ne smem ovde, samo u avlijizoom66 wrote:nek ti bude prosto, rece bog i pripali jednu garuci...:D:D
[Eng/Bos]Seskualne perverzije - psihoseksualni poremecaji
-
Sarajevska Princeza
Razgovaraju Pooll i zoom69 (ups 66) Kaze Pooll zoomu66: Dušo, već smo 8 mjeseci zajedno, pitao bih te nešto... - Reci, najdraži odgovara zoom66) - Jel ti mogu svršit po licu, e?! Pita Pooll. Njihove rasprave uglavnom završavaju prekidom ili plakanjem, rijetko protuodgovorom "a da ja tebi hraknem u facu?" pomisli zoom66 ali nista ne rece. Onda se poceska po glavi i odgovori uvjerljivo: "Može, dušo, ako mi poslije polizes to sve po licu!" Uostalom, to su ionako samo bjelančevine i ugljikohidrati... Na sto Pooll zadovoljno pristade i baci se na zooma. Ako je riječ o japanskom festivalu, izmedju 2 muska sudionika kojoj se mladići svom momku elegantno istresu po faci, onda se to zove bukakke. Vrlo zanimljiv i druželjubiv narod, ti perverznjaci Pooll and zoom66.

-
Sarajevska Princeza
Tokom te seanse izmedju 2 perverznjaka Poolla i zooma66 igrom slučaja dogodilo se da su nekako svrsavajuci po licu slučajno napunili jedan drugome nos (slika fali ali sta je tu
), uglavnom Pooll je pogodio Zooma66 direktno u oko i jos ga napomenuo ga da ni slučajno ne očisti njegovim vec upotrijebljenim penisom jer to bi mu dalo osjecaj da je nevoljen i to ipak boli. Tako da zoom66 nije ima izbora nego na ono jedno oko je zazmirio da ne uvrijedi Poolla a ono drugo mu je ponudio kao alternativu za sledeci pogodak. Zgodno je, inače, znati da rekord kod Poolla po izvjestajima zooma66 u šikljanju u dalj iznosio je 1 cm na sto je zoom rekao da se razocarao jer Pooll je to mogao i bolje.
Koji su njima dvojici najdraži datumi? Drugi prvoga i prvi drugoga.
- Pooll
procitajte sad ovo pazljivo... koji mentalni sklop... ona nama o mentalnim poremecajima?! O boze!Sarajevska Princeza wrote:Razgovaraju Pooll i zoom69 (ups 66) Kaze Pooll zoomu66: Duo, već smo 8 mjeseci zajedno, pitao bih te neto... - Reci, najdrai odgovara zoom66) - Jel ti mogu svrit po licu, e?! Pita Pooll. Njihove rasprave uglavnom zavravaju prekidom ili plakanjem, rijetko protuodgovorom "a da ja tebi hraknem u facu?" pomisli zoom66 ali nista ne rece. Onda se poceska po glavi i odgovori uvjerljivo: "Moe, duo, ako mi poslije polizes to sve po licu!" Uostalom, to su ionako samo bjelančevine i ugljikohidrati... Na sto Pooll zadovoljno pristade i baci se na zooma. Ako je riječ o japanskom festivalu, izmedju 2 muska sudionika kojoj se mladići svom momku elegantno istresu po faci, onda se to zove bukakke. Vrlo zanimljiv i drueljubiv narod, ti perverznjaci Pooll and zoom66.![]()
![]()
![]()
- Danguba
