English Premier League
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Danss
#351 Re: English Premier League
-
dimu
#352 Re: English Premier League
nisam gledao tekmu al mi je zao sto nisu pobjedili jer sam se kladio na njih 
- belafonte
#353 Re: English Premier League
Nemoj vrijedjat konjeAdmir_1984 wrote:Sa onim konjem na klupi nikada prvaci nece biti.shadow wrote:Rekoh ja da ovi bjednici nece pobjediti..bravo WestHam, dobro su se borili, zasluzili su ovaj bod.
Hahahaha, otkad ja govorim da je to klocina, da nikad jetra titule nece osvojit sa njim, ali jok oni mu skandiraju Rafael Rafaaaa, Rafael Rafaaaa - e pa veceras su ga izvizdali, dosli tobe izgleda, sto se mene tice neka ga, jedan manje konkurent za titulu Chelsea-u
Cak su englezi izmislili novu rijec Rafatation - aludirajuci na njegova stalna mijenjanja prve postave, drkanja k**** itd. Opet je klocina veceras mixo, pa ga obalio, eeee Benayoun mu igra
Samo cu reci
Rafael Rafaaaa
Rafael Rafaaaa
P.S. Bas dobro zvuci
-
shadow
#354 Re: English Premier League
i ti se na svakog kladisdimu wrote:nisam gledao tekmu al mi je zao sto nisu pobjedili jer sam se kladio na njih
salu na stranu, bili su puno bolji, imali posjed lopte sigurno blizu 70% ali sanse ipak mogu na prste probrajati. Hyypia je 3 puta dobro pucao glavom, Kuyt na samom kraju tekme iskosa sa 5 metara direktno u golmana itd. Gerrard fulio cijelu loptu, mog'o je sebe kopackom u glavu pogoditi koliko je zamahnuo, kakav ofiraz
West Ham se dosao braniti i igrati na kontre iz kojih nisu bili nimalo bezazleni. Belamy je odlicno odigrao, pogodio stativu, Reina vec bio savladan, spasili ga milimetri. Boa Morte na kraju tekme imao super priliku da donese West Hamu 3 bobe ali je opucao traljavo do 3.14cke materine.
Nejse, dobro se zavrsilo ovo kolo, vodece ekipe prosule bodove kod kuce
- Better Man
#355 Re: English Premier League
Jalova dominacija!shadow wrote:i ti se na svakog kladisdimu wrote:nisam gledao tekmu al mi je zao sto nisu pobjedili jer sam se kladio na njih
salu na stranu, bili su puno bolji, imali posjed lopte sigurno blizu 70% ali sanse ipak mogu na prste probrajati. Hyypia je 3 puta dobro pucao glavom, Kuyt na samom kraju tekme iskosa sa 5 metara direktno u golmana itd. Gerrard fulio cijelu loptu, mog'o je sebe kopackom u glavu pogoditi koliko je zamahnuo, kakav ofiraz.
West Ham se dosao braniti i igrati na kontre iz kojih nisu bili nimalo bezazleni. Belamy je odlicno odigrao, pogodio stativu, Reina vec bio savladan, spasili ga milimetri. Boa Morte na kraju tekme imao super priliku da donese West Hamu 3 bobe ali je opucao traljavo do 3.14cke materine.
Nejse, dobro se zavrsilo ovo kolo, vodece ekipe prosule bodove kod kuce
- belafonte
#356 Re: English Premier League
Zakuhalo se, zakuhalo se
Uskoro ce i Boxing Day, tu se lomi prvenstvo, bice vruce ove zime u Engleskoj
Uskoro ce i Boxing Day, tu se lomi prvenstvo, bice vruce ove zime u Engleskoj
-
dimu
#357 Re: English Premier League
shadow wrote:i ti se na svakog kladisdimu wrote:nisam gledao tekmu al mi je zao sto nisu pobjedili jer sam se kladio na njih
hehe jbg
igrao 12 parova i padnem na liverpoolu i onom lensu iz francuske
- abondanzieri
#358 Re: English Premier League
shugavi Liverpool 
-
LFC4EVER
#359 Re: English Premier League
shugavi Scumchester United

- Gandalf
#360 Re: English Premier League
- rado_vidjen
#361 Re: English Premier League
Liverpool nikad nece biti prvak sve dok ih rafa vodi.
dilema je samo Man.U. ili Chelsea, ovo ostalo nije vrijedno spomena.
dilema je samo Man.U. ili Chelsea, ovo ostalo nije vrijedno spomena.
