Emir Spahic - ALL ABOUT

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Korisničkoime

#4951 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Korisničkoime »

Tito_i_Partija wrote:
Fajcion wrote:Je li to onaj što biva isključen na prijateljskim utakmicama ? Ma legenda :lol:
Tako ti je bolan kod nas. Das dva gola konobarima i odmah se zaboravi Nigerija, Francuska, lakat u facu, tuce sa zastitarima, "prijateljski" samari, itd. :lol:
Kakva Nigerija kakva Francuska o cemu vi pricate. Zapravo mozete pricati sta hocete ali svi znamo da je Spahic bio i ostao nas najbolji stoper. Poslije Hibica mozda i najbolji stoper kojeg smo ikada imali. Ko bi njega trebao da zamjeni sada. Spahicu trenutno nema alternative. To je ono sto mene kao navijaca reprezentacije zanima laktovi, tuce sa zastitarima u klubu bla, bla meni nije bitno za njegovo mjesto u reprezentaciji. Necemo uopste ulaziti pod kojima su okolnostima pali golovi protiv Nigerije i Francuske neka budu eto samo i iskljucivo njegove greske po meni je bezpredmetno prozivati covjeka koji ima 90 utakmica i kojem se mogu navesti samo dvije ozbiljnije greske koje u biti to i nisu ali hajd. Bez njega nasa odbrana bi bila znatno slabija a sto je najvaznije u ovoj cijeloj prici Spahic nas svojim ponasanjem u utakmici za bodove nikada nije oslabio, znaci nikada, jest doduse igrao i.pod inekcijama i pod upalom sinusa i krvav i svakakav. Jel ikada odbio poziv, jel ikada imao neku misterioznu povredu pred utakmicu reprezentacije koja se nakon te utakmice povuce do slijedece utakmice kluba, jel se ikada setao po terenu.
Znaci covjek ima mahana moze biti da mu je karakter problematican i cudan ali niko ko prati reprezentaciju ne moze reci da nas je to ikada kostalo i jednog jedinog boda ili da se Spahic nije zalagao ili da je izbjegavao pozive i slicno.
Jebo vas Tito ( ne ovaj nas nego onaj pravi ) Misimovic je znao cijelu utakmicu guzeljat se i vuci za sobom onu svoju skembu resetat selektora odlazit nakon utakmica sam a ne sa ekipom itd.itd ali to je sve ok nema veze ali eto Spahic nas kostao sa svojim ponasanjem. Begovic je otvoreno rekao da se nece vise odazivati ako ne dobije sansu, Ibricic propustio put za SAD da bi primio nagradu Ajducko srce i igrao neki turnir kod tovara, Pjanic nije htjeo u mladu, Besic zagutio sa selektorom mlade i uslovio odziv prelaskom u A selekciju, TSS pet prijateljskih za redom povrijedjen, Zukanovic optuzivao bivseg selektora za ucjene itd.itd. i pored svega konstantni krivci za sve su Spahic i Dzeko pa ko je ovdje lud majke vam.
Eto nije bilo ni Spahica ni Ibricica ni Spahica (dvojac iz famozne trojke koja je za sve uvijek kriva) poslije Kipra pa ko se oglasio Pjanic i Lulic da su to uradili Dzeko ili Spahic isla bi peticija da se izbace dozivotno iz reprezentacije.
Svasta od naseg svijeta.
Fajcion

#4952 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Fajcion »

Da se razumijemo odmah . Ja njega niti mrzim, niti isključujem njegovo sve što je napravio za reprezentaciju. Međutim ko ima klikera , prati reprezentaciju i realno sagleda sliku unazad hajmo reći 5 god sve treba da mu je jasno. Ne bih dalje zalazio jer odmah ispada da nekoga mrziš ili nemaš pojma, a što se tice A-tima ima tu još Spahića.
maraccana

#4953 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by maraccana »

Image

Spaha i Ogi po starom... :oops: Samo razlika sto smo protiv Estonije igrali...
Point.

#4954 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Point. »

Ko god kaze da je Spahic i samo Spahic kriv protiv Nigerije i Francuske, taj pojma o zivotu kamoli fudbalu nema.
AmiĐa_Idriz

#4955 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by AmiĐa_Idriz »

Romanista 101% wrote:evo i Srbi o njemu pisu :D

http://www.mozzartsport.com/vesti/prela ... ija/145442
Koja je milina čitati Prelevića, nevezano sam za ovaj tekst.
cassius

#4956 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by cassius »

AmiĐa_Idriz wrote:
Romanista 101% wrote:evo i Srbi o njemu pisu :D

http://www.mozzartsport.com/vesti/prela ... ija/145442
Koja je milina čitati Prelevića, nevezano sam za ovaj tekst.
Dobar tekst :D
Korisničkoime

#4957 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Korisničkoime »