Sarajevska Princeza wrote:Razgovaraju Pooll i zoom69 (ups 66) Kaze Pooll zoomu66: Duo, već smo 8 mjeseci zajedno, pitao bih te neto... - Reci, najdrai odgovara zoom66) - Jel ti mogu svrit po licu, e?! Pita Pooll. Njihove rasprave uglavnom zavravaju prekidom ili plakanjem, rijetko protuodgovorom "a da ja tebi hraknem u facu?" pomisli zoom66 ali nista ne rece. Onda se poceska po glavi i odgovori uvjerljivo: "Moe, duo, ako mi poslije polizes to sve po licu!" Uostalom, to su ionako samo bjelančevine i ugljikohidrati... Na sto Pooll zadovoljno pristade i baci se na zooma. Ako je riječ o japanskom festivalu, izmedju 2 muska sudionika kojoj se mladići svom momku elegantno istresu po faci, onda se to zove bukakke. Vrlo zanimljiv i drueljubiv narod, ti perverznjaci Pooll and zoom66.![]()
![]()
![]()
- Pooll
tebi je smijesno... al meni se place... ovako nesto moze napisati samo neko ko je perverzan... vidis kako je kreativna...Danguba wrote:Sarajevska Princeza wrote:Razgovaraju Pooll i zoom69 (ups 66) Kaze Pooll zoomu66: Duo, već smo 8 mjeseci zajedno, pitao bih te neto... - Reci, najdrai odgovara zoom66) - Jel ti mogu svrit po licu, e?! Pita Pooll. Njihove rasprave uglavnom zavravaju prekidom ili plakanjem, rijetko protuodgovorom "a da ja tebi hraknem u facu?" pomisli zoom66 ali nista ne rece. Onda se poceska po glavi i odgovori uvjerljivo: "Moe, duo, ako mi poslije polizes to sve po licu!" Uostalom, to su ionako samo bjelančevine i ugljikohidrati... Na sto Pooll zadovoljno pristade i baci se na zooma. Ako je riječ o japanskom festivalu, izmedju 2 muska sudionika kojoj se mladići svom momku elegantno istresu po faci, onda se to zove bukakke. Vrlo zanimljiv i drueljubiv narod, ti perverznjaci Pooll and zoom66.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
___
Zili jos uvijek te volimo...
- Pooll
da...A wrote:Eeeee, Princezo![]()
To sto pripisujes drugima crpis u svojoj glavici. U koju bas nemam zelju da zavirim.
______
Ne treba ti slika... vazno je da je ti imas u svojoj glavi...Sarajevska Princeza wrote:Tokom te seanse izmedju 2 perverznjaka Poolla i zooma66 igrom slučaja dogodilo se da su nekako svrsavajuci po licu slučajno napunili jedan drugome nos (slika fali ali sta je tu), uglavnom Pooll je pogodio Zooma66 direktno u oko i jos ga napomenuo ga da ni slučajno ne očisti njegovim vec upotrijebljenim penisom jer to bi mu dalo osjecaj da je nevoljen i to ipak boli. Tako da zoom66 nije ima izbora nego na ono jedno oko je zazmirio da ne uvrijedi Poolla a ono drugo mu je ponudio kao alternativu za sledeci pogodak. Zgodno je, inače, znati da rekord kod Poolla po izvjestajima zooma66 u ikljanju u dalj iznosio je 1 cm na sto je zoom rekao da se razocarao jer Pooll je to mogao i bolje.
![]()
![]()
![]()
Koji su njima dvojici najdrai datumi? Drugi prvoga i prvi drugoga.
Jos jednom napominjem... obratite paznju na post... kojim je sama sebi suknula, maximalno...
-
havetinja
cekaj malo

1. Svaka osoba nema tu PERVERZNU STRANU
2. Seskualne perverzije su psihoseksualni poremecaji
3. Sa tobom nemam namjeru da se ubjedjujem jer ti spadas u tu kategoriju sto znaci da NIKAD ne mozes shvatiti kako je biti 'psihoseksualno' neporemecena.
Malo da razjasnimo neke stvari sa naucne tacke gledista....
