Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ako treba nekoga prevesti zednog preko vode..... eto tu sam, pa ako zatreba, rekoh..... nema problema..... kontam, ono, sta fali.....treba se pomoci kad zatreba. A 20 maraka nije bogznasta.
Inace, ranije sam prevodio starije tete preko ulice kod Higijenskog. Oni peraci sofersajbi su me prvo smatrali konkurencijom, ali se ubrzo pokazalo da smo ipak dvije razlicite branshe. Nit bi meni ko platio, onako finom i upeglanom za pranje sofersajbe, a nit bi njima neka teta dozvolila (a kamoli platila) da je prevedu preko ulice. Tako da smo se medjusobno respektovali na distanci.
Danas sam se ipak specijalizovao za prevodjenje zednih preko vode jer takva su vremena. Danas je to bolje placeno a i lakse je.
Moram priznat da sam ovih dana malo vishe u stisci jer je velika potraznja. Proculo se da sam ozbiljan partner u poslovanju a josh uz to svakome koga zednog preko vode prevedem, tamo na drugoj strani, dam cashu vode da se napije, a ako je bash zapelo onda dam i dvije cashe.
Kvalitet usluge je danas jako bitan. PDV namece takve odnose jer inace propadash. Puno raje ce morati zatvoriti butigu upravo iz tih razloga. Oni sa najboljom uslugom ce prezivjeti.
U slucaju potrebe mogu priloziti i certifikat o kompetentnosti za pruzanje takvih usluga, kako u FBiH tako i u tamo anamo.
( za stanovnike RS-a prilazemo certifikat izdat u RS-u upravo za pruzanje takvih usluga, kako u RS-u tako i u tamo anamo)
Takodje pri dogovoru oko vremena pruzanja usluga preferiramo krajnju ozbiljnost a zauzvrat nudimo stopostotnu preciznost sa nashe strane. U slucaju otkazivanja vremena zbog bolesti ili smrtnog slucaja u blizoj familiji zahtjevamo i prilaganje ljekarskog uvjerenja ili angazovanog ukopnog drustva. Prioritet dajemo uvjerenjima izdatim od dr Gavrankapetanovica i pogrebnog drustva Palma.
Takodjer dajemo garanciju na usluge u trajanju od 0-1 mjeseca. Zavisno od slucaja do slucaja.
Pa, eto, ako treba..... nema problema.
P.S. Zbog najvece moguce diskrecije, javite se PP-om.