Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Evo ti da se ne zagrcneš od smijeha, može biti opasno http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=956847[/quote]
goal.com
oni znaju bolje od mirora, daily maila, the suna, timesa i eurosporta i ovaj team of the week sto sam ga ja postavio to su zbrojene ocjene iz svih ovih uglednih novina i na osnovu toga odabrali su najboljih jedanaest ali eto opet sta oni znaju pored uglednog goala
Gleda li ko Arsenal - Wigan, Wenger poslao na teren juniore a Wigan u najjačem sastavu, jedino Heskey fali.
Igraju se djeca sa njima, zahvaljujući golmanu samo je 1:0 na poluvremenu, ali moram priznati da sam oduševljen ovim što sam vidio od Arsenalovih mladaca.
jes vala svi pucaju od ljubomore sto je goal.com uvrstio Modrica u team of the week
A šta reći ova Wengerova djeca razvaljuju prvi tim Wigana, tako to rade majstori a ovaj komentator na sportklubu nije dobro informisan wenger nije izveo prvi tim protiv chelsea u finalu liga kupa prije dvije godine, upravo ta generacija mladih igraca danas nosi igru Arsenala.
rado_vidjen wrote:
dzaba wengeru, majstor je za prepoznat i isklesat dragulja, ali nikad nece osvojit LP.
A sto si ti toliko ubjedjen u to? Pa protiv Barce su se sekunde pitale, da glupi sudija nije dosudio crveni +penal bila bi puno bolja tekma i ko zna ko bi na kraju izasao kao pobjednik. Nejse, ponovo ce Arsenal u finale brzo, samo gledaj i uzivaj.
rado_vidjen wrote:
dzaba wengeru, majstor je za prepoznat i isklesat dragulja, ali nikad nece osvojit LP.
A sto si ti toliko ubjedjen u to? Pa protiv Barce su se sekunde pitale, da glupi sudija nije dosudio crveni +penal bila bi puno bolja tekma i ko zna ko bi na kraju izasao kao pobjednik. Nejse, ponovo ce Arsenal u finale brzo, samo gledaj i uzivaj.
normala da ce, a protiv Barce su bili bolji Henry je toliko sansi promasio, jos sa igracem manje zvijezdice se nisu vidile na terenu da Larson nije usao u igru Arsenal bi osvojio lp. Prosle godine su ih sudije u dvije utakmice sa loserpoolom ostetile i pored svega wallcot u zadnjoj minuti sve igrace prolazi daje adeu i ovaj gol i odma slijedeci napad izmisljen penal za one seljake sto ih sudije i ove godine gotive....
Samo da spomenem da onaj "Team of the week" u kojem je Modrić u prvih 11 nije goal.com-ov (oni ga samo preuzimaju), nego BBC-jev (tj. njihov kolumnist Garth Crook svako kolo bira najboljih 11), a mislim da jedan BBC ipak jest prilično relevantan izvor... Za razliku od senzacionalističkih tabloida kao što su The Sun i Daily Mirror...
ma ja index gotovo da vishe i ne citam, koliko nebuloza tamo ima tesko je i povjerovat. ima hrvatska kvalitetne igrace ali kad gledam te igrace ne vidim potencijal koji oni onako subjektivno pripisuju nekim igracima. pa da je neki od hrvtaskih igraca upisao 13 golova i 6 asistencija vjerovatno bi bio bolji od toresa i totija zajedno, dok se kod nas to onako spomene. nemam ja nista protiv njihovog napuhivanja koliko imam protiv naseg podcjenjivanja.
Borej wrote:ma ja index gotovo da vishe i ne citam, koliko nebuloza tamo ima tesko je i povjerovat. ima hrvatska kvalitetne igrace ali kad gledam te igrace ne vidim potencijal koji oni onako subjektivno pripisuju nekim igracima. pa da je neki od hrvtaskih igraca upisao 13 golova i 6 asistencija vjerovatno bi bio bolji od toresa i totija zajedno, dok se kod nas to onako spomene. nemam ja nista protiv njihovog napuhivanja koliko imam protiv naseg podcjenjivanja.
