English Premier League
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
shadow
#201 Re: English Premier League
joj uzasa, ne mogu gledati do kraja
. @LSD, nije Clichy mogao nista u onoj situaciji, na stranu svi dosadasnji auto-golovi. Bendtner je jos jednom pokazao da je lopata samo takva, sve lopte sto su na njeg isle su otisle u nepovrat, balerina prava jebo mater svoju. Diaby i dalje pegla igru, uz Bendtnera najodvratniji lik u Arsenalu. Ostali jako tanki, mislio sam da ce im Wenger na poluvremenu ocitati bukvicu ali ocigledno ga je Martin ovaj put nadmudrio. Odose 3 bobe 
-
The__Doctor
#202 Re: English Premier League
odavno Arsenal nije igrao ovako loše, nisu stvarali šanse najgora utakmica ove sezone
- bato99
#203 Re: English Premier League
liverpool...liverpool...liverpool...liverpool
-
dimu
#204 Re: English Premier League
pa bolje Gallas igra u napadu od Bendtnera, ja ne znam koji ga qrac Wenger ubacuje u igru, lik ne zna primiti loptu, kad je primi izgubi je za 2 sekunde, kad mu dodaju na sut osuta loptu tako slabo da jedva dodje do golmana, katastrofa, bolji napadaci igraju u trecim ligama...
a sto se tice auto gola, pa dobro ono je bila mat pozicija, da je Clichy nije dirao Agbonlahor bi sutao i vrlo vjerovatno pogodio...
a drugi gol je bio malo sumnjiv jer ja mislim da je bio prekrsaj prije nego su izbili loptu u kontru...
sve u svemu uzasno losa partija Arsenala, a usput padoh na kladionici zbog njih hehe
a sto se tice auto gola, pa dobro ono je bila mat pozicija, da je Clichy nije dirao Agbonlahor bi sutao i vrlo vjerovatno pogodio...
a drugi gol je bio malo sumnjiv jer ja mislim da je bio prekrsaj prije nego su izbili loptu u kontru...
sve u svemu uzasno losa partija Arsenala, a usput padoh na kladionici zbog njih hehe
- sesalmir
#205 Re: English Premier League
When you walk through a storm
hold your head up high
And don't be afraid of the dark.
At the end of a storm is a golden sky
And the sweet silver song of a lark.
Walk on through the wind,
Walk on through the rain,
Tho' your dreams be tossed and blown.
Walk on, walk on with hope in your heart
And you'll never walk alone,
You'll never, ever walk alone.

hold your head up high
- bato99
#206 Re: English Premier League
sesalmir wrote:When you walk through a storm
hold your head up high
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- bato99
#207 Re: English Premier League
sesalmir wrote:When you walk through a storm
hold your head up high
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- rado_vidjen
#208 Re: English Premier League
arsenal je neozbiljna ekipa, to sam uvjek govorio. kad nauce losom igrom pobjedjivati, ili donosit titule, onda mogu u rang "ozbiljnih" ekipa.
btw, cijel dan se premisljam da li igrat 3+, ili villa daje gol. odigram prvo i kehnem samo na njima
( tj. ceko bi pobjedu bosne, koja trenutno vodi)
btw, cijel dan se premisljam da li igrat 3+, ili villa daje gol. odigram prvo i kehnem samo na njima
-
shadow
#209 Re: English Premier League
Loshom igrom mozes pobjediti tekmu, dvije, pa i vise njih ali osvojiti titulu ne mozes. Suma sumarum, na kraju kroz cilj uvijek prodje najbolji.rado_vidjen wrote:arsenal je neozbiljna ekipa, to sam uvjek govorio. kad nauce losom igrom pobjedjivati, ili donosit titule, onda mogu u rang "ozbiljnih" ekipa.
@dimu
jeste drugi Villin gol dosao nakon sudijske greske da svira faul na Walcottom ali svejedno, ne treba biti cjepidlaka, danas je Villa bila bolja i zasluzeno odnijela 3 bobe s Emiratesa.
-
dimu
#210 Re: English Premier League
ma znam nisam ni rekao da su zasluzili nesto viseshadow wrote: @dimu
jeste drugi Villin gol dosao nakon sudijske greske da svira faul na Walcottom ali svejedno, ne treba biti cjepidlaka, danas je Villa bila bolja i zasluzeno odnijela 3 bobe s Emiratesa.
nevjerovatno nakon onakve predstave protiv Uniteda da ovako podbace, al eto desava se svima... mada ne znam zasto je Adebayor uopste bio na klupi, pa ne igraju sa timom koji je 18ti na tabeli nego sa Villom koja je tu u prvih 6...
