Emir Spahic - ALL ABOUT
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- relativno84
-
RtrnOfSalisbury
#4977 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
davno sam reko: nekad magla, nekad kisa, nekad dan, nekad noc, nekad sudije, nekad nesreca, nekad nasli dinosaure, nekad spahic ... jedan od najboljije na svojoj poziciji u ojropi a i sire
- Tito_i_Partija
#4978 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
E al' frajer ne samo sto dade autogol, nego je brale tako zakuca u mrezu da se je zemlja zatresla.Logovan wrote:Evo razmišljam i dalje, kako je uspio zabiti onakav autogol?
-
Dead Man Walking
#4979 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Tacno je da je Mesa ukakio sa sastavom, ali brate tri gola smo poklonili, da ne kazem sami sebi dali. Kako je selektor 95% kriv kad igrac ispucava loptu kostobranom, drugi daje loptu u noge Belgijancima na 20m od gola, treci ne stoji na prvoj stativi kod kornera? Individualne greske su nas sahranile, da su nas ovi nesto poderali igrom pa da kazes yebiga samljeli su nas...Muhamed Đakmić wrote:Skupa sa saigračima snosi 5% krivice za ovo večeras. Ostatak krivice sjedi na klupi.
-
Variola Vera
#4981 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
GIGANT naš sunca sin 
- Muhamed Đakmić
#4982 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Ti si Željovac i sjećaš se vladavine Kostića, ja sam pitar i sjećam se vladavine onog gnoma Ješića. U pet deka je to sve. A razlog što je bilo toliko individualnih grešaka jeste što smo držali loptu na 30 metara od svog gola previše, postavka igre je bila takva da su tu nekakva tri playmakera.Dead Man Walking wrote:Tacno je da je Mesa ukakio sa sastavom, ali brate tri gola smo poklonili, da ne kazem sami sebi dali. Kako je selektor 95% kriv kad igrac ispucava loptu kostobranom, drugi daje loptu u noge Belgijancima na 20m od gola, treci ne stoji na prvoj stativi kod kornera? Individualne greske su nas sahranile, da su nas ovi nesto poderali igrom pa da kazes yebiga samljeli su nas...Muhamed Đakmić wrote:Skupa sa saigračima snosi 5% krivice za ovo večeras. Ostatak krivice sjedi na klupi.
Kad je lopta stalno u toj zoni, individualne greške se povećavaju.
- strong69
#4983 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Onaj mali sto je igrao u Radniku a sada je u Holandiji igra odlično. Mora se ekipa podmladiti. Prošlo je Spahicevo vrijeme pa da je i kvalitet na najvišem nivou.
-
bosanska senzacija
#4984 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Ne moze se protiv godina, to se najbolje vidjelo u onoj trci sa Lukakuom.
Moze on i dalje dati svoj doprinos u nekim utakmicama i ulascima sa klupe jer nam je ako nista drugo mnogo bitan u svlacionici, ali je ocigledno doslo vrijeme da se da sansa nekome drugom u pocetnoj ekipi.
Moze on i dalje dati svoj doprinos u nekim utakmicama i ulascima sa klupe jer nam je ako nista drugo mnogo bitan u svlacionici, ali je ocigledno doslo vrijeme da se da sansa nekome drugom u pocetnoj ekipi.
- commendatore
#4985 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
košto je nas emir spahic vise nego sto nam je vrijedio.... samo to mogu rec..... svaka cast na svemu ali samo jedno veliko takmicenje smo uspjeli ubost za sve ove godine od sticanja nezavisnosti imavsi igrace koji su igrali u vrhunskim timovima i ligama al nista - kurac svaki put....
i kad smo se plasirali na Mundijal - opsta atmosfera je bila - fala bogu - eto nas u Brazilu - e ajmo se sad zajebavat ko turisti..... kurtonsko razmisljanje....vazno ucestvovat.....
sad da je samo njegova krivica ne smije covjek duse grijesit ali najmanje 3-4 utakmice je upravo "rijesio" on.... kao po pravilu - neke najbitnije..... fala spaha svaka cast - spomenik napravit ako treba oprostajnu utakmicu - al zdravo..... pusti klince nek mlataraju loptu - a ne ove milionere kojima nesto nije po volji.... nekad selektor, nekad selektorov amidzic, nekad navijaci, nekad mediji, nekad ovaj kurac nekad onaj kurac..... jebo vise ovaj cirkus....