The__Doctor wrote: Prosle godine su ih sudije u dvije utakmice sa loserpoolom ostetile i pored svega wallcot u zadnjoj minuti sve igrace prolazi daje adeu i ovaj gol i odma slijedeci napad izmisljen penal za one seljake sto ih sudije i ove godine gotive....
istina, od tad sam zamrzio liverpool smislit ih ne mogu... kako mi je bilo drago kad ih je Chelsea ubio u polufinalu... ono je bilo toliko ofirno i namjesteno da liverpool na silu prodje da ti se zgadi fudbal.
Sta ste se uhvatili Modrica, on se jos dokazuje (ako se ikad dokaze) on mora jos pure jesti da bude u recenici ispod one u kojoj se Gerrard ili Lampard spominje a kamoli u istoj, najbolje ga je opisao Redknapp kad je reko da ga podsjeca na Eyala Berkovicha, tom liku je vrh bio West Ham, isto sto je i Modricu Totenham - prosjecna engleska ekipa sa bogatom historijom, Modric ce dobit unuke kad Totenham bude imao sansu da se kvalificira za LP, Totenham je imao pozitivan sok, dobili su novog trenera, krenuli rezultati, sreca se okrenula, a kad euforija stane ili kad ih neki Wigan ili WBA opet spuste na zemlju e onda cemo vidjet od cega su napravljeni.
Nesto imam osjecaj da ce im veceras sugava jetra pokazat gdje im je mjesto
Evo jedna interesantna vijest
U posljednje vrijeme fudbal je postao sve više posao a sve manje sport, pa je tako postalo samo pitanje vremena kada će se globalna kriza odraziti i na najvažniju sporednu stvar na svijetu.
U najvećim problemima našli su se oni koji su u posljednje vrijeme uzimali igrače na kredit, u posebno najnezavidnoj situaciji su klubovi sa Otoka. U najvećim problemima mogao bi se naći Liverpool, čiji su američki vlasnici Tom Hicks i George Gillet uzeli pozajmicu od 350 miliona funti i od tog novca kupili većinu pojačanja, pa bi se u slučaju da taj novac ne vrate u januaru 2009. godine vrlo lako mogla desiti velika rasprodaja fudbalera. sportsport.ba
The__Doctor wrote: Prosle godine su ih sudije u dvije utakmice sa loserpoolom ostetile i pored svega wallcot u zadnjoj minuti sve igrace prolazi daje adeu i ovaj gol i odma slijedeci napad izmisljen penal za one seljake sto ih sudije i ove godine gotive....
istina, od tad sam zamrzio liverpool smislit ih ne mogu... kako mi je bilo drago kad ih je Chelsea ubio u polufinalu... ono je bilo toliko ofirno i namjesteno da liverpool na silu prodje da ti se zgadi fudbal.
ma svima je jasno da se taj klub gura kako bi prvi put osvojio Premiership a i u LP ih uvijek sudci poguraju, ove sezone je Atletiko bezobrazno pokraden u dvije tekme ko li je slijedeci?
ma svima je jasno da se taj klub gura kako bi prvi put osvojio Premiership a i u LP ih uvijek sudci poguraju, ove sezone je Atletiko bezobrazno pokraden u dvije tekme ko li je slijedeci?
