim 90mil trazit za njega ili nesto vise???
Takodjer u onoj ekipi se ponasa kao da je njegov tim, dosta siluje loptu i sut, to sam jos prije dvije godine govorio, jebi ga ne moze svaki put s 30m uspjeti uci u gol!
Gledo sam ga i protiv Citya, dosta akcija je bas on unistio, kad ima 2-3 slobodna igraca on je zvekne.
Mislim da bi se pod pravim trenerom jos bolje razvio i postao bolji igrac, negdje gdje ce pod autoritetom biti i u timu gdje je "jedan od" a ne da je on tim!
Takodjer u onoj ekipi se ponasa kao da je njegov tim, dosta siluje loptu i sut, to sam jos prije dvije godine govorio, jebi ga ne moze svaki put s 30m uspjeti uci u gol!
Mislim da bi se pod pravim trenerom jos bolje razvio i postao bolji igrac, negdje gdje ce pod autoritetom biti i u timu gdje je "jedan od" a ne da je on tim!
-
Chuckie
#6745 Re: English Premier League
Koji glodar.Riddle wrote:

- Edinho2011
#6746 Re: English Premier League
Ma smece od covjeka !Chuckie wrote:Koji glodar.Riddle wrote:
![]()
- BHF_Manijak
#6747 Re: English Premier League
Pricamo o karakterima ili o igrackim kvalitetam?!
Promasili ste onda kompletan podforum, isto ste zene kakve majkemi! Sto puta prezvakana prica, smece ko covjek ali zato pravo dobar igrac. Uostalom jel gledate fudbal radi karaktera ili radi toga kako koji igrac igra na terenu?
Hejbet fudbalera/trenera imas koji su smece ali su odlicni u svom poslu, ali zato ih i gledam preko tv-a a necu sa njima kucni prijatelj biti ili poslove sklapati pa da karakter im ocjenjujem!
Hejbet fudbalera/trenera imas koji su smece ali su odlicni u svom poslu, ali zato ih i gledam preko tv-a a necu sa njima kucni prijatelj biti ili poslove sklapati pa da karakter im ocjenjujem!
- Edinho2011
#6748 Re: English Premier League
A znas onaj osjecaj kad gledas tekmu i neki te igrac strasno nervira !BHF_Manijak wrote:Pricamo o karakterima ili o igrackim kvalitetam?!Promasili ste onda kompletan podforum, isto ste zene kakve majkemi! Sto puta prezvakana prica, smece ko covjek ali zato pravo dobar igrac. Uostalom jel gledate fudbal radi karaktera ili radi toga kako koji igrac igra na terenu?
![]()
Ja kad god vidim sliku "ovog" pozelim da ga pljunem !
- BHF_Manijak
#6749 Re: English Premier League
Eh jedino to...
Tako je meni s Balotellijem, nije sto je DZeki konkurencija u napadu majkemi, nego me uzasno nerviraju njegovi idiotluci, koji su jos da bude gore nekom simpaticni!
Razmazeno deriste koje je doslo do love! Talenat, igracina, na stranu to sve, ali mi kida zivce svakom svojom pojavo, jos kad zabije gol pa lafo coolira, eh ta d bih tv nogom opalio.
- Edinho2011
#6750 Re: English Premier League
BHF_Manijak wrote:Eh jedino to...Tako je meni s Balotellijem, nije sto je DZeki konkurencija u napadu majkemi, nego me uzasno nerviraju njegovi idiotluci, koji su jos da bude gore nekom simpaticni!
![]()
Razmazeno deriste koje je doslo do love! Talenat, igracina, na stranu to sve, ali mi kida zivce svakom svojom pojavo, jos kad zabije gol pa lafo coolira, eh ta d bih tv nogom opalio.