Za ona 2 primjera {pooll & zoom69} nisam ocekivala da ce mi se javiti kandidat na email i traziti da li moze da ih postira dalje na svojim stranicama. Cist racun duga ljubav, ako njih nije bilo briga - sto nek idu primjeri po citavom webu. WTF...... I don't care.pitt wrote:Eto vam sad perverznjaci jednipa vi minirajte kraljevine teme.
![]()
[Eng/Bos]Seskualne perverzije - psihoseksualni poremecaji
-
Sarajevska Princeza
- manijak1
Kraljevno , javljam se 
-
Sarajevska Princeza
Hvala!manijak1 wrote:Kraljevno , javljam se
You are so sweet!! ........ koje iznenadjenje - manijak1
Nadam se
prijatno
.
Nekako mi teška ova tema
umoran sam od odmora 
Nekako mi teška ova tema
-
Sarajevska Princeza
We missed you dearly.manijak1 wrote:Nadam seprijatno
.
Nekako mi te¹ka ova temaumoran sam od odmora
Tema je teska naravno ali sutra je novi dan.
valjda ce se popraviti face i fachichice
-
Sarajevska Princeza
Hvala lutko. Bice sve u redu.novalic wrote:evo i mene ovdje, procitah![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
i ne mogu da vjerujem...sarajevska...neka si im rekla, vala i jesu, da Bog sacuva
-
Sarajevska Princeza
Jel pravila primjenjujes podjednako za sve? Sta pise za miniranje tema? Hvala na odgovoru.moderator wrote:Djevojko, hajde se malo kontrolisi, mozda sutra ne bude nove teme...
- manijak1
-
Sarajevska Princeza
Premjesti onda i onu novo-otvorenu temu o perverziji sa Ljubavnog Foruma, recimo mene taj topik puno vrijedja, a i otvorena je iz tog razloga. Jel imas ista pravila za sve? Hvala.moderator wrote:"Tema" je ocigledno otvorena radi vrijedjanja par forumasa pa se onda cudis sto je ista minirana?!? premjesteno na bez cenzure
-
Sarajevska Princeza
izvoli link http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtopic.php?t=4577
Isto sve komentare koji mene ukljucuju u ovu diskusiju uz perverzne slike i uvrede, molim da izbries jer me vrijedjaju. Hvala.
Isto sve komentare koji mene ukljucuju u ovu diskusiju uz perverzne slike i uvrede, molim da izbries jer me vrijedjaju. Hvala.
- manijak1
Vidi se da sam bio odsutan
Ništa mi nije jasno više sem da zaobilazim sudbinu
Ništa mi nije jasno više sem da zaobilazim sudbinu
-
Sarajevska Princeza
Znaci teme koje mene vrijedjaju su 'nista' i cista zezancija a topik koji sam ja otvorila je 'vrijedjanje'. Po cijem je to standardu? Izvini jel to po pravilima na ovom forumu ili po cemu? Interesuje me da li pravila vaze za svakoga isto?
Imam isto jos nesto da dodam, a to je da me vrijedjao jedan od vasih Moderatora i svjesno ucestvovao u razbijanju diskusije na mom topiku. Novi topik o perverziji koji je danas otvoren ( vidi link gore ) je sadrzavao komentare na racun mene ispod perverznih slika - to je za mene licno vrijedjanje. Molim izbrisi takve komentare.
Osobe koje su mi minirale temu snose odgovornost podjednako za razbijanje topika (i to namjerno) - Zoom66 and Pooll. - vidi topik sve je tu.
Ja sam mislila da po pravilima koji su navedeni Moderatoru i clanovima tako nesto nije odobreno. Posebno Moderatorima.
Zato predlazem ovom prilkom da se takvi Moderatori smijene i zamjene novima koji ce tretirati clanovce sa postovanjem i balansirati Forum tako da je atmosfera prijatna za diskusiju za sve clanove a ne samo za pojedince.
Imas li email od Admina? Ako ne, molim te proslijedi ovo Adminu - ili vlasniku sajta koji god je zainteresovan po tvom misljenju. A tebi hvala mnogo na svemu, ali ja samo zelim da rijesim ovo tako da bude fer i posteno, a ne samo da moj topik bude prebacen, meni zaprijeceno a ostalima nista. Ili ako Admin cita molim da intervenise onako kako je naznaceno u pravilniku - po standardu koji bi trebao da bude isti za sve.
Hvala
Imam isto jos nesto da dodam, a to je da me vrijedjao jedan od vasih Moderatora i svjesno ucestvovao u razbijanju diskusije na mom topiku. Novi topik o perverziji koji je danas otvoren ( vidi link gore ) je sadrzavao komentare na racun mene ispod perverznih slika - to je za mene licno vrijedjanje. Molim izbrisi takve komentare.
Osobe koje su mi minirale temu snose odgovornost podjednako za razbijanje topika (i to namjerno) - Zoom66 and Pooll. - vidi topik sve je tu.
Ja sam mislila da po pravilima koji su navedeni Moderatoru i clanovima tako nesto nije odobreno. Posebno Moderatorima.
Zato predlazem ovom prilkom da se takvi Moderatori smijene i zamjene novima koji ce tretirati clanovce sa postovanjem i balansirati Forum tako da je atmosfera prijatna za diskusiju za sve clanove a ne samo za pojedince.
Imas li email od Admina? Ako ne, molim te proslijedi ovo Adminu - ili vlasniku sajta koji god je zainteresovan po tvom misljenju. A tebi hvala mnogo na svemu, ali ja samo zelim da rijesim ovo tako da bude fer i posteno, a ne samo da moj topik bude prebacen, meni zaprijeceno a ostalima nista. Ili ako Admin cita molim da intervenise onako kako je naznaceno u pravilniku - po standardu koji bi trebao da bude isti za sve.
- Pooll
tako je!zoom66 wrote:ZILI MI TE VOLIMO!!!!...zili wrote:eto vidite šta se desi kad neko žensku bezosjećajno nogira (perverznjak jedan)
a nadasve volimo perverzije...:D:D
___
Djesi Milane...
- manijak1
Princeziću
voli tebe Manijak
sve ostalo se da popraviti
-
Sarajevska Princeza
zili wrote:eto vidite ¹ta se desi kad neko ¾ensku bezosjeæajno nogira (perverznjak jedan)
Samo pretpostavka.
A prava istina je da mene bas niko nije nogirao.......
-
Sarajevska Princeza
Manijak ko mene voli, volim i ja njegamanijak1 wrote:Princeziæuvoli tebe Manijak
sve ostalo se da popraviti
![]()