gleda li ko'
dobar dokumentarac o ratu.. obicni ljudi pricaju i sa jedne i druge strane... razlicite strane a prakticno ista prica..
primjetio sam da svi ovi koji su izgubili bliznje u glavnom pricaju o pomirenju... jedino ima jedna evo sad govori da je Sarajevo natopljeno srpskom krvlju... a ovi ostali svi rega bas. Realno razmisljanje kod dosta ljudi.
Emisija na RTS-u
Moderator: anex
-
pinkzelena
#3 Re: Emisija na RTS-u
Qler wrote:gleda li ko'
dobar dokumentarac o ratu.. obicni ljudi pricaju i sa jedne i druge strane... razlicite strane a prakticno ista prica..
primjetio sam da svi ovi koji su izgubili bliznje u glavnom pricaju o pomirenju... jedino ima jedna evo sad govori da je Sarajevo natopljeno srpskom krvlju... a ovi ostali svi rega bas. Realno razmisljanje kod dosta ljudi.
valjda se ta pozitivna vibra proširi i na ostatak države
-
Vertigo
#4 Re: Emisija na RTS-u
pa po prirodi stvari, mrznja je emocija koja trazi mnogo energije.... valjda se dobar dio potrosiopinkzelena wrote:Qler wrote:gleda li ko'
valjda se ta pozitivna vibra proširi i na ostatak države