-
Sarajevska Princeza
Sta se bunis u sledecoj seansi promjenicu vam uloge ha ya.......Pooll wrote:procitajte sad ovo pazljivo... koji mentalni sklop... ona nama o mentalnim poremecajima?! O boze!Sarajevska Princeza wrote:Razgovaraju Pooll i zoom69 (ups 66) Kaze Pooll zoomu66: Dušo, veæ smo 8 mjeseci zajedno, pitao bih te nešto... - Reci, najdraži odgovara zoom66) - Jel ti mogu svršit po licu, e?! Pita Pooll. Njihove rasprave uglavnom završavaju prekidom ili plakanjem, rijetko protuodgovorom "a da ja tebi hraknem u facu?" pomisli zoom66 ali nista ne rece. Onda se poceska po glavi i odgovori uvjerljivo: "Može, dušo, ako mi poslije polizes to sve po licu!" Uostalom, to su ionako samo bjelanèevine i ugljikohidrati... Na sto Pooll zadovoljno pristade i baci se na zooma. Ako je rijeè o japanskom festivalu, izmedju 2 muska sudionika kojoj se mladiæi svom momku elegantno istresu po faci, onda se to zove bukakke. Vrlo zanimljiv i druželjubiv narod, ti perverznjaci Pooll and zoom66.![]()
![]()
![]()

-
Sarajevska Princeza
Pooll wrote:da...A wrote:Eeeee, Princezo![]()
To sto pripisujes drugima crpis u svojoj glavici. U koju bas nemam zelju da zavirim.ni ja...
______
Ne treba ti slika... vazno je da je ti imas u svojoj glavi...Sarajevska Princeza wrote:Tokom te seanse izmedju 2 perverznjaka Poolla i zooma66 igrom sluèaja dogodilo se da su nekako svrsavajuci po licu sluèajno napunili jedan drugome nos (slika fali ali sta je tu), uglavnom Pooll je pogodio Zooma66 direktno u oko i jos ga napomenuo ga da ni sluèajno ne oèisti njegovim vec upotrijebljenim penisom jer to bi mu dalo osjecaj da je nevoljen i to ipak boli. Tako da zoom66 nije ima izbora nego na ono jedno oko je zazmirio da ne uvrijedi Poolla a ono drugo mu je ponudio kao alternativu za sledeci pogodak. Zgodno je, inaèe, znati da rekord kod Poolla po izvjestajima zooma66 u šikljanju u dalj iznosio je 1 cm na sto je zoom rekao da se razocarao jer Pooll je to mogao i bolje.
![]()
![]()
![]()
Koji su njima dvojici najdraži datumi? Drugi prvoga i prvi drugoga.
Jos jednom napominjem... obratite paznju na post... kojim je sama sebi suknula, maximalno...
TO JE ONO ZA KVARENJE MOG TOPIKA
HOCES JOS?
p.s. nastavlja se sa opisima seansi izmedju Pool vs. Zoom69
-
Sarajevska Princeza
a koja si sad ti? 
bukkaka?
bukkaka?
-
Sarajevska Princeza
I PROVED MY CASE.A wrote:Koliko puta treba ponoviti:Sarajevska Princeza wrote:p.s. nastavlja se sa opisima seansi izmedju Pool vs. Zoom69
Kad zelis diskreditovati nekoga, ismijati ga i uvrijediti - napisane rijeci ce dati samo sliku o tebi, a ne o onima protiv kojih pises.
-
Sarajevska Princeza
aha znaci i ti bi u seansu.havetinja wrote:princezo...zavali se u naslonjac i pricaj nam ..o svom ocu
pool - zoom69 - havetinja. volis perverziju?
-
Sarajevska Princeza
bas si kulturna - i ogranicena izgleda.Mummy wrote:Slomise te nepozanti termini jelde princezo? Inace tudjice u nasem jeziku ne trpe padezne promjene (btw Slobodno se posluzite nekom knjizicom da razumijete ovu recenicu, kraveljno).Sarajevska Princeza wrote:a koja si sad ti?
bukkaka?
Promasila si temu malena, ako te zanima pravopis ne trazi to po topicima o perverziji.
-
Sarajevska Princeza
svidja ti se ovaj smajlihoroz wrote:I ja sam ubijeðen da vas konstantno provaljuje...A wrote:Zapuca si autogol i jos ubijedjena da je ona nekog provalila![]()
Poku¹ava da vam doka¾e to sve vrijeme, al' èini mi se ne pratite je...![]()
P.S. Super joj je onaj smajli ¹to se ukide od smijeha!
?Sladak je .......