Kakva Nigerija kakva Francuska o cemu vi pricate. Zapravo mozete pricati sta hocete ali svi znamo da je Spahic bio i ostao nas najbolji stoper. Poslije Hibica mozda i najbolji stoper kojeg smo ikada imali. Ko bi njega trebao da zamjeni sada. Spahicu trenutno nema alternative. To je ono sto mene kao navijaca reprezentacije zanima laktovi, tuce sa zastitarima u klubu bla, bla meni nije bitno za njegovo mjesto u reprezentaciji. Necemo uopste ulaziti pod kojima su okolnostima pali golovi protiv Nigerije i Francuske neka budu eto samo i iskljucivo njegove greske po meni je bezpredmetno prozivati covjeka koji ima 90 utakmica i kojem se mogu navesti samo dvije ozbiljnije greske koje u biti to i nisu ali hajd. Bez njega nasa odbrana bi bila znatno slabija a sto je najvaznije u ovoj cijeloj prici Spahic nas svojim ponasanjem u utakmici za bodove nikada nije oslabio, znaci nikada, jest doduse igrao i.pod inekcijama i pod upalom sinusa i krvav i svakakav. Jel ikada odbio poziv, jel ikada imao neku misterioznu povredu pred utakmicu reprezentacije koja se nakon te utakmice povuce do slijedece utakmice kluba, jel se ikada setao po terenu.Tito_i_Partija wrote:Tako ti je bolan kod nas. Das dva gola konobarima i odmah se zaboravi Nigerija, Francuska, lakat u facu, tuce sa zastitarima, "prijateljski" samari, itd.Fajcion wrote:Je li to onaj što biva isključen na prijateljskim utakmicama ? Ma legenda
Znaci covjek ima mahana moze biti da mu je karakter problematican i cudan ali niko ko prati reprezentaciju ne moze reci da nas je to ikada kostalo i jednog jedinog boda ili da se Spahic nije zalagao ili da je izbjegavao pozive i slicno.
Jebo vas Tito ( ne ovaj nas nego onaj pravi ) Misimovic je znao cijelu utakmicu guzeljat se i vuci za sobom onu svoju skembu resetat selektora odlazit nakon utakmica sam a ne sa ekipom itd.itd ali to je sve ok nema veze ali eto Spahic nas kostao sa svojim ponasanjem. Begovic je otvoreno rekao da se nece vise odazivati ako ne dobije sansu, Ibricic propustio put za SAD da bi primio nagradu Ajducko srce i igrao neki turnir kod tovara, Pjanic nije htjeo u mladu, Besic zagutio sa selektorom mlade i uslovio odziv prelaskom u A selekciju, TSS pet prijateljskih za redom povrijedjen, Zukanovic optuzivao bivseg selektora za ucjene itd.itd. i pored svega konstantni krivci za sve su Spahic i Dzeko pa ko je ovdje lud majke vam.
Eto nije bilo ni Spahica ni Ibricica ni Spahica (dvojac iz famozne trojke koja je za sve uvijek kriva) poslije Kipra pa ko se oglasio Pjanic i Lulic da su to uradili Dzeko ili Spahic isla bi peticija da se izbace dozivotno iz reprezentacije.
Svasta od naseg svijeta.