Fajcion wrote:Da se razumijemo odmah . Ja njega niti mrzim, niti isključujem njegovo sve što je napravio za reprezentaciju. Međutim ko ima klikera , prati reprezentaciju i realno sagleda sliku unazad hajmo reći 5 god sve treba da mu je jasno. Ne bih dalje zalazio jer odmah ispada da nekoga mrziš ili nemaš pojma, a što se tice A-tima ima tu još Spahića.
Izvini prijatelju ali ovaj tvoj post je klasici de da napisem nesto a da ne kazem nista. Ne mislim da ga mrzis ali iz nekih tebi poznatih razloga nisi objektivan kada su njegove fudbalske sposobnosti u pitanju. Da se razumijemo ja ne pricam o njegovom karakteru i kakva je osoba jer ga ne poznajem licno ne pricam o njegovim ispadima poput tuce sa zastitarima koji je neprimjeren i za svaku osudu ja govorim o njegovoj kvaliteti i zalaganju u kontekstu reprezentacije. Nije on Nesta ili Maldini ali mi trenutno boljeg stopera u reprezentaciji nemamo na zalost ni blizu. Koliko god ga ja cijenio kao reprezentativca i meni je jasno da bi bilo bolje da imamo nekoga mladjeg koji ce nakon kvalifikacija ako se kvalificiramo moci igrati i SP sto je kod Spahica zbog godina upitno ali nemamo. Tebi kao i drugima kazem da mi navedu stopera koji je trenutno na razini Spahica nadam se da ces biti ozbiljan kao i do sada i da neces izvalit nesto tipa pa mogli i i Vranjes i Sunjic taj posao iznjeti. Jedini koji je iole blizu Spahica je Zukanovic koji bi bio vjerovatno jos i bolji da se hoce makar 3-4 godine zadrzati u jednom klubu. Saphic kao nas najstariji stoper bi da nije bilo one gluposti za zastitarem i dalje igrao za klub koji je pri vrhu BL jedne od liga petice i ucesnika CL i bio njihov najbolji defanzivac. Na zalost Zukanovic je imao tu priliku u Romi ali nije uspio da se dokaze o drugima ne trebamo ozbiljno ni raspravljati.
missko

#4958 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by missko »

Prepo se Völler naseg kapitena
http://m.bild.de/sport/fussball/emir-sp ... obile.html

EMS-om
Fajcion

#4959 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Fajcion »

Korisničkoime wrote:Izvini prijatelju ali ovaj tvoj post je klasici de da napisem nesto a da ne kazem nista. Ne mislim da ga mrzis ali iz nekih tebi poznatih razloga nisi objektivan kada su njegove fudbalske sposobnosti u pitanju. Da se razumijemo ja ne pricam o njegovom karakteru i kakva je osoba jer ga ne poznajem licno ne pricam o njegovim ispadima poput tuce sa zastitarima koji je neprimjeren i za svaku osudu ja govorim o njegovoj kvaliteti i zalaganju u kontekstu reprezentacije. Nije on Nesta ili Maldini ali mi trenutno boljeg stopera u reprezentaciji nemamo na zalost ni blizu. Koliko god ga ja cijenio kao reprezentativca i meni je jasno da bi bilo bolje da imamo nekoga mladjeg koji ce nakon kvalifikacija ako se kvalificiramo moci igrati i SP sto je kod Spahica zbog godina upitno ali nemamo. Tebi kao i drugima kazem da mi navedu stopera koji je trenutno na razini Spahica nadam se da ces biti ozbiljan kao i do sada i da neces izvalit nesto tipa pa mogli i i Vranjes i Sunjic taj posao iznjeti. Jedini koji je iole blizu Spahica je Zukanovic koji bi bio vjerovatno jos i bolji da se hoce makar 3-4 godine zadrzati u jednom klubu. Saphic kao nas najstariji stoper bi da nije bilo one gluposti za zastitarem i dalje igrao za klub koji je pri vrhu BL jedne od liga petice i ucesnika CL i bio njihov najbolji defanzivac. Na zalost Zukanovic je imao tu priliku u Romi ali nije uspio da se dokaze o drugima ne trebamo ozbiljno ni raspravljati.
Da pišem romane ovdje nemam živaca,a i ne zanima me plaho njegov karakter i osobine koje su u mnogo čemu ruku pod ruku sa recimo Costom. Šega mi je ovo dizanje u nebesa zato sam se i javio prije svega, a naš narod standardno naivan i igra kako pojedinci sviraju. Šunjić i Bičakčić su ravnopravna zamjena Spahiću posljednih godina (to tvrdim ko dan) i do sada bi imali bez obzira na imena solidan stoperski tandem i još mnogo toga da nije seljačke i korumpirane politike u savezu. Toliko :odustajem:
missko

#4960 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by missko »

U Svabiji gdje je Spaha najbolji stoper ova dva sto ih spomenu ne mogu ni za par minuta igre da se izbore oni njega ne mogu zamijeniti ali mogu mu biti rezerva

EMS-om
Point.

