Emir Spahic - ALL ABOUT

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
ganjeta

#451 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by ganjeta »

" Ma onoga Neymara jebat mu onu familiju ofarbanu "
:D
http://www.youtube.com/watch?v=KaLK5M43 ... r_embedded
Infaze Studio

#452 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Infaze Studio »

ganjeta wrote:" Ma onoga Neymara jebat mu onu familiju ofarbanu "
:D
http://www.youtube.com/watch?v=KaLK5M43 ... r_embedded
Svaka cast ganjeta.
Pokusavao sam u nekoliko navrata odgonetnuti sta je rekao na pocetku, ali mislim da si ga odlicno "skinuo" :-D
Usput bih rekao da je Emir stvarno igracina svjetske klase. Pun samopouzdanja, iskustva, borbenosti, a to su odlike pravih vodja ekipe.
Stvarno mislim da bi covjek mogao igrati u vecini velikih europskih klubova bez problema (mozda samo temperament da smiri malo).
Point.

#453 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Point. »

I onda kad mi neko dodje i kaze ma sta ce Spaha......Sinoc je strpao u dzp brazilce....Da njega nema nad nama bi se i Albanija izivljavala u napadu.
Manic Psycho

#454 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Manic Psycho »

spaha kralj, :thumbup:
madner

#455 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by madner »

Kakav faul nad ofarbanim :D

To je el capitano nas :D
Baudelaire

#456 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Baudelaire »

Nek je plavušu izmlatio, čisto da ga malo uputi u evropski fudbal :D Samo nek se pazi u kvalifikacijama, doći će sudijama na zub i onda će ga častiti kartonima i kad je kriv i kad nije.
AzRimiRzA

#457 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by AzRimiRzA »

Spahic je Superman za Hulka.
and

#458 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by and »

spaha je beton.najebo je kome se on na kosti navali.savo milošević je najgore prošao :D
Mali_Vuk

#459 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Mali_Vuk »

Spaha se sinoć povrijedio u tekmi protiv Atletika, izašao šepajući. Valjda neće biti ništa ozbiljnije :roll:
Obuca9

#460 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Obuca9 »

Infaze Studio wrote:Usput bih rekao da je Emir stvarno igracina svjetske klase. Pun samopouzdanja, iskustva, borbenosti, a to su odlike pravih vodja ekipe.
E da je bogdo imao samo trunku manje samopouzdanja u Parizu, pa onu loptu ko zadnja pizda nabio panično preko tribina, umjesto što je gradio, pa izgubio...
Korisnicko ime

#461 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Korisnicko ime »

Vidim da niko ne "hvali" kapitena za potpuno nepotreban prekrsaj iz kojeg je Xavi postigao prvi pogodak za Barcu u posljednjem koli Primere, niti za one njegove none nakon kojih je Messi postigao drugi gol za Barcu...
SSemir

#462 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by SSemir »

Korisnicko ime wrote:Vidim da niko ne "hvali" kapitena za potpuno nepotreban prekrsaj iz kojeg je Xavi postigao prvi pogodak za Barcu u posljednjem koli Primere, niti za one njegove none nakon kojih je Messi postigao drugi gol za Barcu...
a ja vidim da si ti potrcao da spomenes to..jelde, bolje trazit nesto lose pa kritikovati, nego nekada i pohvaliti za lijepo..
žuti

#463 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by žuti »

e kad smo kod ove tekme, zamijenjen je prije kraja. obnovio povredu ili .. ?
Korisnicko ime

#464 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Korisnicko ime »

SSemir wrote:
Korisnicko ime wrote:Vidim da niko ne "hvali" kapitena za potpuno nepotreban prekrsaj iz kojeg je Xavi postigao prvi pogodak za Barcu u posljednjem koli Primere, niti za one njegove none nakon kojih je Messi postigao drugi gol za Barcu...
a ja vidim da si ti potrcao da spomenes to..jelde, bolje trazit nesto lose pa kritikovati, nego nekada i pohvaliti za lijepo..
Da potrcao sam...mozes mislit'..."samo" tri dana nakon utakmice...

