JoseMujica wrote:ma niej meni interesantno ko će pobjediti Ultima...vego da vidim hoće li Bakir H. i Emir S. uspjet da se ne pobiju![]()
Oni su na istoj strani, ovo je borba 9:1...klasicni predsjednicki izbori
JoseMujica wrote:ma niej meni interesantno ko će pobjediti Ultima...vego da vidim hoće li Bakir H. i Emir S. uspjet da se ne pobiju![]()
Ko kaze da on mora biti ukljucen?Mister Yes wrote:Ja sam poznat po teorijama zavjere ali priznajem da mi nikad nije palo na pamet i da je Avdija Šabić, penzionisani rudar, uključen u tu igranku. StrašnoJedanMova wrote: Hajd iskreno, vjerujes li u te "slucajne odabire"... al ono pogledas se u ogledalo i odgovoris...
Što ti je naš čovjek.Mister Yes wrote: Ja sam poznat po teorijama zavjere ali priznajem da mi nikad nije palo na pamet i da je Avdija Šabić, penzionisani rudar, uključen u tu igranku. Strašno
Nesto ti je dugo trebalo da ovo smislis... A moralo je bolje...Corto Maltese wrote:Što ti je naš čovjek.Mister Yes wrote: Ja sam poznat po teorijama zavjere ali priznajem da mi nikad nije palo na pamet i da je Avdija Šabić, penzionisani rudar, uključen u tu igranku. Strašno
Rudar, a Copperfield!

Zar Suljagić ne može zahvatiti mnogo više od desničara nego Hadžiomerović?JoseMujica wrote:Suljagić i Hadžiomerović se bore za isti pool glasača
Ne baš.JoseMujica wrote:
Suljagić i Hadžiomerović se bore za isti pool glasača
Ode čovjek stazama Hareta Lepog. Toliko sam protiv vas da ću prvo vas da obidjem i vidim kako stetrhulj wrote:Jos jedan koji ce zrtvovati svoju politicku karijeru odlazeci Beogradu na noge.Suljagić: Ako pobijedim, prvo ću otići u službenu posjetu Beogradu
opstepoznato je da su Suljagic i Ceric na istoj strani, skoro, da prostis, u koaliciji... samo kriju k'o zmija noge...weredsf wrote:JoseMujica wrote:ma niej meni interesantno ko će pobjediti Ultima...vego da vidim hoće li Bakir H. i Emir S. uspjet da se ne pobiju![]()
Oni su na istoj strani, ovo je borba 9:1...klasicni predsjednicki izbori
Hajd ti meni objasni kako neko ko je rat proveo u trezoru može pozivati na odbranu BiH?Reglan wrote:Moze mi neko jednu prostu stvar objasniti, kako neko ko se ne smatra bosnjakom ima obraza da se kandiduje za bosnjackog clana predsjednistva?
A otkud ti to da sam za Bakira?ultima_palabra wrote:Hajd ti meni objasni kako neko ko je rat proveo u trezoru može pozivati na odbranu BiH?Reglan wrote:Moze mi neko jednu prostu stvar objasniti, kako neko ko se ne smatra bosnjakom ima obraza da se kandiduje za bosnjackog clana predsjednistva?
Nisam njegov pristalica, nego ne vidim razlog da ja kao ponosni Bosnjak glasam za nekog ko se ne smatra Bosnjakom.ultima_palabra wrote:Pa obično njegove pristalice dolaze s tom pričom.
Pa gledajuci "hijerarhijski", prvo bi trebao biti Bosanac.Reglan wrote:Moze mi neko jednu prostu stvar objasniti, kako neko ko se ne smatra bosnjakom ima obraza da se kandiduje za bosnjackog clana predsjednistva?
Presusile pljuvacne zlijezde...Sinapsa wrote:Pa dobro raja sta je ovo...bijeli hljeb je na ovoj temi, nakon onog famoznog manevra, obajatio. A to, vjerujem, nije bio cilj. Ma sta obajatio - stvrdnuo se taman toliko da od njega mozes napraviti perfektnu poparu... Hocu reci, nema razloga za zanemarivanje bajatog bijelog hljeba, pa makar bio samo za popare...