-
shadow
#362 Re: English Premier League
Lagane pobjede Chelsea-a i Liverpoola u gostima, a teze nego ocekivane pobjede Arsenala i Uniteda na domacim terenima. Najzanimljivije je bilo u Liverpoolu gdje je Aston Villa pobjedila Everton u pravoj drami. Veceras jos igraju West Ham-Tottenham.
par vijesti iz Arsenala: Eduardo pocinje igrati sredinom ovog mjeseca a Rosicky se nece vratiti na teren prije Marta
par vijesti iz Arsenala: Eduardo pocinje igrati sredinom ovog mjeseca a Rosicky se nece vratiti na teren prije Marta
- belafonte
#363 Re: English Premier League
RAFA BENITEZ, trener Liverpoola, vodeće momčadi engleskog nogometnog prvenstva nakon 16 odigranih kola, lansirao je izjavu u kojoj je odbacio sve šanse svoje momčadi u osvajanje naslova u Premiershipu ove sezone.
"Da bi mi osvojili naslov Chelsea, Manchester United i Arsenal moraju zabrljati svoju sezonu. Vrlo se rijetko događa da baš sve tri momčadi zabrljaju. Zato nema smisla čekati da naši izravni konkurenti kiksaju jer se to neće dogoditi. Svi oni imaju puno više novca za transfere nego mi", rekao je Benitez, čija se izjava neće nimalo svidjeti klupskim navijačima koji željno naslov čekaju još od 1990. godine.
Benitez je stanje u Liverpoolu usporedio s onim u Valenciji, svojem bivšem klubu, s kojom je osvojio dva naslova španjolskog prvaka (2001./02. i 2003./04.).
"Valencia i Liverpool jako su slični. Da bi oni nešto osvojili veliki klubovi moraju kiksati. Kada sam osvojio naslov u Primeri s Valencijom upravo se to dogodilo. Real i Barcelona su bili u prijelaznom razdobolju i bilo je puno lakše."
Zbog slicne izjave Schuster je dobio nogu...
Ipak je Liverpool postao mali klub sa velikim srcem od cega na Gerrarda otpada 95% tog srca
- Edin H.
#364 Re: English Premier League
Sviju mi
, jestu tarabe ova cetiri "velika" engleska kluba.
Evo ni Chelsea nije mogao kod kuce uzeti West Hama
Schollari go home
Liverpool izvukao bod protiv Hulla kuci, Manchaster se kuci provukao protiv Totenhama
Arsenal jedva bod na strani protiv Midlesborough-e.
Stvarno im je smijesna liga.
Kod nas je bar sve jasno, 3 boda idu domacinu i bez sekiracije
Evo ni Chelsea nije mogao kod kuce uzeti West Hama
Liverpool izvukao bod protiv Hulla kuci, Manchaster se kuci provukao protiv Totenhama
Arsenal jedva bod na strani protiv Midlesborough-e.
- Better Man
#365 Re: English Premier League
Greška, Man. Utd je igrao u gostima, a ne na svom terenu.Edin H. wrote:Sviju mi, jestu tarabe ova cetiri "velika" engleska kluba.
Evo ni Chelsea nije mogao kod kuce uzeti West HamaSchollari go home
![]()
Liverpool izvukao bod protiv Hulla kuci, Manchaster se kuci provukao protiv Totenhama![]()
Arsenal jedva bod na strani protiv Midlesborough-e.![]()
-
dimu
#366 Re: English Premier League
nije im smijesna liga nego je prejaka konkurencija, i najjaci se klubovi moraju bas boriti da dobiju one slabije... eto West Ham umalo ne pobijedi... vecina utakmica je strasno dobra za gledati...Edin H. wrote:Sviju mi, jestu tarabe ova cetiri "velika" engleska kluba.
