Emir Spahic - ALL ABOUT

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Dead Man Walking

#4901 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Dead Man Walking »

Momak je malo lud i to se zna, ali realno za reprezentaciju samara samo u prijateljskim utakmicama. :zzzz:
jeza u ledja

#4902 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by jeza u ledja »

Al malo lud. :D
Tito_i_Partija

#4903 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Tito_i_Partija »

Samo zehru. :D
Dead Man Walking

#4904 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Dead Man Walking »

Sasma dovoljno. :) Jbga jezu, ja kad sam birvaktile pisao (i jos neki) kako Spaha zavodi red u svlacionico ti si trazio video dokaze.
Jimmy McNulty
Čiča Gliša

#4905 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Jimmy McNulty »

Onog Nolana Rouxa je namjerno opalio laktom jer mu je te godine propao siguran transfer u Arsenal, Wenger nudio oko 10 miliona eura, predsjednik Monpeljea nije htio da priča ispod 25 miliona što je ipak bilo previše...tako da je tu sezonu proveo praveći pasjaluke da sebi snizi cijenu i da ga ovi otjeraju.
agent_zero

#4906 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by agent_zero »

Napisah i u temi o reprezentaciji, sad je nažalost kasno, ali mislim da je greška stručnog štaba/saveza napravljena kada su Spahiću oduzeli kapitensku traku, a nije još bilo načisto da li nastavlja reprezentativnu karijeru ili ne, odnosno Spaha nije nigdje najavio da se oprašta. Spahić kao kapiten i sad kao običan igrač, nekako mi više nisu isti mentalno, igrački tu kod njega nikad nije bilo dvojbe, čovjek daje 100%, ali nedostaje one stare ležernosti i smirenosti kao dok je bio kapiten. A da ne govorimo da je sad i sudijama "na zubu", a to je više nego dovoljno da ga se ostavilo kapitenom do povlačenja.

Sjetit ćete i one frke i prepucavanja kad je Misketu oduzeta traka (ne sjećam se ko je bio tada Kodro ili već Sušić?). Ne bi to trebalo tako preko noći raditi.
Crvena Tifoza

#4907 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Crvena Tifoza »

agent_zero wrote:Napisah i u temi o reprezentaciji, sad je nažalost kasno, ali mislim da je greška stručnog štaba/saveza napravljena kada su Spahiću oduzeli kapitensku traku, a nije još bilo načisto da li nastavlja reprezentativnu karijeru ili ne, odnosno Spaha nije nigdje najavio da se oprašta. Spahić kao kapiten i sad kao običan igrač, nekako mi više nisu isti mentalno, igrački tu kod njega nikad nije bilo dvojbe, čovjek daje 100%, ali nedostaje one stare ležernosti i smirenosti kao dok je bio kapiten. A da ne govorimo da je sad i sudijama "na zubu", a to je više nego dovoljno da ga se ostavilo kapitenom do povlačenja.

Sjetit ćete i one frke i prepucavanja kad je Misketu oduzeta traka (ne sjećam se ko je bio tada Kodro ili već Sušić?). Ne bi to trebalo tako preko noći raditi.
Možda nisi bio u toku, ali Spahić se pismom oprostio od reprezentacije.
jeza u ledja

#4908 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by jeza u ledja »

Dead Man Walking wrote:Sasma dovoljno. :) Jbga jezu, ja kad sam birvaktile pisao (i jos neki) kako Spaha zavodi red u svlacionico ti si trazio video dokaze.
Naravno, jer zasto bih vjerovao tebi i ostalim mahalskim pricama?
maraccana

#4909 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by maraccana »

- Šteta, zaista. Ako ćemo o njemu kao igraču, kamo sreće da imamo još 10 takvih, ali šteta je što se jedan takav fudbaler troši na bezvezne stvari. Uvijek hoće da bude heroj, da dokazuje Bosnu i to ga štiti u očima navijača. Kada smo naopaki i kada mislimo da, ako neko nekoga hoće šakom da udari, on, zapravo, brani Bosnu. A to su kompleksi - kaže Osim.
House

#4910 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by House »

daddy!
Image

:kiss:
Point.

#4911 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Point. »

Spaha The King. Sta uradi jadna ti majka, pola foruma si zaveo u crno. Sutra ce hodze imati pune ruke posla.
costacurta

#4912 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by costacurta »

Krkan opet nešto glumi. Ha je sudija odsvirao kraj on zbičio ka tunelu, u fazonu "ko vas jebe sve redom".
relativno84

#4913 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by relativno84 »

Image
:kakoste: :kakoste: :bih:
Last edited by relativno84 on 07/09/2016 01:03, edited 1 time in total.
LSD

#4914 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by LSD »

Odican veceras, mora se istaci :thumbup: :thumbup: ali protiv Belgije ga ocekujem na klupi :-)

Ako bude igrao, ukopat ce nas ko što gledam :lol:
drug_profi

#4915 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by drug_profi »

