Emir Spahic - ALL ABOUT

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
ultima_palabra

#301 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by ultima_palabra »

Apstrakcija filmskog izraza kao specifikuma... :D
Point.

#302 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Point. »

respo wrote:kao fudbaler mozda i jeste jedan od boljih ajd da kazem i u europi da ne pretjeram
al kao covjek sto se tice repke nista kao covjek inace ne znam jer ga ne poznajem
zaboravljamo zasto je salihamidzic otisao iz repke ko odredjuje ko ce igrati a ko ne ko je vodja tog klana

al eto necu vise
nek ostali istrazuju ako ih zanima
ko je vidio sve mu je jasno

ps. da ne bi sada prozivali i to sta nagadjas sto izmisljas i to ajd da kazem da imam recimo polupouzdan izvor kojem vjerujem ja licno vi ne morate niti vas tjeram
to je samo moj zakljucak i moje vidjenje njega
Joj sto mrzim ovo kad se popljuje nas igrac pa onda ja imam pouzdan izvor. Pa reci druze stari, mozda i povjerujemo.

Imam i ja pouzdane izvore blizu repke koji su mi rekli da je stvarni vodja repke Mravac i da on sve vodi iza sjene. Izvor mi je reko da je Mravac opalio dvije pleske Papetu pred svim igracima jer mu je Pape nesto prigovorio. Kada se Salihovic pobunio, Mravac mu je uletio sa ledja a la Hadzialagic, pa je ovaj propustio mec sa Francuskom. Ljekari su zatiskali taj incident rekavsi da se Sejo nije dovoljno oporavio od povrede koju je zaradio protiv bijelih rusina.
Sve prema mom pouzdanom izvoru, sad ko hoce da vjeruje ko nece, do njega je.

:-)
shake69

#303 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by shake69 »

Plavih_11 wrote:Veliki hendikep za Sevillu
Emir Spahić preskače derbi protiv Barcelone

http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet ... /111019133

Steta! Bas sam s uzivancijom cekao sam tu utakmicu, da vidim kako ce kapiten odigrati protiv Messija.
Mislim da je odigrao pet utakmica u Primeri i na svakoj dobio zuti, jos dva u reprezentaciji BiH. Previse kartona za dva mjeseca! Ima li tog optimiste koji se nada da ce nastupiti u revansu u Lissabonu jer mu na BP ne gine 'zutica'! Ne shvatam da se u 31-oj godini zivota ne umije kontrolirati na tako vaznim utakmicama!
ultima_palabra

#304 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by ultima_palabra »

Treba mu vremena da se navikne na sudije u Primeri... u Ligue 1 se može pomalo mesariti nekažnjeno :D
byron

#305 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by byron »

Uh sta bih dao da hoce naletiti na Rio Ferdinanda ili S.Gerarda da ga malo prizemlje :D 8-)
Tomahawk11
Globalni moderator

#306 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Tomahawk11 »

byron wrote:Uh sta bih dao da hoce naletiti na Rio Ferdinanda ili S.Gerarda da ga malo prizemlje :D 8-)
To oni lafci, a Spahic nije?!
simonese

#307 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by simonese »

Tomahawk11 wrote:
byron wrote:Uh sta bih dao da hoce naletiti na Rio Ferdinanda ili S.Gerarda da ga malo prizemlje :D 8-)
lafac ali za glavu manji
Charuga
Globalni moderator

#308 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Charuga »

simonese wrote:
Tomahawk11 wrote:
lafac ali za glavu manji
Od Ferdinanda je nizi 5 cm a od Gerrarda 0 cm. Kakve crne glave ..
Tomahawk11
Globalni moderator

#309 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Tomahawk11 »

Al' igra odbranu ko i Ferdinand. Al' nema Rio srce junacko bosansko :D mislim da bi prije njega Spaha prizemljio. Nego, ne kontam ipak sto bi neko volio da Spahic naleti na nekoga da ga prizemlji?!
simonese

#310 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by simonese »

od Ferdinanda je nizi 6 cm :D
ali kazu da mu je zato chuna veca :D
respo

#311 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by respo »

