Jedan od razloga zašto sam jedan od Mourihnovih fanova. Uvijek izvuče sve što može od ekipe. Ako ne uvijek (ovo da me ne bi hvatali za riječ
English Premier League
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
palermo
#10476 Re: English Premier League
Ali brate, kako Jose zna podići nivo igre svoga tima kada je to potrebno. Drugo poluvrijeme ovi iz Chelzija letili po terenu.
Jedan od razloga zašto sam jedan od Mourihnovih fanova. Uvijek izvuče sve što može od ekipe. Ako ne uvijek (ovo da me ne bi hvatali za riječ
), onda barem u velikom broju slučajeva.
- insaneinthebrain
#10477 Re: English Premier League
ko protiv bazela sto izvucepalermo wrote:Ali brate, kako Jose zna podići nivo igre svoga tima kada je to potrebno. Drugo poluvrijeme ovi iz Chelzija letili po terenu.
Jedan od razloga zašto sam jedan od Mourihnovih fanova. Uvijek izvuče sve što može od ekipe. Ako ne uvijek (ovo da me ne bi hvatali za riječ), onda barem u velikom broju slučajeva.
-
palermo
#10478 Re: English Premier League
Ih, da im je za nešto trebalo.....al dobro, ne mislim ja da je Mourihno čarobnjakinsaneinthebrain wrote:ko protiv bazela sto izvucepalermo wrote:Ali brate, kako Jose zna podići nivo igre svoga tima kada je to potrebno. Drugo poluvrijeme ovi iz Chelzija letili po terenu.
Jedan od razloga zašto sam jedan od Mourihnovih fanova. Uvijek izvuče sve što može od ekipe. Ako ne uvijek (ovo da me ne bi hvatali za riječ), onda barem u velikom broju slučajeva.
- TheHound
#10479 Re: English Premier League
Vjerovatno ima dobre motivacijske govore jer mu ekipe cesto drugo poluvrijeme odigraju puno bolje nego prvo. Mada mislim da to prolazi kod ekipa koje imaju prosjecne igrace pa ih moze naloziti tom nekom svojom pricom. Razlog zasto imam ovakvo misljenje je taj sto sa Realom mu ocigledno to nije prolazilo. Sta on ima Ronaldu za reci da bi ga nafuravao kad je covjek svaku utakmicu maksimalno fokusiran i motivisan a tako je i sa ostalim velikim igracima. Ta prica moze proci kod igraca Porta, Intera, Chelsea, ali kad nemas dovoljno dobre igrace ni to ti cak nije dovoljno (dokaz su 2 utakmice protiv Basela).palermo wrote:Ali brate, kako Jose zna podići nivo igre svoga tima kada je to potrebno. Drugo poluvrijeme ovi iz Chelzija letili po terenu.
-
Linmer
#10480 Re: English Premier League
Neko će već otići, možda čak u januaru, ali na ljeto sigurno neko ide. Toure, Agger, Škrtel, Sakho, Ilori, Kelly, Coates, Wisdom (trenutno pozajmica)... Mislim da je Škrtel najbliži odlasku, možda i Agger, no trenutno je u jako slaboj formi + je lojalan igrač tako da sumnjam u njegov odlazak.Edin H. wrote:Eto nek ti je Toure dobarGandalf wrote:škrtela se treba riješit
-
missko
#10481 Re: AW: English Premier League
Za ovo sto se Celsiju desava treba imat srece ko u prici da ti odbrana zabija golove umjesto napada a sve iz nekih polovnih situacija. Imaju najjaci igracki kadar na svijetu poslije Bayerna a igra im je u qrcu. Bilo koji drugi trener bi s ovima vise napravio od Murinjapalermo wrote:Ih, da im je za nešto trebalo.....al dobro, ne mislim ja da je Mourihno čarobnjakinsaneinthebrain wrote:ko protiv bazela sto izvucepalermo wrote:Ali brate, kako Jose zna podići nivo igre svoga tima kada je to potrebno. Drugo poluvrijeme ovi iz Chelzija letili po terenu.
, ali nebrojeno puta su njegovi timovi preokrećali rezultat,nije to slučajno
Gesendet von meinem GT-I9505 mit Tapatalk
-
palermo
#10482 Re: AW: English Premier League
Jah...missko wrote: Za ovo sto se Celsiju desava treba imat srece ko u prici da ti odbrana zabija golove umjesto napada a sve iz nekih polovnih situacija. Imaju najjaci igracki kadar na svijetu poslije Bayerna a igra im je u qrcu. Bilo koji drugi trener bi s ovima vise napravio od Murinja
-
popokatepetl_com
#10483 Re: English Premier League
Naravno Inter onomad kao i Chelsea imali su prosjecne igraceTheHound wrote:Vjerovatno ima dobre motivacijske govore jer mu ekipe cesto drugo poluvrijeme odigraju puno bolje nego prvo. Mada mislim da to prolazi kod ekipa koje imaju prosjecne igrace pa ih moze naloziti tom nekom svojom pricom. Razlog zasto imam ovakvo misljenje je taj sto sa Realom mu ocigledno to nije prolazilo. Sta on ima Ronaldu za reci da bi ga nafuravao kad je covjek svaku utakmicu maksimalno fokusiran i motivisan a tako je i sa ostalim velikim igracima. Ta prica moze proci kod igraca Porta, Intera, Chelsea, ali kad nemas dovoljno dobre igrace ni to ti cak nije dovoljno (dokaz su 2 utakmice protiv Basela).palermo wrote:Ali brate, kako Jose zna podići nivo igre svoga tima kada je to potrebno. Drugo poluvrijeme ovi iz Chelzija letili po terenu.