Čestitke. Zna biti pogan, ali jbg, treba poći od sebe.
Nisam ni ja zlatan uvijek.
House

#4916 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by House »

Image

:bih: :bih:
MOSALJOZE

#4917 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by MOSALJOZE »

House wrote:Image

:bih:
Po foruma ne može od muke da posta napiše.Zadnji put je zabio 2 gola za Leverkuzen :izet:
Tomahawk11
Globalni moderator

#4918 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Tomahawk11 »

Glupe floskule. Nije underrated uopste.
Ne moze se sve gledati sa tog stava hejtanja i stava odbrane.
Trol verzija forumanja je uzela debelog maha. Onda kad covjek hoce koju normalnu da napise, ne moze.
Vedo, Edo, Spaha, Medo....nesto sumnjam da se neko buni sto su veceras dali golove.
Al hajd, ako ima ekipa koju veseli ova prica o agregatima i lijepljenjem slicica - bujrum :D
Point.

#4919 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Point. »

Prije utakmice je bila prica "star, rovit, seljak, krkan, samarac". Nakon sincnjeg fudbalskog samaranja bi bio red da se pojedinci naklone najboljem beku BiH. Budite barem toliko ljudi.
Tomahawk11
Globalni moderator

#4920 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Tomahawk11 »

Ja za Emira nisam nikad napisao krkan, seljak i sl.
Da je star, star je (za fudbalera). Opet, shodno svojim godinama, pruza dosta dobre partije.
Svaka mu cast za dva gola, ali njegov primarni posao je igra u odbrani.
I dalje sam misljenja da nam treba mladji stoper za utakmice poput one sa Belgijom.
Sa Estoncima je i Medo mogao guzeljati koliko hoce. Postize i on golcinu, ali....ko ce trcati za njega protiv Belgijanaca?
agent_zero

#4921 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by agent_zero »

House wrote:Image

EMIR SPAHIĆ!!!! :thumbup: :bih: :izet: :izet: :izet:
zg1911

#4922 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by zg1911 »

kad god bi ja gledao bih (i pritom navijao za istu), a to su mahom one najbitnije tekme, spahic bi zajebao. najcesce nekim nepotrebno zaradjenim kartonom. da se covjek s 36 godina i dalje nije naucio nosit se s emocijama je zabrinjavajuce. daleko je on od najpodcijenjenijeg stopera
Point.

#4923 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Point. »

Tomahawk11 wrote:Ja za Emira nisam nikad napisao krkan, seljak i sl.
Da je star, star je (za fudbalera). Opet, shodno svojim godinama, pruza dosta dobre partije.
I dalje sam misljenja da nam treba mladji stoper za utakmice poput one sa Belgijom.
Sa Estoncima je i Medo mogao guzeljati koliko hoce. Postize i on golcinu, ali....ko ce trcati za njega protiv Belgijanaca?
Ja i dalje tvrdim jebo mladjeg daj kvalitetnijeg stopera. Sutra bi stavio Emira na klupu da ima ko al jebiga nema. Nemoj reci da ti tandem Sunjic-Zukanovic zvucu bolje, stabilnije?
Sto se tice Mede, tu bar imamo alternativa. Volio bih da je recimo Cimirot dobio sansu sinoc a tu je i Jajalo. Al sta ces.
Tomahawk11
Globalni moderator

#4924 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Tomahawk11 »

Point. wrote:
Tomahawk11 wrote:Ja za Emira nisam nikad napisao krkan, seljak i sl.
Ja i dalje tvrdim jebo mladjeg daj kvalitetnijeg stopera. Sutra bi stavio Emira na klupu da ima ko al jebiga nema. Nemoj reci da ti tandem Sunjic-Zukanovic zvucu bolje, stabilnije?
Sto se tice Mede, tu bar imamo alternativa. Volio bih da je recimo Cimirot dobio sansu sinoc a tu je i Jajalo. Al sta ces.
Dobro, Sunjic nije adekvatna zamjena Spahicu. Moze zlu ne trebalo, ali nije to to. Vidi, Spahic ko Spahic nije trenutno toliko problem, ali ako nam je cilj plasman na SP, onda treba o tome razmisljati i spremati se.
Meni se svidio Memisevic. Istina, nema jos utakmica da mozemo konkretizovati, ali nastavi li onako igrati, nemam dvojbe.
Jajalo nije bio u rosteru za ovu utakmicu. Cimirota zelimo svi vidjeti. Valjda bude prilike.
Medo moze u kombinaciji da igramo sa jednim napadacem. Dobijes zadnjeg veznog, nekog da pokriva iza njega i Pjanica. Inace smo pusiona.
ultima_palabra

#4925 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by ultima_palabra »

Sinoć BHT intervjuiše sve strijelce, a dvostrukom niko ne smije ni prići... šta je reć? :D
Post Reply