Emir Spahic - ALL ABOUT

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
rtmper44

#1226 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by rtmper44 »

mO k3 wrote:
IcedMFEarth wrote:Kad smo mi to postali nacija pi*kica pa ne smiješ nikome srednji prst pokazati :D
Da je Lahm pokazao srednji prst , Njemačka štampa bi ga razapela....
Kako to Švabe rade kada se neko zahebava sa vlastitim navijačima.
Stefan Effenberg: 1994 in den USA zeigte Effenberg nach dem Südkoreaspiel (3:2) den eigenen Fans den Stinkefinger. DFB-Präsident Egidius Braun und Bundestrainer Berti Vogts schickten ihn nach Hause.

Ili u prijevodu, ajmo voz... :mrgreen:

Image
Dr. Kuca

#1227 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Dr. Kuca »

Papcina.
Edin H.

#1228 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Edin H. »

Kapiten i vodja :izet:
MOSALJOZE

#1229 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by MOSALJOZE »

Kako smiješno poredjenje.Oni porede Njemačku HALO NJEMAČKU KOJA IMA SAD 15 ŠTOPERA da joj igraju ko hoće :-) :-)
IcedMFEarth

#1230 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by IcedMFEarth »

Sad sam pročito jedno fino razmišljanje: Najbolji štoperi su oni protiv kojih ne želiš da igraš. Niko ne želi da igra protiv Spahe :D
luckylaka

#1231 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by luckylaka »

Edin H. wrote:Kapiten i vodja :izet:
Uzor mladim generacijama pogotovo ovima iz u21,19,17.Gledajte djeco i ucite :-D
mO k3

#1232 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by mO k3 »

luckylaka wrote:
Sarkazam :).....
Tito_i_Partija

#1233 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Tito_i_Partija »

Imamo i mi stopere, i veznjake, pa i centarfore...a dzaba je kad prvo moraju dobit' vizu iz Dubrovnika da igraju.
palermo

#1234 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by palermo »

MOSALJOZE wrote:Kako smiješno poredjenje.Oni porede Njemačku HALO NJEMAČKU KOJA IMA SAD 15 ŠTOPERA da joj igraju ko hoće :-) :-)
Ma džaba to, nego su još zaboravili (namjerno naravno) da dodaju da je Efenberg pokazao srednjak njemačkim navijačima, a Spaha nekom irancu.

Kapiten i vodja :izet:
IcedMFEarth

#1235 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by IcedMFEarth »

Što bi reko švabo, englez,rus

Fuhrer :izet:
ultima_palabra

#1236 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by ultima_palabra »

Da nema Spahe, imali bi ekipu bezmudana... kakvih je stvari Terry uradio, pa je opet u Chelseaju zakletva. Ali Bošnjo će poletiti da popljuje kapitena, lika koji je 10 godina dao reprezentaciji bez ikakvog kalkulisanja :-)
rtmper44

#1237 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by rtmper44 »

IcedMFEarth wrote:Sad sam pročito jedno fino razmišljanje: Najbolji štoperi su oni protiv kojih ne želiš da igraš. Niko ne želi da igra protiv Spahe :D
To može biti baš obratno ako se uzme u obzir temperament, takve je lako isprovocirati i oštetiti mu tim. :)

Niko ne spori njegove kvalitete i borbenost, ali sve u granicama normale da ne dođe do nanošenja štete vlastitoj ekipi.
Last edited by rtmper44 on 30/03/2014 23:44, edited 1 time in total.
palermo

#1238 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by palermo »

ultima_palabra wrote:Da nema Spahe, imali bi ekipu bezmudana... kakvih je stvari Terry uradio, pa je opet u Chelseaju zakletva. Ali Bošnjo će poletiti da popljuje kapitena, lika koji je 10 godina dao reprezentaciji bez ikakvog kalkulisanja :-)
Ma neće Bošnjo Ultima, nego organizirana mafija.....sad što se nađe dosta i nepismenih Bošnja, jebi ga....
ultima_palabra

#1239 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by ultima_palabra »

palermo wrote:
ultima_palabra wrote:Da nema Spahe, imali bi ekipu bezmudana... kakvih je stvari Terry uradio, pa je opet u Chelseaju zakletva. Ali Bošnjo će poletiti da popljuje kapitena, lika koji je 10 godina dao reprezentaciji bez ikakvog kalkulisanja :-)
Ma neće Bošnjo Ultima, nego organizirana mafija.....sad što se nađe dosta i nepismenih Bošnja, jebi ga....
Ja ti nešto u te zavjere ne vjerujem, ali ne bi valjalo ni da svi isto mislimo...
palermo

#1240 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by palermo »

ultima_palabra wrote: Ja ti nešto u te zavjere ne vjerujem, ali ne bi valjalo ni da svi isto mislimo...
Pa ne moraš zvati zavjerom, zovi kako hoćeš. Ne misliš zar da je sve počelo od Moketova roštilja :D .