![]()
Liverpool izvukao bod protiv Hulla kuci, Manchaster se kuci provukao protiv Totenhama![]()
od 20 klubova mozda ima 4-5 da kazes slabih, ovo ostalo svako moze svakog dobiti.
- Edin H.
#367 Re: English Premier League
Dobro si, eto me kao nasi komentatoriBetter Man wrote:Greška, Man. Utd je igrao u gostima, a ne na svom terenu.Edin H. wrote:Sviju mi, jestu tarabe ova cetiri "velika" engleska kluba.
![]()
Poenta je da se drugi put u nekoliko nedjelja ponavlja da vodeci klubovi ne mogu uzeti vise od boda.
Dobro za nase kladionice
Come on Villa
-
shadow
#368 Re: English Premier League
Ovo je vec drugi put u par kola da oni profitiraju na greskama vodece cetvorke. Uleticemo u Birminghamu u teren ne bude li Arsenal vodio u 88 minutiEdin H. wrote: Come on Villajos koje kolo, jos nekoliko kikseva vodecih i na prvom mjestu
-
in33sa
#369 Re: English Premier League
Jaka liga, eno na UEFA portalu biraju ekipu godine i od pet predlozenih golmana, dva su iz Premier lige (Cheh i Van der Saar) pa redom: desni bek 2 od 5 (Bosingwa i Sagna), centralni branici 5 od 10 (Vidic, Carvalho, Terry, Carragher, Ferdinand), lijevi bek 1 od 5 (Evra), desni vezni 2 od 5 (Gerrard i Cristiano Ronaldo), centralni (zadnji) vezni za divno cudo nijedan, poluspica ili navalni vezni 3 od 5 (Lampard, Ballack, Modric) napadaci 3 od 10 (Rooney, Torres, Adebayor) i jeste da su uglavnom ovi igraci locirani u najjacim engleskim klubovima tzv, velikoj cetvorci (osim Modrica) ali to i daje na vaznosti ako se zna da i velika cetvorka dosta cesto ne moze odnijeti pobjedu nad suparnicima u Premier ligi.
- rIder
#370 Re: English Premier League
smiješno, pogotovo bosingwa i sagnain33sa wrote:Jaka liga, eno na UEFA portalu biraju ekipu godine i od pet predlozenih golmana, dva su iz Premier lige (Cheh i Van der Saar) pa redom: desni bek 2 od 5 (Bosingwa i Sagna), centralni branici 5 od 10 (Vidic, Carvalho, Terry, Carragher, Ferdinand), lijevi bek 1 od 5 (Evra), desni vezni 2 od 5 (Gerrard i Cristiano Ronaldo), centralni (zadnji) vezni za divno cudo nijedan, poluspica ili navalni vezni 3 od 5 (Lampard, Ballack, Modric) napadaci 3 od 10 (Rooney, Torres, Adebayor) i jeste da su uglavnom ovi igraci locirani u najjacim engleskim klubovima tzv, velikoj cetvorci (osim Modrica) ali to i daje na vaznosti ako se zna da i velika cetvorka dosta cesto ne moze odnijeti pobjedu nad suparnicima u Premier ligi.