Point. wrote:
respo wrote:kao fudbaler mozda i jeste jedan od boljih ajd da kazem i u europi da ne pretjeram
al kao covjek sto se tice repke nista kao covjek inace ne znam jer ga ne poznajem
zaboravljamo zasto je salihamidzic otisao iz repke ko odredjuje ko ce igrati a ko ne ko je vodja tog klana

al eto necu vise
nek ostali istrazuju ako ih zanima
ko je vidio sve mu je jasno

ps. da ne bi sada prozivali i to sta nagadjas sto izmisljas i to ajd da kazem da imam recimo polupouzdan izvor kojem vjerujem ja licno vi ne morate niti vas tjeram
to je samo moj zakljucak i moje vidjenje njega
Joj sto mrzim ovo kad se popljuje nas igrac pa onda ja imam pouzdan izvor. Pa reci druze stari, mozda i povjerujemo.

Imam i ja pouzdane izvore blizu repke koji su mi rekli da je stvarni vodja repke Mravac i da on sve vodi iza sjene. Izvor mi je reko da je Mravac opalio dvije pleske Papetu pred svim igracima jer mu je Pape nesto prigovorio. Kada se Salihovic pobunio, Mravac mu je uletio sa ledja a la Hadzialagic, pa je ovaj propustio mec sa Francuskom. Ljekari su zatiskali taj incident rekavsi da se Sejo nije dovoljno oporavio od povrede koju je zaradio protiv bijelih rusina.
Sve prema mom pouzdanom izvoru, sad ko hoce da vjeruje ko nece, do njega je.

:-)
ako hoces vjeruj ako neces ne moras
necu reci ko je naravno jer mi nije u interesu da ga otkrivam i da ga neko proziva zbog bilo cega
ti ako bi otkrio tvoj stav i o tome necu da pricam ja necu to uraditi i tacka
Point.

#312 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Point. »

Cuj nije ti u interesu. Pa nisi politicar?
Popljujes kapitena reprezentacije, kazes imas pouzdan izvor a neces da navedes sta je, ko je, kako, gdje. Dakle sve se svodi na mahalsku rekla-kazala. Kao i uvijek kod nas.
respo

#313 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by respo »

pa necu covjeka otkrivati pa da zbog mene ima problema u tome je fazon
a ako ti to ne kontas onda zao mi je
Point.

#314 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Point. »

Dobro. Nisi ni prvi ni zadnji sto ima "pouzdan izvor".
vicious

#315 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by vicious »

Još je ovaj "polupouzdan" :D
respo

#316 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by respo »

vicious wrote:Još je ovaj "polupouzdan" :D
pa bas zbog ovoga sto se dogodilo sam rekao polupouzdan da ne bude sta ti znas al nema veze samo vi po svom
fole13

#317 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by fole13 »

Sta se desilo da se desilo Salihamidzic nikada nije davao dovoljno sebe kada je igrao za drzavni dres.Otisao je pickasto kakav god se razlog krio iza njegovog odlaska .Najlakse se ljutiti i reci ja sad odoh.E pa za mene je Hasan pickurina samo takva bez obzira na njegov kvalitet. I da zar on nije svabo po drzavljanstvu ??
respo

#318 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by respo »

fole13 wrote:Sta se desilo da se desilo Salihamidzic nikada nije davao dovoljno sebe kada je igrao za drzavni dres.Otisao je pickasto kakav god se razlog krio iza njegovog odlaska .Najlakse se ljutiti i reci ja sad odoh.E pa za mene je Hasan pickurina samo takva bez obzira na njegov kvalitet. I da zar on nije svabo po drzavljanstvu ??
da ne ulazimo dalje u pricu sta se desilo i sto nije davao sve od sebe u dresu samo sam ga pomenuo a ako je tebi pickast ili sta ja znam tvoje misljenje
ni meni nije idol nego je samo primjer u ovoj prici
odesveuhonduras
Location: Ne interesuje me vaše mišljenje o deklinaciji Edinovog prezimena. FaLa :)