i kad smo se plasirali na Mundijal - opsta atmosfera je bila - fala bogu - eto nas u Brazilu - e ajmo se sad zajebavat ko turisti..... kurtonsko razmisljanje....vazno ucestvovat.....
sad da je samo njegova krivica ne smije covjek duse grijesit ali najmanje 3-4 utakmice je upravo "rijesio" on.... kao po pravilu - neke najbitnije..... fala spaha svaka cast - spomenik napravit ako treba oprostajnu utakmicu - al zdravo..... pusti klince nek mlataraju loptu - a ne ove milionere kojima nesto nije po volji.... nekad selektor, nekad selektorov amidzic, nekad navijaci, nekad mediji, nekad ovaj kurac nekad onaj kurac..... jebo vise ovaj cirkus....
- leškarenje
#4986 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Ne moze Memisevic igrati,mlad jestrong69 wrote:Onaj mali sto je igrao u Radniku a sada je u Holandiji igra odlično. Mora se ekipa podmladiti. Prošlo je Spahicevo vrijeme pa da je i kvalitet na najvišem nivou.
- Muhamed Đakmić
#4987 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Ni Cimirot. Tek su im 23, skoro 24, ima pred njima još vremenaleškarenje wrote:Ne moze Memisevic igrati,mlad jestrong69 wrote:Onaj mali sto je igrao u Radniku a sada je u Holandiji igra odlično. Mora se ekipa podmladiti. Prošlo je Spahicevo vrijeme pa da je i kvalitet na najvišem nivou.
- leškarenje
-
LSD
#4989 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Trpa Spaha i ne vadi
nije bitno kome ga trpaš Spaha, samo trpaj brate
-
condy
#4990 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Kako se zove kad neznas koja ti je lijeva a koja desna? Obe lijeve ? Mislim da je to razlog sto nam je Spaha zabio gol. Kad gledas ovaj snimak i loptu koja se kotrlja po zemlji pitas se koji mu je djavo pomrsio pamet pa da loptu zvekne desnom nogom... 
-
LSD
#4991 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Složit cemo se svi da je Spaha rutinski savladao Begovića.
Lendriću, gledaj i uci
Lendriću, gledaj i uci
-
Fudo387
#4992 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Ja sto ovo vise gledam sve sticem utisak da ga je namijerno zabio.
Da je ona njega pogodila, odbila se, pa haj...vec nju hadzo majstorski zakuca pod precku.

Jos se Bicakcic fino prizemlji, k'o protiv Argentine, njih dvojica su ovo u talu odradili.
Da je ona njega pogodila, odbila se, pa haj...vec nju hadzo majstorski zakuca pod precku.
Jos se Bicakcic fino prizemlji, k'o protiv Argentine, njih dvojica su ovo u talu odradili.
- insomnia78
#4993 Re: RE: Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Spavas li mirno Dzeko EdinuLSD wrote:Složit cemo se svi da je Spaha rutinski savladao Begovića.
Lendriću, gledaj i uci
-
Paul F.
#4994 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Već drugi eurogol u ovim kvalifikacijama. 
-
Paul F.
#4995 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Ja sam tad bio već malo popio i konto sam da mi vodimo 1-0. 
- Point.
#4996 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Gledaj miseva sto kolo vode.
- mO k3
#4997 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Nekada imam dojam da namjerno uradi kao i Zadnji crveniFudo387 wrote:Ja sto ovo vise gledam sve sticem utisak da ga je namijerno zabio.
- leškarenje
#4998 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
desnomcondy wrote:Kako se zove kad neznas koja ti je lijeva a koja desna? Obe lijeve ? Mislim da je to razlog sto nam je Spaha zabio gol. Kad gledas ovaj snimak i loptu koja se kotrlja po zemlji pitas se koji mu je djavo pomrsio pamet pa da loptu zvekne desnom nogom...
-
aewi
#4999 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Zasao je u godine odvec, nije se trebao ni vracati... Mislim, pa i nemamo neku veeliku korist od njega sto ne bismo nadoknadili s drugima... A i ne fali nam, sada imamo defanzivaca prilicno.
-
Astrix
#5000 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Nije do tebe, upisali su prvo bili 1-0 za nas pa prepravili...Paul F. wrote:Ja sam tad bio već malo popio i konto sam da mi vodimo 1-0.