Emir Spahic - ALL ABOUT

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Tomahawk11
Globalni moderator

#1276 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Tomahawk11 »

Bosanski_kralj wrote:
insaneinthebrain wrote:Spahiću 15.000 eura kazne

http://sportsport.ba/ino_fudbal/spahicu ... zne/128190
I ova kazna potvrđuje da ovo što je uradio Spahić i nije toliko strašno kao što su neki trudili predstaviti
Sto bi bilo strasno? Nekoga stocirao? Nekome noge polomio? Jok. Pa onda bi u Engleskoj savez imao pune ruke posla, pokazuju se srednjaci, fuck off je standardna uzrecica, sta sad?? Hoce li ga jos na poslati na casove bontona :lol:
Libo ga, 15.000 i prst u uho, mislio sam da ce fasovati neku tezu kaznu po osnovu starih zasluga iz Francuske, Spanije... ali ovo je u redu.

Citam da se uvodi da navijaci vise ne mogu stajati, ukoliko pravilo bude prekrseno, postoji mogucnost da klub bude sankcionisan, ide se i do izbacivanja iz takmicenja :? :lol: sta sve nece uraditi od ovog sporta, jos malo neces smjeti ni kuci skociti kad padne gol :mrgreen:
Nuken

#1277 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Nuken »

Šta ti je naš mentalitet.Lik pokazao "srednjaka" i odma ga treba kazniti sa najvećom kaznom.Čudim se kako niste i zatvor predložili!Pratite li vi fudbal?Gleda li iko englesku ligu?Tamo se ovakve stvari ne sankcionišu ni približnim kaznama.

Kod nas je izgleda opsesija postalo mrziti osobe koje su uspjele u životu.Emir je postigao sve svoje ciljeve.Šta ste vi postigli?20K postova na Klix-u :roll: (ČAST IZUZECIMA)

Kako je krenulo za 10 godina između baleta i nogometa neće biti razlike
Point.

#1278 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Point. »

Znam da je neka francuska zjaka iz EU parlamenta predlagala da igrac ne smije pljuvati na terenu za vrijeme utakmice,jer joj je to odvratno, negp je htjela uvesti neke kante kraj aut linije, da tamo covjek isjcedi hrakacu.

On-topic, puna podrska Emiru. :bih:

Libo te kara i samo pjevaj:
Digni samnom jedan srednjak u vis
i ponavljaj glasno Fuck The Braunschweig
stani samnom cvrsto
i nemoj da te sramota
digni srednjak u zrak, govori jebo Braunschweig

:music2: :serbo:
Tito_i_Partija

#1279 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Tito_i_Partija »

Tako, tako...samo ga pukni po dzepu. Valja seljacinu naucit' kako da se ponasa.
Platformas

#1280 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Platformas »

Po kojem je osnovu Spahić kapiten a Misimović to nije, čak i kad Spahić izađe, Džeko preuzme traku?
Uvjek se ponašao kretenski, niko mu nije smio prigovoriti za ono sranje u Francuskoj kad nas je izbacio, godinama namjerno udara protivničke igrače, evo sad neda izjavu za BHT, pokazuje srednjak...
Pravo vrijeme da mu se u najmanju ruku oduzme kapitenska traka i vrati u prave ruke, naravno, te prave ruke nisu Džeko. Logično je da bude Miske ali može i neko drugi, čisto da se pokaže Džeki i Spahiću da nisu glavne baje.
cindrlimindrli

#1281 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by cindrlimindrli »

Tito_i_Partija wrote:Tako, tako...samo ga pukni po dzepu. Valja seljacinu naucit' kako da se ponasa.
Samo hadzo i dingospo moze sebi priustiti da plati 15 000 eura sto nekome pokaze hasimagu, ne moze to svako.
Zakidose ga za jedan izlazak preko vikenda. :D
cindrlimindrli

#1282 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by cindrlimindrli »

Platformas wrote:Po kojem je osnovu Spahić kapiten a Misimović to nije, čak i kad Spahić izađe, Džeko preuzme traku?
Uvjek se ponašao kretenski, niko mu nije smio prigovoriti za ono sranje u Francuskoj kad nas je izbacio, godinama namjerno udara protivničke igrače, evo sad neda izjavu za BHT, pokazuje srednjak...
Pravo vrijeme da mu se u najmanju ruku oduzme kapitenska traka i vrati u prave ruke, naravno, te prave ruke nisu Džeko. Logično je da bude Miske ali može i neko drugi, čisto da se pokaže Džeki i Spahiću da nisu glavne baje.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ne moze!

