Ma kako se ne moze naci u kontekstu mog posta?Ramzess Veliki wrote:Uopšte nije ni čitao tvoj post na koji je odgovorio. Kako sam razumio pisao je (jer se njegov odgovor ne može naći u kontekstu tvog vezanog posta) uopšteno. Kao neki uopšten post koji je rezultat jedne traume mogu ga razumijeti.CaneBos wrote:Ja ne vidjoh trunke cinizma, samo balkon gdje mu se um sunca trenutno i nesuvislo pismeno izrazavanje uz duzno izvinjenje sto ovo zvuci uvrijedljivo, ali ne znam kako drugacije okarakterisati postRamzess Veliki wrote:Garga je samo ciničan.
Odnosi se na žensko glumatanje u krevetu.![]()
Tema je bila osvrt na emotivna vrs fizicka prevara (preduslov je da je neko u braku ili u dugoj vezi), a ne na razloge i uzroke zasto neki dilber ore tudje njive umjesto svoje.
Istina samo ako se čita bez povezivanja na tvoj post, jer je u tom slučaju ...bljak ...
''..bolje je da zakaci nesto u prolazu, nego da ima paralelnu vezu sa drugom zenom''
Na sto on replicira ''da je po mojoj logici bolje da se kurva i prenese meni i DJECI neku spolnu bolest nego da dobije od druge zene ono sto ne moze dobiti od mene''.