strucn naliza(bresplatno
kako pobjediti portugal?
ne treba biti neki strucnjak,pa reci da je bitka na sredini kljuc...bez deca je svakako lakse,ali kod njih svi imaju zavidnu tehniku i nekakvu neobjasnjivu drskost,smjelost
licno mislim da ce a.cole dobro zatvoriti onog gnjurca...i da nece biti propuha...ako se prisjetimo 2004 god.A.Cole je ponio epitet igraca utakmice,savrsenim cuvanjem ronalda...koji nije mogao a nece ni sutra akoBogda
mislim da je vrijeme da se Lampa probudi...to se mora sutra desiti
obratiti paznju na oskarovca na golu portugala,koji je prije dvije godine ukro najmanje 8 minuta izlezavanjem u dva navrata...dobro se sjecam,jebo sam mu sve do 12og koljena...a istu tžrolu je ponovio i protiv pedofilenda
i termin je hendikep za engleze(cuj 17 h zna se da englezi ne mogu po vrucini,za razliku...):sad: ,fifino maslo
od svih portugalaca izdvajam onog beka miguela...jeben je u oba pravca...pogotovo u ofanzivi,najbolji potez scolarija sto je metno fereiru na klupu,a stavio cokoladnog
sve u svemu ocekujem bljutavu utakmicu u kojoj ce Engleska tijesno slaviti
i dalje mislim da Gerrard i Lampard trebaju izvoditi sve prekide,a bekana mozda i ostaviti na klupi(lennon na desnoj,jal gerrarda prebaciti na krilo da se ostavi prostor za carrica na zadnjem vez)...volio bih da me dematuje ,i zavrne koju kako treba inache mu jebem Viki,najedem joj se dolme sa njedara
i nadam se da ce erikson poceti sa dva napadaca...mada sve su prilike da nece tako biti..pussy
ipak mora se biti optimista

Come on England !!!