Naravno da je organizirana hajka
luckylaka

#1241 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by luckylaka »

mO k3 wrote:
luckylaka wrote:
Sarkazam :).....
Ma naravno bolan.Neka on odigra za BiH posteno jos ovo malo sto mu je ostalo a onda ce vidjeti sta ga ceka na forumu.(a la Braco) :-D
denimb

#1242 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by denimb »

Nema tu Lucky a la Braco, Braco je najuspjesniji nas fudbaler od rata na ovamo i tacka. :D
palermo

#1243 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by palermo »

denimb wrote:Nema tu Lucky a la Braco, Braco je najuspjesniji nas fudbaler od rata na ovamo i tacka. :D
pa dobro, vjerovatno je Lucky mislio nešto ala Džeko...

nešto ovako.....citat nepoznatog forumaša o Džeki
Nekad sam Edina cijenio kao velikog covjeka i velikog fudbalera.Danas...samo veliki fudbaler
IcedMFEarth

#1245 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by IcedMFEarth »

Ma kad bolje razmislim, više volim bojažljive štopere. Treb'o je oboriti glavu kad je čiko zagalamio na njega. Možda se onda protivnik smiluje i pusti nas malo :oops:

Što se mene tiče nek' opet malo isfrustrira Aguera ko u onoj prijateljskoj, na zvaničnoj utakmici bi sigurno dobio crveni za onaj ciganluk. I Kolašinac da Messiju tretman ko Jeseu, i rješili mi pitanje pobjednika :D
DonVVVV

#1246 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by DonVVVV »

Nije Spaha od jucer ali i meni se...

Uopste me ne zanima sto on tamo pokaziva prst i kome kad igra za klub (stotine igraca pokaze prst pa sjetite se Capella) ali Spaha isto tjera neko svoje.. plaho se.
A vidi vidi sada je nekima krivo kao sta ima pokazivati prst a da je isto uradio recimo C.Ronaldi pa bio bi junak, heroj, idol nacije :roll: samo ovoga da ne bude u rep. tokom priprema tj. SP pa svi da budemo svjedoci bruke..
Kapiten rep. treba da je vodja pa i primjer drugim kakav je bio Sergej Barbarez a kao sto kazu..
Pa dobro kazu daj mu vlast da mu vidis cast.
Imenjace koliko god ti cast bila cista rep.BIH nije tvoje privatno vlasnistvo mozda eto samo ja sticem takav dojam ali fakat...

Pa malo je reci da zna biti kontraproduktivan (kako na terenu, tako i van njega).

Taj javni servis bht koga placa narod BIH :roll: mozemo mi njega simpatisati o ne, ali reci da ne zeli davati izjavu intrv.. za javni servis :roll:

Ili ono ko sam ja sam, biram... pa pitanja biram :roll:
A za Face tv, pink i slicne moze.. pa biram pitanja :roll:
Kako Baho kaze, dolazi mu u goste novinarka koja je prije njega intervj. Mitra Mirica.. :oops:

Ima ovdje uhljeba kraj Osima ali..pogledajte, saslusajte ako niste.
https://www.youtube.com/watch?v=Ye7SJpo6lMU#t=16
SSemir

#1247 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by SSemir »

DonVVVV wrote:Nije Spaha od jucer ali i meni se...

Uopste me ne zanima sto on tamo pokaziva prst i kome kad igra za klub (stotine igraca pokaze prst pa sjetite se Capella) ali Spaha isto tjera neko svoje.. plaho se.
A vidi vidi sada je nekima krivo kao sta ima pokazivati prst a da je isto uradio recimo C.Ronaldi pa bio bi junak, heroj, idol nacije :roll: samo ovoga da ne bude u rep. tokom priprema tj. SP pa svi da budemo svjedoci bruke..
Kapiten rep. treba da je vodja pa i primjer drugim kakav je bio Sergej Barbarez a kao sto kazu..
Pa dobro kazu daj mu vlast da mu vidis cast.
Imenjace koliko god ti cast bila cista rep.BIH nije tvoje privatno vlasnistvo mozda eto samo ja sticem takav dojam ali fakat...

Pa malo je reci da zna biti kontraproduktivan (kako na terenu, tako i van njega).

Taj javni servis bht koga placa narod BIH :roll: mozemo mi njega simpatisati o ne, ali reci da ne zeli davati izjavu intrv.. za javni servis :roll:

Ili ono ko sam ja sam, biram... pa pitanja biram :roll:
A za Face tv, pink i slicne moze.. pa biram pitanja :roll:
Kako Baho kaze, dolazi mu u goste novinarka koja je prije njega intervj. Mitra Mirica.. :oops:

Ima ovdje uhljeba kraj Osima ali..pogledajte, saslusajte ako niste.
https://www.youtube.com/watch?v=Ye7SJpo6lMU#t=16
sta pricas ti? :-) :D
spinel_

#1248 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by spinel_ »

protivnicki fudbaleri jedni drugima spasavaju zivote na travnjaku, dok nas kabadahija pokazuje srednjase. bez pogovora mu oduzeti kapitensku traku, a ako bude nesto srao prekriziti ga i za Brazil. imat ce vremena da razmisli
SSemir

#1249 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by SSemir »

spinel_ wrote:bez pogovora mu oduzeti kapitensku traku, a ako bude nesto srao prekriziti ga i za Brazil. imat ce vremena da razmisli
pa koga cemo za kapitena? koga cemo povesti u brazil?
Mustang1

#1250 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Mustang1 »

Kakav ce samo belaj u repki i oko repke izbiti u Brazilu ako a ubijedjen sam da hoce protiv Argentine dobije crveni ..
Post Reply