Emisija na BHT1, "Kako u EU..."

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Post Reply
Bea_Trix
Location: 'Mount Everest: forbidding, aloof, terrifying. The mountain with the biggest tits in the world.'

#1 Emisija na BHT1, "Kako u EU..."

Post by Bea_Trix »

Gleda li neko mozda :D

Gospa voditeljica (ja se ispricavam ako sam trebala znati ko je to, ali od muke ja bas i ne pratim nase TV medije, jer to je davno ispod svakog nivoa) je zapravo ko?

Prvo, spetljala se milion i jedan put, "drirektor drirekcije za intergacije..." pa do "droro vecer drirektoru" itd. drugo, zaboravi da je pocela recenicu kojom je htjela prestaviti goste, koja je ispala preduga, pa je na kraju zavrsila kao obicnu recenicu i malo sutila. zatim je krepavala od smijeha (bukvalno heheheh hihihi) dok je predstavljala svakog gosta. zatim ih JE "predstavljala" bukvalno svakog sa: "nasim gledaocima je dobro, jako dobro poznat rad njegove organizacije"... i APSOLUTNO nikakve okvirne informacije o toj organizaciji. nije bitno koliko ja znam ili ne znam o organizaciji, informativna emisija valjda treba da mi pruzi informaciju, ne prica sa MIchaelom Jacksonom a nije ni Aida sa Hayata da pocinje politicku emisiju recenicom "nasim je gledateljima nepotrebno predstavljati Hanku..."

i zaboga kakva je ono scenografija? i slika?

za kraj, mogla je mozda i oprati kosu. hehehe hihihi.

cheers :D
sulesavic

Post by sulesavic »

Jes', moja ti, sad sam i je ja èuo, 'mal se nije udavila od smijeha u neko doba...
Tesssa

Post by Tesssa »

Gledam Pervana na Novoj i evo sad okrenuh na BHT i :run: kad vidjeh scenografiju koja izgleda kao jeftina reklama za sok.
Bea_Trix
Location: 'Mount Everest: forbidding, aloof, terrifying. The mountain with the biggest tits in the world.'

Post by Bea_Trix »

:lol: bas tako, rasirili satenske carsafe i okacili slikice :D sinalco :D a voditeljicu poplava iznijela :D

jako privlacna emisija za informiranje o europskim integracijama :D:D:D

p.s. "u Bosni I Hercegov'ni akutni pr'blem su bile mine... pogledajmo prilog pa c'mo koment'risat" :D
sulesavic

Post by sulesavic »

I onda mi padne na pamet onaj d¾ingl na televizijama u Hrvatskoj u vezi s onom info linijom ili naèim sliènim, a sve to upakovanu u onu neku ariju iz neke opere...
Bea_Trix

Post by Bea_Trix »

"gospod'ne Liz, dal' ste z'dovoljni, haj' da vidimo" :roll:

a svi su sa necimo povezani "na razlicite nacine" :roll:

man, first class hors shit....
sulesavic

Post by sulesavic »

Izdr¾i jo¹ malo, sa'æe i na Fedralnoj Pervan...
Bea_Trix

Post by Bea_Trix »

sulesavic wrote:Izdrži još malo, sa'će i na Fedralnoj Pervan...
:lol: patience is a virtue :D

stopam joj kad ce kulise srusit, pocela je desnom rukom mahat unazad i macevat se olovkom :D chikac iz Tempusa se opasno igra s glavom :D
Last edited by Bea_Trix on 26/09/2007 21:54, edited 1 time in total.
Edoxxx

Post by Edoxxx »

Koja je ova crnka ... sto ima dobre noge majku mu ... :-D
Tesssa

Post by Tesssa »

dawn_upon_dawn wrote:
sulesavic wrote:Izdrži još malo, sa'će i na Fedralnoj Pervan...
:lol: patience is a virtue :D

stopam joj kad ce kulise srushit, pocela je desnom rukom mahat unazad i macevat se olovkom :D chikac iz Tempusa se opasno igra s glavom :D
opustila se, da traje duze svega bi bilo :D
anamo 'vamo

Post by anamo 'vamo »

Edoxxx wrote:Koja je ova crnka ... sto ima dobre noge majku mu ... :-D
noge su tonBe! skrckala bi me k'o orah :-) :-) :-)
Post Reply