#4961 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Point. »

Fajcion wrote:
Korisničkoime wrote:Izvini prijatelju ali ovaj tvoj post je klasici de da napisem nesto a da ne kazem nista. Ne mislim da ga mrzis ali iz nekih tebi poznatih razloga nisi objektivan kada su njegove fudbalske sposobnosti u pitanju. Da se razumijemo ja ne pricam o njegovom karakteru i kakva je osoba jer ga ne poznajem licno ne pricam o njegovim ispadima poput tuce sa zastitarima koji je neprimjeren i za svaku osudu ja govorim o njegovoj kvaliteti i zalaganju u kontekstu reprezentacije. Nije on Nesta ili Maldini ali mi trenutno boljeg stopera u reprezentaciji nemamo na zalost ni blizu. Koliko god ga ja cijenio kao reprezentativca i meni je jasno da bi bilo bolje da imamo nekoga mladjeg koji ce nakon kvalifikacija ako se kvalificiramo moci igrati i SP sto je kod Spahica zbog godina upitno ali nemamo. Tebi kao i drugima kazem da mi navedu stopera koji je trenutno na razini Spahica nadam se da ces biti ozbiljan kao i do sada i da neces izvalit nesto tipa pa mogli i i Vranjes i Sunjic taj posao iznjeti. Jedini koji je iole blizu Spahica je Zukanovic koji bi bio vjerovatno jos i bolji da se hoce makar 3-4 godine zadrzati u jednom klubu. Saphic kao nas najstariji stoper bi da nije bilo one gluposti za zastitarem i dalje igrao za klub koji je pri vrhu BL jedne od liga petice i ucesnika CL i bio njihov najbolji defanzivac. Na zalost Zukanovic je imao tu priliku u Romi ali nije uspio da se dokaze o drugima ne trebamo ozbiljno ni raspravljati.
Da pišem romane ovdje nemam živaca,a i ne zanima me plaho njegov karakter i osobine koje su u mnogo čemu ruku pod ruku sa recimo Costom. Šega mi je ovo dizanje u nebesa zato sam se i javio prije svega, a naš narod standardno naivan i igra kako pojedinci sviraju. Šunjić i Bičakčić su ravnopravna zamjena Spahiću posljednih godina (to tvrdim ko dan) i do sada bi imali bez obzira na imena solidan stoperski tandem i još mnogo toga da nije seljačke i korumpirane politike u savezu. Toliko :odustajem:
I sta rece, Bicakcic i Sunjic. :lol:
Nemoj vise kru'a ti.
Dead Man Walking

#4962 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Dead Man Walking »

Spahic je nas najbolji stoper i to je fakt. Spahic je i kabadahija, ali to je vise misljenje sirih narodnih masa. Da mu je glava na nivou nogu danas bi se Sergio Ramos mogao kurciti kako je rezerva Grande Spahi.
Bosanski_kralj

#4963 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Bosanski_kralj »

Spahić. :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:
Ljakan

#4964 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Ljakan »

Bravo spahicu :lol:
holowey

#4965 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by holowey »

Ljakan wrote:Bravo spahicu :lol:
:lol: :thumbup:
studeni76

#4966 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by studeni76 »

Izlaze :run:
Tito_i_Partija

#4967 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Tito_i_Partija »

Svaka cast nasoj maloj kabadahijici na otvaranju golijade veceras. Spaha naumio da bude na vrhu liste strijelaca za kvale, pa kad nemere Belgijancima, moze onda nama.

Image
elk

#4968 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by elk »

Papak iz gacka,nevezano za autogol.presporo cijela odbrana.
leškarenje

#4969 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by leškarenje »

Dosta od njega za oprostaj :zzzz: mrs nafurdacim ti se u usta .....jel samo ja imam osjecaj da je namjerno zabio autogol :-) pored hiljadu drugih opcija koje je imao on je zapuca :lol:
condy

#4970 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by condy »

Sta mrs :-x

Vidis da u svakoj utakmici zabija, sad kome zabija ...bitno je da zabija ...

Spaha 3 gola u dvije utakmice .... :roll:

Meni je on kralj :mrgreen:
leškarenje

#4971 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by leškarenje »

Ustvari ,neka ga....jel ono Wea drzi rekord :roll: e ja sam za to da ga Spaha presisa :izet:
Logovan

#4972 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Logovan »

Evo razmišljam i dalje, kako je uspio zabiti onakav autogol?

Mislim znam da se dešavaju svakakvi autogolovi, ali ovaj je stvarno bio... :shock: Majke mi isto kao da je namjerno zabio. :lol:
aCme

#4973 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by aCme »

#support Spahić Emiruu :skoljka:
Muhamed Đakmić

#4974 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Muhamed Đakmić »

Skupa sa saigračima snosi 5% krivice za ovo večeras. Ostatak krivice sjedi na klupi.
Faruk
Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan kokuz drugi mu se ruga

#4975 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Faruk »

trebao je Meša uvesti nekoga da ga čuva
opasan je :D
Post Reply