Jao stručnjaka ccc ,ćuj guraju Liverpool hahahahah ,smješni ste.Kao prvo @dimu Chelsea ih nije ubio već su sadakično prošli zato što je Risse dao onaj auto gol u zadnjoj minuti utakmice na Anfieldu.Za Atletiko se slažem ono fakat penala vidjelo nije,ali to su sudije krive,a vi prićate kao da se to nikad u istoriji fudbala nije desilo.Pa nije vam Engleska premier liga naša premijer liga pa da sudije guraju neki klub,vi od najpoštenije lige,uz Njemačku,hoćete da kažete da se neki klub favorizuje,pa da je tako Abramović bi platio svake godine sudije da osvoje i Englesku a i ligu prvaka...smiješni ste.Na kraju za vaš dragi Arsenal da kažem,realno nemaju kvalitet da bi mogli parirati Liverpoolu,Chelsea-u i Manchesteru...vozdra
Šibicar wrote: Na kraju za vaš dragi Arsenal da kažem,realno nemaju kvalitet da bi mogli parirati Liverpoolu,Chelsea-u i Manchesteru...vozdra
United je vec porazen a Chelsea i Liverpool nek stanu u red, nema guranja . Da sam na mjestu Wengera, protiv Liverpoola bih izveo ovu djecu sto igraju Carling Cup
Što se tiče Liverpoola, Steven Gerard je oko koga se sve vrti. Od svih velikih klubova, jedino kod njih sam vidio da zavise u tolikoj mjeri od jednog čovjeka. Zato fanovi Redsa, molite se da se njemu ne desi kakva povreda, u protivnom ste veoma doRnji.
eto slučajnost je da svake godine neko protiv Liverpoola bude zakinut, a to da Arsenal nema kvalitet vidjelo se u subotu kada su bez dva glavna igraca porazili united a loserpool ce se jos nacekati dok osvoji prvi put premiership
Šibicar wrote: Na kraju za vaš dragi Arsenal da kažem,realno nemaju kvalitet da bi mogli parirati Liverpoolu,Chelsea-u i Manchesteru...vozdra
United je vec porazen a Chelsea i Liverpool nek stanu u red, nema guranja . Da sam na mjestu Wengera, protiv Liverpoola bih izveo ovu djecu sto igraju Carling Cup
Wenger poludio
Ne moze vise igrati ni sa osamnaestogodisnjacima, sada mu igraju sesnestogodisnjaci
Nalozili se Englezi sada na Wengera, posto su vecinom ovi djecaci domaci igraci, a prije par godina Wenger je imao jednog ili nijednog Engleza u timu
Ali dzaba mu sve nema fudbala bez Romana
Para vrti gdje burgija nece
LongDong wrote:Što se tiče Liverpoola, Steven Gerard je oko koga se sve vrti. Od svih velikih klubova, jedino kod njih sam vidio da zavise u tolikoj mjeri od jednog čovjeka. Zato fanovi Redsa, molite se da se njemu ne desi kakva povreda, u protivnom ste veoma doRnji.
On je legenda stvarno, strasan igrac, ali Liverpool ko klub mi je pravo mrzak.
A ovaj strucnjak sto kaze da ih nije ubio Chelsea, nije Chelsea, jest Drogba onim golom hahaha i ne trebaju njima autogolovi da pobjede liverpool
LSD wrote:Ovaj kloc Clichy nemilosrdno uništava Arsenal iz kola u kolo ...nevjerovatno da Wenger još uvijek forsira ovu letvu.
Vala LSD bio je doveden u pat poziciju.
Prejaka je Villa za Arsenal
Kakvu ba pat poziciju...ne treba Villa da zabija gol,tu je kloc Clichy koji ce kad zatreba za njih zabiti...taj lik konstantno uništava svoj klub svoj retardiranim potezima...ne znamo mi šta bi bilo u onoj šansi,tako da nema govora o pat poziciji...ali Clichy je otklonio sve nedoumice- sam ga sebi levat zabi.
Evo i 0-2 sad.
LSD wrote:Ovaj kloc Clichy nemilosrdno uništava Arsenal iz kola u kolo ...nevjerovatno da Wenger još uvijek forsira ovu letvu.
Vala LSD bio je doveden u pat poziciju.
Prejaka je Villa za Arsenal
Kakvu ba pat poziciju...ne treba Villa da zabija gol,tu je kloc Clichy koji ce kad zatreba za njih zabiti...taj lik konstantno uništava svoj klub svoj retardiranim potezima...ne znamo mi šta bi bilo u onoj šansi,tako da nema govora o pat poziciji...ali Clichy je otklonio sve nedoumice- sam ga sebi levat zabi.
Evo i 0-2 sad.
Eno Clichy pozdravlja navijace, znaci zadovoljan je pruzenom partijom