Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
90minut wrote:I jedni i drugi motivisani do srži kontam da ce Liverpul uzeti sve do kraja bez nekih vecih problema.
City bi mogao biti x na Old Traffordu i prvaci su jer imaju bolju gol razliku ili se gleda međusobni?
City ima jedan bod prednosti ako bi I jedni I drugi dobili presotale utakmice.
Ako Citi negdje remizira, a Liverpool dobije sve utakmice. Liverpool je sampion.
Svede se prvenstvo na onu utakmicu Liverpoola protiv City-ja, da li je lopta presla liniju ili ne (tehnologija rece ne).
90minut wrote:I jedni i drugi motivisani do srži kontam da ce Liverpul uzeti sve do kraja bez nekih vecih problema.
City bi mogao biti x na Old Traffordu i prvaci su jer imaju bolju gol razliku ili se gleda međusobni?
City ima jedan bod prednosti ako bi I jedni I drugi dobili presotale utakmice.
Ako Citi negdje remizira, a Liverpool dobije sve utakmice. Liverpool je sampion.
Svede se prvenstvo na onu utakmicu Liverpoola protiv City-ja, da li je lopta presla liniju ili ne (tehnologija rece ne).
Znaci City ima bolji međusobni omjer koji se gleda prvenstveno, a ne gol razlika?
Znaci City ima bolji međusobni omjer koji se gleda prvenstveno, a ne gol razlika?
Gleda se gol razlika, ali ne vidim kako mogu zavrsiti na kraju sa istim brojem bodova.
Da, izvinjavam se..
Meni u glavi da je 1 bod..
I onaj iznad post je trebalo pisati znaci Liverpool a ne City..
Da, City mora pobjediti sve do kraja..
A bice prejebeno s Unitedom mislim da nece imati probleme s Totenhamom kuci.
Naravno ovako kad brojimo podrazumjevaju se pobjede protiv ovih slabijih, al' ko to zna mozda neko i otkine neke bodove mada vrlo malo vjerovatno jer je sad koncentracija baš na nivou i kod jednih i drugih.
Teško. Naravno, ne isključujem mogućnost ali zaista vrlo teško. Pepove ekipe su mašine za mljevenje malih klubova, i tu kvotu u kojoj kiksaju sa istima su već popunili za ovu sezonu.
Naša jedina i realna nada jeste United, mada i njima dajem male šanse, subjektivno mislim da nema čak ni teoretske ali hajde.
AmiĐa_Idriz wrote:Teško. Naravno, ne isključujem mogućnost ali zaista vrlo teško. Pepove ekipe su mašine za mljevenje malih klubova, i tu kvotu u kojoj kiksaju sa istima su već popunili za ovu sezonu.
Naša jedina i realna nada jeste United, mada i njima dajem male šanse, subjektivno mislim da nema čak ni teoretske ali hajde.
zomri wrote:Ja nešto kontam čak i da ovi kiksaju jednu utakmicu da bi Liverpool dvije. Ovo će biti baš Liverpoolski: 90+ bodova i nisi prvak
26 pobjeda, 1 poraz. Ne znam, sve više mislim da ona moja ideja o okupljanju šejhova i hodža na Anfieldu ima smisla.
Ali evo, poprilično slično ko sa Rafom 2008/2009, tada smo završili sezonu sa dva (2) poraza, i opet završili drugi. Nagomilali se remiji, skoro pa preslikana situacija.
skafiskafsnjak wrote:
AmiĐa_Idriz wrote:Teško. Naravno, ne isključujem mogućnost ali zaista vrlo teško. Pepove ekipe su mašine za mljevenje malih klubova, i tu kvotu u kojoj kiksaju sa istima su već popunili za ovu sezonu.
Polako, ima i Totenhem. Dobije li Arsenal veceras gori im pod nogama