Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
IcedMFEarth wrote:Na forumu Bayera mu zamjeraju što mu je reprezentacija važnija od kluba...čisto sumnjam da ću ovo čuti za još nekog našeg igrača.
Nek' apeliraju na upravu Bayera da mu dozvole da se zajebava sa klubom kao sa repkom. Rijesen problem.
Previse vremena provodis na forumu Bayera, i prenosis njihova misljenja kao da su vaznija ili autoritativnija od nasih ovde.
Prenosim jer su neutralnija mišljenja. A kako se to zajebava sa repkom ? Jel' što neće da izađe povrijeđen iz igre jer zna da smo kurac bez njega ?
Ili pak misliš na to što ga je selektor zadužio da bude posrednik između njega i igrača, pa ga poslije ovaj proziva po novinama zbog toga ?
Neutralna misljenja ne postoje, mozda eventualno bolje ili losije informisana. A kad je rijec o navijacima, tu je uvijek vladao teski subjektivizam.
Sto se tice zajebavanja u repki...pa citaj, gledaj jbt. Sve ovo sto se sada dogadja sad je same eho onoga sto je se dogadjalo otkako je on u repki. Od Salihamidzica, pa Hajrovica, pa Papeta...te price nisu nimalo cudne kad pogledas njegovo vladanje na terenu. Medjutim problem je kad njegovi fanovi to okrenu kao da je on sad neki obecani Mesija koji se bori protiv zlog saveza, i tu je da nas zastiti od pohlepnih i unistavajucih foteljasa. Bez obzira na to sto cijenjeni ljudi kao Osim sami kazu da postoji problem unutar reprezentacije. 'Ta ce Osim, jelde?
Strasno strasno danas sam bio na Rostilju i pala je tema Spahic ,gdje sam se zastidio .... Pa koji mu je moj , zar nas trebaju gledati kroz primjer jednog čovjeka
rtmper44 wrote:Evo nam palerma, da nam dokaže kako je ovo super što je uradio i sve one koji budu govorili protiv Spahića okarakteriše kao mrzitelje Spahe, BiH repke i prekodrinaše....
Iskreno , zar je dotični forumaš lerevantan koji stalno opravdava nepristojno ponašanje igrača ???
E vala ako ce neko biti toliki debil da dozivljava mene kroz uspjehe ili neuspjehe bilo koga ko dolazi iz iste zemlje kao i ja ko ga jebe onda
Vidis Francuzi imaju dosta dobro misljenje o Spahi unatoc onom incidentu u Mp
Mada ja kad pricam sa njima o sportu prva asocijacija sa BiH im je Dzeko tek onda Pjana i Spahic, dok je Safet neprikosnovena legenda sa nasih prostora svih starijih navijaca i simpatizera PSG-a, mada njega dozivljavaju k'o Jugoslovena
rtmper44 wrote:Evo nam palerma, da nam dokaže kako je ovo super što je uradio i sve one koji budu govorili protiv Spahića okarakteriše kao mrzitelje Spahe, BiH repke i prekodrinaše....
Iskreno , zar je dotični forumaš relevantan koji stalno opravdava nepristojno ponašanje igrača ???
Iskreno , zar je dotični forumaš lerevantan koji stalno opravdava nepristojno ponašanje igrača ???
tako je moke, đe ću jadan biti lerevantan, ta nisam astronaut.
Nego, neko kao da je školski radio kampanju, sve se ima, incidentni događaj, kobajagi reagovanje nezavisnih medija, isturanje u prvi plan druge osobe koja je kao pozitivni primjer, reagovanje običnog čovjeka korz portale.....i tako dalje i dalje....
nisam bio na rostilju i nije me stid mada me strani drzavljani podozrivo gledaju garant zbog Spahica,sutra cu odstampati majicu "nismo svi ko Spaha" i hodacu u njoj dok se ne zaboravi slucaj
inace kad je dzenaza nesretnih igraca Braunsvajga?Red je otici nakon onoga sto im je nas kapiten uradio.
mO k3 wrote:Strasno strasno danas sam bio na Rostilju i pala je tema Spahic ,gdje sam se zastidio .... Pa koji mu je moj , zar nas trebaju gledati kroz primjer jednog čovjeka
Kakav auto gol. Lik je upravo priznao da ima teze komplekse nize vrijednosti.
Hahaha, koji je amater taj Gerrard. Cuj izboksao covjeka u profesionalnom stilu u pubu. Koji levat jbt.
Pa svako dijete zna da se to na terenu radi, sa laktom u glavu, pravo u facu, ko nas kapiten. Da svi vide i na stadionu i na televiziji, a ne u nekom tamnom pubu gdje svoj svog prepoznat' ne moze.
Tito_i_Partija wrote:Neutralna misljenja ne postoje, mozda eventualno bolje ili losije informisana. A kad je rijec o navijacima, tu je uvijek vladao teski subjektivizam.
Sto se tice zajebavanja u repki...pa citaj, gledaj jbt. Sve ovo sto se sada dogadja sad je same eho onoga sto je se dogadjalo otkako je on u repki. Od Salihamidzica, pa Hajrovica, pa Papeta...te price nisu nimalo cudne kad pogledas njegovo vladanje na terenu. Medjutim problem je kad njegovi fanovi to okrenu kao da je on sad neki obecani Mesija koji se bori protiv zlog saveza, i tu je da nas zastiti od pohlepnih i unistavajucih foteljasa. Bez obzira na to sto cijenjeni ljudi kao Osim sami kazu da postoji problem unutar reprezentacije. 'Ta ce Osim, jelde?
Sta sad spaja kriv sto je Hasan okrenuo ledza repki.
Bosnjo stvarno nema granicu kad je pljuvati svoje.
mO k3 wrote:Strasno strasno danas sam bio na Rostilju i pala je tema Spahic ,gdje sam se zastidio .... Pa koji mu je moj , zar nas trebaju gledati kroz primjer jednog čovjeka
Kakav auto gol. Lik je upravo priznao da ima teze komplekse nize vrijednosti.
Haj nek bude tako kako ti kažeš ... Ako je za tebe u redu njegovo ponašanje , onda moram tvoje mišljenje da akceptiram i ne pokušavati te drugačije ubijediti ....
Naravno da sam u pravu. To ti je po defaultu.
I nigdje nisam ulazio u ispravnost njegovog cina, nego sam se osvrnuo na tvoj tragikomican dozivljaj istog.
Artest wrote:
I nigdje nisam ulazio u ispravnost njegovog cina, nego sam se osvrnuo na tvoj tragikomican dozivljaj istog.
Pa osvrtanjem na njegov doživljaj kao "tragi-komičan", otkrio si ujedno da odobravaš ispravnost njegovog čina, preveslo si sam sebe u jednoj rečenici. Možeš ti pokušavati bježati od vlastitog fanatizma, ali neće fanatizam od tebe.