#319 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by odesveuhonduras »

znam Emira lično jako dobro, odrasli smo skupa i kakav je na terenu, takav je i u privatnom životu... dobar momak pravo ali i ters, i što bi se ono moderno reklo "beskompromisan".. možda dobija malo previše žutih kartona ali igra onako kako defenzivni igrači i trebaju igrati, u kost..

puno će nam nedostajati kad jednog dana prestane igrati za reprezentaciju bez obzira što će ga se neki sjećati po onom penalu iz Pariza
malaplavooka

#320 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by malaplavooka »

odesveuhonduras wrote:znam Emira lično jako dobro, odrasli smo skupa i kakav je na terenu, takav je i u privatnom životu... dobar momak pravo ali i ters, i što bi se ono moderno reklo "beskompromisan".. možda dobija malo previše žutih kartona ali igra onako kako defenzivni igrači i trebaju igrati, u kost..

puno će nam nedostajati kad jednog dana prestane igrati za reprezentaciju bez obzira što će ga se neki sjećati po onom penalu iz Pariza

Upravo tako!!!!!! Ko ga ne zna bezveze je da i riječ napiše na ovu temu, naravno, kad je on privatno u pitanju. Ja samo znam da je Emko momak i po. I nije ters već ima stav. Nije do njega-geni su u pitanju .. :) ;)
odesveuhonduras
Location: Ne interesuje me vaše mišljenje o deklinaciji Edinovog prezimena. FaLa :)

#321 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by odesveuhonduras »

haha, geni su najbolje objašnjenje, u pravu si :D

PS. doduše, nekad je gotivio crnooke :lol:

PS2. čuj emko :lol: zar ga i tako zovu
FreeSol

#322 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by FreeSol »

odesveuhonduras wrote:znam Emira lično jako dobro, odrasli smo skupa i kakav je na terenu, takav je i u privatnom životu... dobar momak pravo ali i ters, i što bi se ono moderno reklo "beskompromisan".. možda dobija malo previše žutih kartona ali igra onako kako defenzivni igrači i trebaju igrati, u kost..

Jesi li ti bio u City pub-u kad ste kolektivno bjezali zbog njegovih "smekerskih sposobnosti i stava" :lol:
ganjeta

#323 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by ganjeta »

Večeras Spaha zamalo previjenac, skidoše je sa linije. Sevilja i dalje bez poraza, večeras 2-2 sa Racingom.
LSD

#324 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by LSD »

Spahić imao dvije extra šanse, jednu mu sa linije skidoše a kasnije golman izvadi onaj šut ispod precke...uglavnom, postao je standardni stoper u prvih 11....izgleda da ga Marcelino pravo cijeni.
5okraka

#325 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by 5okraka »

fole13 wrote:Sta se desilo da se desilo Salihamidzic nikada nije davao dovoljno sebe kada je igrao za drzavni dres.Otisao je pickasto kakav god se razlog krio iza njegovog odlaska .Najlakse se ljutiti i reci ja sad odoh.E pa za mene je Hasan pickurina samo takva bez obzira na njegov kvalitet. I da zar on nije svabo po drzavljanstvu ??
:lol:

Sine Hasan je rusio Italijane,Svabe i druge....jedini pjevao himnu na glas, borio se kad je god igrao. Nije isto igrati sa Grujicem,Bajicem i igracima svjetske klase. Primjer Messi i Argentina, jos je njegov posao zabijanje golova, a Hasanov nije bio. Ali.....

Samo jos ovo, Hasan ima titula kao recimo VELIKI Sergej Barbarez golova. Neki patriota ovo ono, a za repku poceo igrati tek 1998. Ignorise se Marko Topic koji je poceo prije njega unatoc istim problemima kojima se branio i neckao sam Barbarez.

"Bosna je teška, teretna zemlja i ovdje nije lako živjeti, ako je čovjek samo za centimetar viši od prosjeka nece mu biti lako''.
Meša Selimović

A to vidimo koliko ima negativaca i u vezi Edina Dzeke, lik zabije dva gola na Teatru snova, neki mu prigovaraju sto je fulio one druge sanse, jer mogao je dati jos 3-4 gola :-) Ehh....
Post Reply