Zali se upravi vodovoda. :oops:
ultima_palabra

#1283 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by ultima_palabra »

Spahić je kapiten zato što je vođa... ja ne vidim ni u kom drugom potencijal za dobrog kapitena. Miske je čudak, lik koji stoji sa strane i mrmlja sebi u bradu.
Platformas

#1284 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Platformas »

Otkad su to vođe oni koji se glupo/krkanski/seljački ponašaju?
Ako državu vode takvi, ne znači da to treba prenijet i na repku, inače nećemo daleko dogurat.
ultima_palabra

#1285 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by ultima_palabra »

Pa jel bilo nekih problema zbog toga otkako je on kapiten?
Pismonosa

#1286 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Pismonosa »

Ako ima išta dobrog u ovom "slučaju" Spahić, onda je to činjenica da su i notorni četnici reprezentaciju BiH počeli zvati svojom :D :D Spahu za visokog predstavnika :lol: :lol:
cindrlimindrli

#1287 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by cindrlimindrli »

Pismonosa wrote:Ako ima išta dobrog u ovom "slučaju" Spahić, onda je to činjenica da su i notorni četnici reprezentaciju BiH počeli zvati svojom :D :D Spahu za visokog predstavnika :lol: :lol:
:thumbup:
todd_smith

#1288 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by todd_smith »

Upravo. Jedini je vodja na terenu i niko mu ni blizu toga nije.

Samo se nadam da nece k`o Barbarez njemu, on Dzeki da uruci traku. Jer Edin nije vodja, mi takvog poslije Spahica realno i nemamo.
cindrlimindrli

#1289 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by cindrlimindrli »

todd_smith wrote:Upravo. Jedini je vodja na terenu i niko mu ni blizu toga nije.

Samo se nadam da nece k`o Barbarez njemu, on Dzeki da uruci traku. Jer Edin nije vodja, mi takvog poslije Spahica realno i nemamo.
Ima.
Begovic.
Platformas

#1290 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Platformas »

On u najmanju ruku sramoti dres reprezentacije BiH, možemo se mi natezati oko njegovih zasluga i svega ostalog ali onakvo ponašanje ne priliči igraču, pa još i kapitenu.
Ako je još tačno da su Hajrovića maltretirali na treninzima, to je dno dna i taj problem treba riješiti. Spustiti neke ljude na zemlju.
todd_smith

#1291 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by todd_smith »

cindrlimindrli wrote:
todd_smith wrote:Upravo. Jedini je vodja na terenu i niko mu ni blizu toga nije.

Ima.
Begovic.
Jah, jer je urlao 1-2 minute jedno poluvrijeme po izjavi Medunjanina.
Tito_i_Partija

#1292 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Tito_i_Partija »

Bega > Spahic, definitivno.
House

#1293 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by House »

15 milja , ma ništa :D Dominiraj Spahara !
cindrlimindrli

#1294 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by cindrlimindrli »

todd_smith wrote:
cindrlimindrli wrote:

Ima.
Begovic.
Jah, jer je urlao 1-2 minute jedno poluvrijeme po izjavi Medunjanina.
Ne znam za to, odokativno se cini kao lik koji ne benda zivu silu, inteligentan, ima organizacijskih sposobnosti :D -
ganja tu nekakvu fondaciju, i sto je najbitnije ima tri metra preko ledja. :D
ultima_palabra

#1295 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by ultima_palabra »

Platformas wrote:On u najmanju ruku sramoti dres reprezentacije BiH, možemo se mi natezati oko njegovih zasluga i svega ostalog ali onakvo ponašanje ne priliči igraču, pa još i kapitenu.
Ako je još tačno da su Hajrovića maltretirali na treninzima, to je dno dna i taj problem treba riješiti. Spustiti neke ljude na zemlju.
Kako sramoti? To ova država i reprezentacija imaju neku reputaciju u svijetu, pa je on srozava?

Jel Wilshere sramoti Arsenal i Englesku? Nešto nisam to pročitao nigdje, a frajer je pokazao srednjaka i to publici...
todd_smith

#1296 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by todd_smith »

cindrlimindrli wrote:
Ne znam za to, odokativno se cini kao lik koji ne benda zivu silu, inteligentan, ima organizacijskih sposobnosti :D -
ganja tu nekakvu fondaciju, i sto je najbitnije ima tri metra preko ledja. :D
Ne znam, sa ekipom poput nase i mentalitetom treba nam neko ko je na terenu sa igracima, ne ogranicen na kretanje u 16

Barbarez i sada Spaha zna ganjati igrace ili barem priletiti ili tako pa dreknuti, dok je Begovic previse miran za toga. Dodatno kada vidis da ti kapiten sa slomljenim nosom nastavi igrati i ne igrati nego trcati i skakati kao Spaha protiv Grka, dodaje ti ulje na vatru. Begovic je previse miran za toga.
House

#1297 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by House »

Vidim isfurao Džeko pa sad pljuvači prešli na Spahu :D :D :-)
mO k3

#1298 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by mO k3 »

Pijanic ...
Platformas

#1299 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Platformas »

ultima_palabra wrote: Kako sramoti? To ova država i reprezentacija imaju neku reputaciju u svijetu, pa je on srozava?

Jel Wilshere sramoti Arsenal i Englesku? Nešto nisam to pročitao nigdje, a frajer je pokazao srednjaka i to publici...
Ne ogleda se reputacija samo u uspjesima, titulama i td. Bar nismo slovili za primitivce a onakvim ponašanjem Spahića kao kapitena to postajemo.

Pa sramoti, to što je nekim ljudima pokazivanje srednjaka normalan način komunikacije, pa im te stvari ne zapadnu za oko kad čitaju je druga stvar.
cindrlimindrli

#1300 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by cindrlimindrli »

mO k3 wrote:

Pijanic ...
...iiiiJooooojjj Moke, neka te :D
Post Reply