Emir Spahic - ALL ABOUT

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
palermo

#226 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by palermo »

Jebo te, kao po direktivi......uvijek isti likovi.......

Spaha legenda :thumbup:
IlijaLadin

#227 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by IlijaLadin »

palermo wrote:Jebo te, kao po direktivi......uvijek isti likovi.......

Spaha legenda :thumbup:
:bih:
Bosanski_kralj

#228 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Bosanski_kralj »

Treba biti principijelan i ako se osuđuje simuliranje Barcinih igrača (kao simbola glume od koje mi se povraća) onda treba i osuditi ovo Spahićevo ponašanje. Čovjek ga nagazi po stopalu, a on se drži za potkoljenicu i valja se 10m po terenu. :x Da se uhvatio za stopalo, niko mu "a" ne bi mogao reći, a i protivnički igrač bi svejedno dobio crveni karton
ganjeta

#229 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by ganjeta »

Ovdje su došli bolidi i počeli srati po Spahi kao da mu je ovo 5-6 simuliranje kako je došao u Sevilju, hajd da je to bilo klasično simuliranje, nego lik ga nagazi, znači nagazi kopačkom sa metalnim kramponima i oni se nadju da osudjuju i nazivaju ga svakavim imenima. :-)

Kad šamara ne valja, kad lakta opet ne valja, kad se trudi da isprovocira protivničkog igrača ne valja. :lol:
Smiješni ste hejteri pravo.
burek_in_space

#230 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by burek_in_space »

Bosanski_kralj wrote:Treba biti principijelan i ako se osuđuje simuliranje Barcinih igrača (kao simbola glume od koje mi se povraća) onda treba i osuditi ovo Spahićevo ponašanje. Čovjek ga nagazi po stopalu, a on se drži za potkoljenicu i valja se 10m po terenu. :x Da se uhvatio za stopalo, niko mu "a" ne bi mogao reći, a i protivnički igrač bi svejedno dobio crveni karton
Da li bi imao neshto protiv da nam jedno ovakvo simuliranje donese plasman na EP?!
pirmin

#231 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by pirmin »

Emire, sta je sljedece?

Prvo samaranje slabijih od sebe(Marin, Pjanic...) a sad ova gluma u stilu spanskih, portugalskih i zabarskih manekena.

Nije to kapitenski a nije ni bosanski pa nek` prica ko sta hoce.
sinuhe

#232 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by sinuhe »

burek_in_space wrote:
Bosanski_kralj wrote:Treba biti principijelan i ako se osuđuje simuliranje Barcinih igrača (kao simbola glume od koje mi se povraća) onda treba i osuditi ovo Spahićevo ponašanje. Čovjek ga nagazi po stopalu, a on se drži za potkoljenicu i valja se 10m po terenu. :x Da se uhvatio za stopalo, niko mu "a" ne bi mogao reći, a i protivnički igrač bi svejedno dobio crveni karton
Da li bi imao neshto protiv da nam jedno ovakvo simuliranje donese plasman na EP?!
A dobice crveni, dva zuta prije nego sto dodjemo u situaciju da se plasiramo.
burek_in_space

#233 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by burek_in_space »

sinuhe wrote:
A dobice crveni, dva zuta prije nego sto dodjemo u situaciju da se plasiramo.
Moguce, ali mene zanima odgovor na ovo pitanje ipak.
čoksa08
Location: Ko pogodi sta mi pise u avataru, dobije sta pozeli :D

#234 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by čoksa08 »

pirmin wrote:Emire, sta je sljedece?

Prvo samaranje slabijih od sebe(Marin, Pjanic...) a sad ova gluma u stilu spanskih, portugalskih i zabarskih manekena.

kad ovo spaha procita, ima da te nema :lol:
sinuhe

#235 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by sinuhe »

Ne bi mi bilo svejedno, uzitak bi bio manji. Ja jos ne znam kako je moguce da on bude kapiten nakon samara Marinu.
burek_in_space

#236 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by burek_in_space »

sinuhe wrote:Ne bi mi bilo svejedno, uzitak bi bio manji. Ja jos ne znam kako je moguce da on bude kapiten nakon samara Marinu.
Hajmo onda nadati se da ce bash ovaj scenario da se desi u Parizu, pa da prichamo o osjecanjima nakon prvog plasmana na neko veliko takmichenje.
Ja_Ja

#237 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Ja_Ja »

Kakvih sve bolida ima na internetu to je cudo...
sinuhe

#238 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by sinuhe »

burek_in_space wrote:
sinuhe wrote:Ne bi mi bilo svejedno, uzitak bi bio manji. Ja jos ne znam kako je moguce da on bude kapiten nakon samara Marinu.
Hajmo onda nadati se da ce bash ovaj scenario da se desi u Parizu, pa da prichamo o osjecanjima nakon prvog plasmana na neko veliko takmichenje.
I ti se sad nadas nesportskoj igri da bi kontrirao meni :lol:
burek_in_space