-
Madrid
#10484 Re: English Premier League
ti missko kad pretjeras, bas ga pretjeras
Toliko trenera nakon Mourinha se tamo izsmjenjalo, a navijaci opet hoce samo njega...
I Chelsea nema najbolji igracki kadar, pitanje je dal su po tome i u top 5, ne igraju imena vec igraci, a u Chelsea je dosta igraca koji su davno prosli svoj Zenit...
Jedan je Ferguson, ali Bogami jedan je i MOU!
Toliko trenera nakon Mourinha se tamo izsmjenjalo, a navijaci opet hoce samo njega...
I Chelsea nema najbolji igracki kadar, pitanje je dal su po tome i u top 5, ne igraju imena vec igraci, a u Chelsea je dosta igraca koji su davno prosli svoj Zenit...
- ultima_palabra
#10485 Re: English Premier League
Bilo koji drugi trener bi već bio pod pritiskom sa njegovim učinkom ove sezone... ali eto, on ima nekog starog kredita. Možda se umiješaju u borbu za titulu ako Arsenal počne pucati po šavovima kao i obično... u Evropi nemaju šanse.
-
missko
#10486 Re: AW: English Premier League
Celsi ima igraca na bacanje zamisli samo Mata,Tores,Hazard,Demba,Oscar,Schurle,Ramires,Kejhil,Ivanovic,Luiz top mladi i dobri.Madrid wrote:ti missko kad pretjeras, bas ga pretjeras![]()
-
palermo
#10487 Re: English Premier League
Ultima, stari Joseov fanultima_palabra wrote:Bilo koji drugi trener bi već bio pod pritiskom sa njegovim učinkom ove sezone... ali eto, on ima nekog starog kredita. Možda se umiješaju u borbu za titulu ako Arsenal počne pucati po šavovima kao i obično... u Evropi nemaju šanse.
Pa valjda ima razloga zašto je pod manjim pritiskom......i u pravu si,mor biti da se nekako i umiješaju u borbu za titulu
- ultima_palabra
#10488 Re: English Premier League
Pa nije on meni oduvijek bio mrzak, bio je svojevremeno baš osvježenje u evropskom fudbalu i jedno vrijeme sigurno najbolji trener na svijetu. Ali realno, on od one triplete sa Interom stagnira, taktički su ga mnogi pojeli, a kao i da je sa motivacijom ofalio.
-
palermo
#10489 Re: English Premier League
Moguće, vrijeme jede svašta, pa i ljude, ali mislim rano ga je otpisivati.....ultima_palabra wrote:Pa nije on meni oduvijek bio mrzak, bio je svojevremeno baš osvježenje u evropskom fudbalu i jedno vrijeme sigurno najbolji trener na svijetu. Ali realno, on od one triplete sa Interom stagnira, taktički su ga mnogi pojeli, a kao i da je sa motivacijom ofalio.
-
Madrid
#10490 Re: AW: English Premier League
Dobri za Chelsea, U Realu nijedan od tih ne bi imao mjesta, Hazard bi jedino bio pristojna rezervamissko wrote:Celsi ima igraca na bacanje zamisli samo Mata,Tores,Hazard,Demba,Oscar,Schurle,Ramires,Kejhil,Ivanovic,Luiz top mladi i dobri.Madrid wrote:ti missko kad pretjeras, bas ga pretjeras![]()
-
missko
#10491 Re: AW: English Premier League
Kad Benz ima mjesta onda ovi svi nabrojani bi ga pojeliMadrid wrote:Dobri za Chelsea, U Realu nijedan od tih ne bi imao mjesta, Hazard bi jedino bio pristojna rezervamissko wrote:Celsi ima igraca na bacanje zamisli samo Mata,Tores,Hazard,Demba,Oscar,Schurle,Ramires,Kejhil,Ivanovic,Luiz top mladi i dobri.Madrid wrote:ti missko kad pretjeras, bas ga pretjeras![]()
-
Jokericious
#10492 Re: English Premier League
Al ovaj Chelsea je bas nekako gadan tim. Od trenera, navijaca, stadiona, igraca, vlasnika... Ne znam kako ih neko simpatisati moze. 
-
gidra
- ultima_palabra
#10494 Re: English Premier League
A jest i poznat...
- Idemedosumom
#10495 Re: English Premier League
A koliko ih je tek poginulo/umrlo onim danima kada Ramsey nije pogađao.
- MOSALJOZE
#10496 Re: English Premier League
Leighton Baines je jedini igrač koji je odigrao svaku utakmicu i svaku minutu prošle sezone u Premiershipu.

- horion_bosona
#10497 Re: English Premier League
Tony Pulis is back!
i naprijed...
i naprijed...
- Tvrtko II Kotromanić
#10499 Re: English Premier League
Suarez
majstor
1. i 3. gol remekdjela
majstor
1. i 3. gol remekdjela
- Logovan
#10500 Re: English Premier League
Suarez.
Stvarno je covjek prava masina za golove. Iako mi nije nesto drag zbog ponasanja, prljave igre ali majstor je sto jes jest.