- rado_vidjen
#211 Re: English Premier League
Milan, Bayern i Liverpool nikad nisi bili najbolji, nego najspretnijishadow wrote:Loshom igrom mozes pobjediti tekmu, dvije, pa i vise njih ali osvojiti titulu ne mozes. Suma sumarum, na kraju kroz cilj uvijek prodje najbolji.rado_vidjen wrote:arsenal je neozbiljna ekipa, to sam uvjek govorio. kad nauce losom igrom pobjedjivati, ili donosit titule, onda mogu u rang "ozbiljnih" ekipa.. I ne igraj kladaru ako nisi sretan, nema to veze sa znanjem
![]()
arsenal ti je ko leverkuzen, valencia i td.
-
shadow
#212 Re: English Premier League
Adebayor je bio povrijedjen, znas da uopste nije igrao protiv Uniteda, tek se danas vratio ali svi ostali su bili tako losi da ni on sam nista nije mogao za tih 25 minuta koliko je igrao.dimu wrote:mada ne znam zasto je Adebayor uopste bio na klupi, pa ne igraju sa timom koji je 18ti na tabeli nego sa Villom koja je tu u prvih 6...shadow wrote: @dimu
- abondanzieri
#213 Re: English Premier League
Ne znam,ta Villa nesto bas i ne lezi Arsenalu u posljednje vrijeme.Sjecam se utakmice iz prosle sezone kada su Topnici na golom Bentnera
u zadnjim sekundama spasavali bod na Emiratesu.Sto se tice Adebayora on nije igrao od pocetka zato sto po Wengeru nije bio dovoljno spreman da igra citavu utakmicu
-
The__Doctor
#214 Re: English Premier League
koje zadnje vrijeme, 10. godina nisu pobjedili Arsenalabondanzieri wrote:Ne znam,ta Villa nesto bas i ne lezi Arsenalu u posljednje vrijeme.Sjecam se utakmice iz prosle sezone kada su Topnici na golom Bentnerau zadnjim sekundama spasavali bod na Emiratesu.Sto se tice Adebayora on nije igrao od pocetka zato sto po Wengeru nije bio dovoljno spreman da igra citavu utakmicu
-
LSD
#215 Re: English Premier League
14 godina nisu pobjedili Arsenal u gostima (1994 Villa je zadnji put pobjedila Arsenal u gostima sa 2-1)...sve do danas.The__Doctor wrote:koje zadnje vrijeme, 10. godina nisu pobjedili Arsenalabondanzieri wrote:Ne znam,ta Villa nesto bas i ne lezi Arsenalu u posljednje vrijeme.Sjecam se utakmice iz prosle sezone kada su Topnici na golom Bentnerau zadnjim sekundama spasavali bod na Emiratesu.Sto se tice Adebayora on nije igrao od pocetka zato sto po Wengeru nije bio dovoljno spreman da igra citavu utakmicu
eto danas je prekinuta ta velika serija...
- rado_vidjen
#216 Re: English Premier League
Bosna dobila, i ja padoh na JEDNOM golu. jos kad znam da je onaj levat fulio penal, sab bi pojeo tastaturu
odoh se nedje napit
odoh se nedje napit
-
shadow
#217 Re: English Premier League
Tottenham izgubio, sad ce se Harry spakovati i otici spasavati nekog drugog/treceg 
- abondanzieri
#218 Re: English Premier League
ovo zadnje vrijemeThe__Doctor wrote:koje zadnje vrijeme, 10. godina nisu pobjedili Arsenalabondanzieri wrote:Ne znam,ta Villa nesto bas i ne lezi Arsenalu u posljednje vrijeme.Sjecam se utakmice iz prosle sezone kada su Topnici na golom Bentnerau zadnjim sekundama spasavali bod na Emiratesu.Sto se tice Adebayora on nije igrao od pocetka zato sto po Wengeru nije bio dovoljno spreman da igra citavu utakmicu
Arsenal FC vs. Aston Villa FC 1-1
Date: August 19th, 2006 / 15:00
Competition: Premiership
Goals
0 - 1 Goal 53' O. Mellberg
84' Gilberto Silva Goal 1 - 1
Arsenal FC vs. Aston Villa FC 1-1
Date: March 1st, 2008 / 16:00
Competition: Premiership
0 - 1 Own Goal 28' P. Senderos (Own Goal)
94' N. Bendtner Goal 1 - 1
Pobjeda Ville na Emiratesu je do danas visila u zraku
-
The__Doctor
#219 Re: English Premier League