#239 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by burek_in_space »

sinuhe wrote:
I ti se sad nadas nesportskoj igri da bi kontrirao meni :lol:
Ne da bih ti kontrirao, nego shto bi, ako prichamo o nekoj nebeskoj pravdi, najpravednije bilo da francuzi popushe direktan plasman na isti nachin na koji su izbacili Irce u barazhu za SP.
BHF_Manijak

#240 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by BHF_Manijak »

Dobar je, ja bi mu nogom one odvratne zvalje razvalio, prodana picka! :wink:
ami8

#241 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by ami8 »

Kao što neko reče ranije ogadio mi se ovim potezom. Ni s od sportiste tu nema i nije ni čudo što je bio sumnjičen za namještanje utakmica.
limeni

#242 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by limeni »

pa upravo je marin glumio kao spaha sinoc a njega ne krivis za to nego je uvijek kriv spahic..ovako reaguje svaki igrac svidjalo se tebi ili ne ko je kriv igracu valencije sto glumi silu i misli udarati spahu..ako imas namjeru da seres protiv naseg kapitena bujrum ali tvoje misljenje nece niko shvatiti ozbiljno..
spahic :thumbup:
fole13

#243 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by fole13 »

Zbog Marina bi se sad Spaha trebao izvinuti ??? Samo je djetetu pokazao da jos nije doraslo .U krajnjem slucaju Marin je za mene umro cim je obukao dres druge zemlje kao i ostale prodane pi..e :dance:
palermo

#244 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by palermo »

Nije da ti ne vjerujem.......zabolilo, aaaaaaaa
IlijaLadin

#245 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by IlijaLadin »

Svaki fudbaler koji se nađe u onakvoj situaciji, ako je imalo iskusan, isto će uraditi. Niko ne voli biti onaj po kojem se pljuje, ali neke stvari se moraju uradit za ekipu. Osim toga, ako se sjetite Barbarezovih ispada nautakmicama, bit će vam jasno da je kapiten onaj koji će prvi letit da se pobije, da stane iza igrača, da opsuje, udari, zaštiti, žali se. Otvoreno ili 'ispod žita' u igri.

Spaha respect. :thumbup:

Pa majka mu stara, jel ima ovdje sadašnjih ili bivših igrača!?
BHF_Manijak

#246 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by BHF_Manijak »

Ja kakvih sve ljudi sa-x trpi, cudo Bozije...Imam osjecaj da je ovdje dosta ljudi iz republike sumske pa toliko jadikuju za onaj napad na Marina, sad dobili goriva pa izletili iz misijih rupa, a poslije Luksemburga i Franuckse svi do jednog ce drkat na Spahiceve partije kad strpa u djep Benzemu! Zivite i dalje u svom crnjaku, bezveznjakovici! Sta je trebo, u supak poljubit onog Valencijinog igraca?! Kakve su vam to price, gdje ste silni kriticari kad treba kritikovati igraca vlastite ekipe, bilo iz Barcelone, Reala, Manchetsera, petog, desetog, tad sutite ko kurave, jadno da ne moze biti jadnije a ovdje ste po kapitenu udarili ko da je on covjeka nagazio a ne ovaj njega, ne kontam kojim vam kurac smeta, covjek ga nagazio, dobio crveni i vozdra!!!
SaPnA

#247 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by SaPnA »

ajde BHF ohani malo objasnio si u prosla 2 posta
Canasob

#248 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Canasob »

Ma *ebo Marina i Barcu i sve ostalo. Tema je Spahic, potez nije sportski i gotovo. Da li to rade i drugi, naravno da rade.
Ovo mu nije trebalo, jer nije ni na kakvom glasu kod sudija, a igra na poziciji gdje mora igrati jace. Pazite da ce dosta utakmica ove godine propustiti zbog zutih ili crvenih kartona.
palermo

#249 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by palermo »

Canasob wrote:Ma *ebo Marina i Barcu i sve ostalo. Tema je Spahic, potez nije sportski i gotovo. Da li to rade i drugi, naravno da rade.
Ovo mu nije trebalo, jer nije ni na kakvom glasu kod sudija, a igra na poziciji gdje mora igrati jace. Pazite da ce dosta utakmica ove godine propustiti zbog zutih ili crvenih kartona.
Šteta što ovdje nema neki navijač Sevilje, da se takođe zgraža nad ovim postupkom :D
pirmin

#250 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by pirmin »

limeni wrote:ako imas namjeru da seres protiv naseg kapitena bujrum ali tvoje misljenje nece niko shvatiti ozbiljno..
spahic :thumbup:
Po jednom od nasih najvecih legendi-Papetu Susicu se sere tristo puta vise pa nikom nista.
I to uglavnom ova balavurdija sto obozava Spahica bas zbog ovakvih akcija.

Sukob generacija izgleda, ja sam old skul koji ga, posto igra bitnu ulogu, poredi sa nasim
starim igracima i zato kazem da mu ovakve zajebancije ne trebaju.

Ali ako je to dio karaktera to treba prihvatiti i ici dalje, vremena(i mentaliteti) se mijenjaju.
Post Reply