Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
MarlboroGold wrote: ↑26/09/2021 19:48
Mora krenuti kad imamo konačno kompletnu odbranu i odmah 5 puta bolja situacija. Čim nema Kolašinca, Chambersa i sličnih...
Imamo najmlađu ekipu u ligi i ako ovako nastave budućnost je svijetla. Ramsdale odličan... zrači samopouzdanjem. Za malo da skine i Sonov šut.
I onaj Tomiyasu je isto odličan... pun energije. Kao Belerin iz najboljih dana
Izgledao je danas Arsenal puno bolje od mjesta na tabeli. Uzivao sam u prvom poluvremenu. Pasovi kad treba i tacno gdje treba...Drugo nazalost nisam mogao gledati radi obaveza, ali drago mi bas zbog ovog mog prijatelja koji je najednom poceo da se smjeska.
Mora krenuti kad imamo konačno kompletnu odbranu i odmah 5 puta bolja situacija. Čim nema Kolašinca, Chambersa i sličnih...
Imamo najmlađu ekipu u ligi i ako ovako nastave budućnost je svijetla. Ramsdale odličan... zrači samopouzdanjem. Za malo da skine i Sonov šut.
Izgledao je danas Arsenal puno bolje od mjesta na tabeli. Uzivao sam u prvom poluvremenu. Pasovi kad treba i tacno gdje treba...Drugo nazalost nisam mogao gledati radi obaveza, ali drago mi bas zbog ovog mog prijatelja koji je najednom poceo da se smjeska.
Drugo su igrali pod ručnom jer više nisu morali napadati i pustili su protivnika da igra pa su oni stvorili i neke šanse, ali očekivano.
Ne bih ja otpisivo ni Aston Villu i Brentford... A sigurno je da svoju šansu iz prikrajka vrebaju i Tottenham, Watford, Leicester, Wolverhampton, Crystal Palace, Southamtpon, Newcastle, Leeds, Burnley i Norwich... A za svaki slučaj treba na oku držat i Bournemouth, WBA i Coventry...
cyprus wrote: ↑27/09/2021 23:53
Ne bih ja otpisivo ni Aston Villu i Brentford... A sigurno je da svoju šansu iz prikrajka vrebaju i Tottenham, Watford, Leicester, Wolverhampton, Crystal Palace, Southamtpon, Newcastle, Leeds, Burnley i Norwich... A za svaki slučaj treba na oku držat i Bournemouth, WBA i Coventry...
Ostali definitivno nemaju šansu
Totalno zaboravio na te ekipe, mozda jedino Norwich od pobrojanih nema sansi, osim ako se Puki ne uozbilji.
Rezime LP : Liverpool jedini nije obrukao kraljicu.
Uniteda unistio Villareal na njihovom terenu, ali sudije ih pogurase sto je i dobro jer Ole ostaje
City nece ni do polufinala ove godine
Chelsea je prosjecna ekipa sa prosjecnim igracima. Ispadaju u grupi. Njihovo osvajanje LP je vece iznenadjenje od Lesterovog osvajanja lige
Gerro wrote: ↑29/09/2021 23:02
Rezime LP : Liverpool jedini nije obrukao kraljicu.
Uniteda unistio Villareal na njihovom terenu, ali sudije ih pogurase sto je i dobro jer Ole ostaje
City nece ni do polufinala ove godine
Chelsea je prosjecna ekipa sa prosjecnim igracima. Ispadaju u grupi. Njihovo osvajanje LP je vece iznenadjenje od Lesterovog osvajanja lige
Na kraju sezone cemo kao i svake godine citirati velikog Gerru.
Jos jedan Tuchelov poraz, Alonso i Ziyech ne trebaju da igraju ni za Bolognu. Mogla je i formacija sa cetvoricom nazad, ali to je druga politika Tuchela, jer nece da mijenja formaciju nikako.
Svi dobri treneri koji dođu u EPL donesu neki svoj sistem i naprave neki pozitivni niz sa timom koji nije funkcionisao.
Onda ih ostali iskusni vukovi prokuže i počnu koristiti mane tog sistema.
Onda ovi moraju evoluirati i razvijati se dalje, ako su klasa, ili se zaglibiti i na kraju dobiti otkaz, ako nisu.
Rijetki su oni koji su samo došli i odmah pokorili ligu.
diablobih wrote: ↑01/10/2021 02:22
Jos jedan Tuchelov poraz, Alonso i Ziyech ne trebaju da igraju ni za Bolognu. Mogla je i formacija sa cetvoricom nazad, ali to je druga politika Tuchela, jer nece da mijenja formaciju nikako.
ma veci je razlog izostanak mounta, i to sto nemamo prava kvalitetna krila
najbliza stvar krilnom napadacu koju imamo je ozlijedjeni pulisic,.... werneru, ziyechu, havertzu to nije prirodna pozicija
alonso nije direktni krivac ni za sta bio, problem je napad i nedostatak prilika