A ako se ne spomene kao da se nije ni desilo, je' de?
ultima_palabra

#465 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by ultima_palabra »

Nisam gledao utakmicu, ali u njegovu odbranu... Barcelona je stilom igre različita od svih timova na svijetu, i neko ko nije nikad igrao protiv njih (a Spaha je propustio remi na Camp Nou) će sigurno imati velikih problema dok ne skonta šta treba raditi... pogotovo stoper.
Baudelaire

#466 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Baudelaire »

Ma joj, nema se razloga braniti Spahu. Pa daj meni loptu i pet metara prostora sa svake strane, stavi pred mene štopera, jednom od deset puta ću proći. Garantujem. Fudbal je takav, odbrana igrač na igrača je davno prevaziđena.

A kad ideš na Messija u takvoj situaciji, možeš samo moliti Boga da fuli nakon što te predribla.
zenny

#467 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by zenny »

kontam hajd da pogledam sevillu veceras i spahu, nisam dugo.. nisam u toku zasto on ne igra, vidim nema ga ni na klupi?
alenthekiller

#468 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by alenthekiller »

pobijeda Sevilje za 13 KM na kladionici. Moraju uzeti, ne? :D
IcedMFEarth

#469 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by IcedMFEarth »

In August 2010, Spahić personally spoke to Arsène Wenger and agreed a transfer to Arsenal, but Montpellier demanded £25 million which Arsenal could not meet.

Kopirano sa wikipedije. Može li mi neko reći da ovo nije istina ? :D
juan

#470 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by juan »

Evo i sevilla ga prodaje;

Pa ja, boli spance briga sto je bosanac i kapiten nase repke. Hladne glave skontali: 12 zuti karti u 22 tekme, hem tuca sa navijacim i igracima, hem u montpellieru 2 crvene sa ukupno 9 (!) tekmi kazne u polusezoni! I skontali: bjezi ba, prodaji to sto prije. Samo nas boshnjo konta da je najbolji igrac u odbrani kojeg smo imali!

Precjenjen! I dok je on kapiten, mozemo o sp i ep samo sanjati....
odesveuhonduras
Location: Ne interesuje me vaše mišljenje o deklinaciji Edinovog prezimena. FaLa :)

#471 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by odesveuhonduras »

Samo nas boshnjo konta da je najbolji igrac u odbrani kojeg smo imali!
Ne znam je li najbolji u obrani što smo ga imali ali sigurno jeste najbolji u obrani što ga imamo kakav god bio. Nije baš da smo puni Kompanya, Vertonghena i Vermaelena ko Belgijanci :D
star(i)mo

#472 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by star(i)mo »

juan wrote:Evo i sevilla ga prodaje;

Pa ja, boli spance briga sto je bosanac i kapiten nase repke. Hladne glave skontali: 12 zuti karti u 22 tekme, hem tuca sa navijacim i igracima, hem u montpellieru 2 crvene sa ukupno 9 (!) tekmi kazne u polusezoni! I skontali: bjezi ba, prodaji to sto prije. Samo nas boshnjo konta da je najbolji igrac u odbrani kojeg smo imali!

Precjenjen! I dok je on kapiten, mozemo o sp i ep samo sanjati....
I ti jedva docekao da nam objavis vijest i da ga malo popljujes. Sta je bilo, ne moze se danas po Dzeki pa cemo malo po Spahicu?! :D
frngla

#473 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by frngla »

Slažem se da je precijenjen, a isto tako se slažem da ne zaslužuje kapitensku traku!!! Mesar...
PriNc_ba

#474 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by PriNc_ba »

frngla wrote:Slažem se da je precijenjen, a isto tako se slažem da ne zaslužuje kapitensku traku!!! Mesar...
mislim da upravo radi toga sto je mesar i nosi kapitensku traku... tj jedno 30% radi toga ;) ipak je on uz Dzeku najautoritativniji igrac nase repke medju igracima... a kapitenska traka ga makar moze spasiti nekad od nekog zuog ili crvenog kartona ;)
burekodsira

#475 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by burekodsira »

spaha je kralj :thumbup:

a ne slazem se da je dzeko autoritet u repci, on je ubjedljivo najpopularniji i najpoznatiji ali ga to ne cini i autoritetom
Post Reply