U mome timu samo jedan iz premiershipa
rooneya bi i da je povrijeđen stavili, daje li taj golove više uopšte
-
The__Doctor
#371 Re: English Premier League
Lampard, Ballack i ModricrIder wrote:smiješno, pogotovo bosingwa i sagnain33sa wrote:Jaka liga, eno na UEFA portalu biraju ekipu godine i od pet predlozenih golmana, dva su iz Premier lige (Cheh i Van der Saar) pa redom: desni bek 2 od 5 (Bosingwa i Sagna), centralni branici 5 od 10 (Vidic, Carvalho, Terry, Carragher, Ferdinand), lijevi bek 1 od 5 (Evra), desni vezni 2 od 5 (Gerrard i Cristiano Ronaldo), centralni (zadnji) vezni za divno cudo nijedan, poluspica ili navalni vezni 3 od 5 (Lampard, Ballack, Modric) napadaci 3 od 10 (Rooney, Torres, Adebayor) i jeste da su uglavnom ovi igraci locirani u najjacim engleskim klubovima tzv, velikoj cetvorci (osim Modrica) ali to i daje na vaznosti ako se zna da i velika cetvorka dosta cesto ne moze odnijeti pobjedu nad suparnicima u Premier ligi.šta su oni uopšte uradili do sada, a nema recimo brazilca dani alvesa iz barcelone na istoj poziciji...
![]()
U mome timu samo jedan iz premiershipa![]()
rooneya bi i da je povrijeđen stavili, daje li taj golove više uopšte![]()
- Better Man
#372 Re: English Premier League
Itekako daje. 2 -3 kola prije postigao je svoj 100-ti premijerligaški gol.rIder wrote:smiješno, pogotovo bosingwa i sagnain33sa wrote:Jaka liga, eno na UEFA portalu biraju ekipu godine i od pet predlozenih golmana, dva su iz Premier lige (Cheh i Van der Saar) pa redom: desni bek 2 od 5 (Bosingwa i Sagna), centralni branici 5 od 10 (Vidic, Carvalho, Terry, Carragher, Ferdinand), lijevi bek 1 od 5 (Evra), desni vezni 2 od 5 (Gerrard i Cristiano Ronaldo), centralni (zadnji) vezni za divno cudo nijedan, poluspica ili navalni vezni 3 od 5 (Lampard, Ballack, Modric) napadaci 3 od 10 (Rooney, Torres, Adebayor) i jeste da su uglavnom ovi igraci locirani u najjacim engleskim klubovima tzv, velikoj cetvorci (osim Modrica) ali to i daje na vaznosti ako se zna da i velika cetvorka dosta cesto ne moze odnijeti pobjedu nad suparnicima u Premier ligi.šta su oni uopšte uradili do sada, a nema recimo brazilca dani alvesa iz barcelone na istoj poziciji...
![]()
U mome timu samo jedan iz premiershipa![]()
rooneya bi i da je povrijeđen stavili, daje li taj golove više uopšte![]()
-
in33sa
#373 Re: English Premier League
I Fabregas je u konkurenciji za najboljeg navalnog veznog, zaboravih ga spomenuti.
Od 5, 4 su iz Premier lige (Ballack, Lampard, Fabregas, Modric). Plus Arshavin kao peti.
Logican i jedini moguci izbor, to su najbolji igraci Evrope na svojoj poziciji.
Od 5, 4 su iz Premier lige (Ballack, Lampard, Fabregas, Modric). Plus Arshavin kao peti.
-
elSaik
#374 Re: English Premier League
Ma dajte ljudi, uozbiljite se, nismo djeca...in33sa wrote:I Fabregas je u konkurenciji za najboljeg navalnog veznog, zaboravih ga spomenuti.
-
elSaik
#375 Re: English Premier League
U ligi u kojoj neki tim napravi seriju od 40+ bez poraza, 80+ domaćih bez poraza i slične nizove, u kojoj u zadnjih 18 godina samo 3 tima osvajaju titule, a i ovaj jedan zadnjih godina nema šansi, u kojoj uglavnom iz lige ispadaju oni koji su i ušli te godine, pričati da svako svakog može dobiti je APSURDNO.dimu wrote:nije im smijesna liga nego je prejaka konkurencija, i najjaci se klubovi moraju bas boriti da dobiju one slabije... eto West Ham umalo ne pobijedi... vecina utakmica je strasno dobra za gledati...
od 20 klubova mozda ima 4-5 da kazes slabih, ovo ostalo svako moze svakog dobiti.