dobro, nisam mislio samo na gostujuce pobjede zadnja pobjeda Vile je bila na njenom terenu prije desetak godina....LSD wrote:14 godina nisu pobjedili Arsenal u gostima (1994 Villa je zadnji put pobjedila Arsenal u gostima sa 2-1)...sve do danas.The__Doctor wrote:koje zadnje vrijeme, 10. godina nisu pobjedili Arsenalabondanzieri wrote:Ne znam,ta Villa nesto bas i ne lezi Arsenalu u posljednje vrijeme.Sjecam se utakmice iz prosle sezone kada su Topnici na golom Bentnerau zadnjim sekundama spasavali bod na Emiratesu.Sto se tice Adebayora on nije igrao od pocetka zato sto po Wengeru nije bio dovoljno spreman da igra citavu utakmicu
- belafonte
#220 Re: English Premier League
Jedna dilema vec je rijesena ovo kolo - Arsenal je definitivno ispao iz utrke za titulu, nesto kao jetra prosle godine u ovo doba, ocajan Arsenal, naloze se protiv velikih pa ga obale protiv malih, tako se ne osvaja titula, ima Wenger sad onu djecu pa nek ih razvija i kurci se s njima u Carling kupu, pa ce opet Milan, Juve, Barca da proberu sta valja na kraju sezone
, najbolje je Murinjo reko (mozda se ponavljam ali vrijedi ponovit jos 100 puta) da Wenger iz sezone u sezonu ne igra pod pritiskom vec se vadi na stvaranje ekipe, nesto kao Bosna kod nas 
- Šibicar
#221 Re: English Premier League
Gdje su strašni navijači Arsenala sad
..hajde recite kako je Liverpool odigrao,jesu li i sad guzovače dobili
...samo vi zamišljajte da Arsenal može nešto,ja vam fino kažem i opet ću,iskreno, Arsenal nema kvalitet da se bori za titulu..žao mi je 
- Better Man
#222 Re: English Premier League
Kao što je nema ni Liverpool! Manchester Utd. i Chelsea će opet biti glavni i jedini kandidati za titulu.Šibicar wrote:Gdje su strašni navijači Arsenala sad..hajde recite kako je Liverpool odigrao,jesu li i sad guzovače dobili
...samo vi zamišljajte da Arsenal može nešto,ja vam fino kažem i opet ću,iskreno, Arsenal nema kvalitet da se bori za titulu..žao mi je
-
The__Doctor
#223 Re: English Premier League
gledao sam tekmu nema sta veliki kvalitet posjeduje Liverpool svako primanje lopte igraca Boltona na prsa odmah po trojica igraca loserpoola dizu ruke u zrak traze igranje rukomŠibicar wrote:Gdje su strašni navijači Arsenala sad..hajde recite kako je Liverpool odigrao,jesu li i sad guzovače dobili
- bato99
#224 Re: English Premier League
a haj ti nama reci koje najtrofejniji engleski klub svih vremena... sa 18 titula prvaka,brdo fa kupova i liga kupova i naravno 5 puta prvak evrope...koji je to klub???????The__Doctor wrote:gledao sam tekmu nema sta veliki kvalitet posjeduje Liverpool svako primanje lopte igraca Boltona na prsa odmah po trojica igraca loserpoola dizu ruke u zrak traze igranje rukomŠibicar wrote:Gdje su strašni navijači Arsenala sad..hajde recite kako je Liverpool odigrao,jesu li i sad guzovače dobili
![]()
ocigledno navikli da im sudci pomazu, nego da ja vas pitam kada je ono Liverpool zadnji put bio prvak???
- Šibicar
#225 Re: English Premier League
The__Doctor wrote:gledao sam tekmu nema sta veliki kvalitet posjeduje Liverpool svako primanje lopte igraca Boltona na prsa odmah po trojica igraca loserpoola dizu ruke u zrak traze igranje rukomŠibicar wrote:Gdje su strašni navijači Arsenala sad..hajde recite kako je Liverpool odigrao,jesu li i sad guzovače dobili
![]()
ocigledno navikli da im sudci pomazu, nego da ja vas pitam kada je ono Liverpool zadnji put bio prvak???
Još samo reci da je Bolton bio kvalitetniji i da je zaslužio pobjedu...
Znaš šta drug,iskreno zalibo me rinaka kad je zadnji put uzeo titulu i hoće li je ikad više uzeti,ali ono što mi smeta kod nekih ovdje,kao što si recimo ti,je da se Liverpoolovi uspjesi i pobjede karakterišu kao nafaka,a dok kad igraju Arsenal,Manchester i Chelsea to su normala pobjede.Protiv ovog istog Boltona,čini mi se,ili je bio Blackburn kada su igrali protiv Manchestera,na Ronaldu je sviran 100 puta smiješniji penal nego na Gerrardu protiv Atletika,ali naravno to je Manchester i niko ovdje nije ni zucnuo o tome,dok ste pljuvali po Liverpoolu 5 dana zbog Atletika....Zato malo realnosti ne bi škodilo...