ZOCH wrote:A najdraza mi je dijaspora, salje materi u bosni pare, vidi je jednom godisnje, glasa i ono se kao (bukvalno dezerteri u ratu), ili pametnjakovici nakon rata koji jebavaju svaka saobracajna pravila, pa se oni kao pitaju nesto, citaju avaz, idu na igranke organizovane tokom utakmica. Desavanje naroda. I jos na FORUMU na kojem je KARANANA, INSOMNIA, Kemal Malovcic, ili zatezni stubovi i djecaci sa sibicama koji su tu redovni bitne stavke. Na ovom forumu je nekad Jonathan pricao o odnosu izmedju religije i nauke kao ateista. Sad imas NIN-a koji je bukvalno gorak lik, iz Tuzle, koji je bio u ikebana u Armiji BiH. Svedjanin, i to, postalo je jako ucmalo mjesto, polipismenih likova koji ili tragaju za domovinom, ili za smislom. Lutajuci kamencici. OVAJ forum je leglo likova koji su tu sa nekim zadatkom, sa nekim svojim frustracijama.
Kao i ja u sustini. MOJA frustracija jesu bosnjacke kasike koje nikad nisu izrecene ali su provedene. NIKO OD VAS nije spomenuo kucu u kojoh se ozivljavajaju te zlatne kasike.. NIKO , zato jer pojma nemate, uhljebljeni ste, postali ste robovi, ILI Ste jednostavno dijaspora jebena koja pojma nema ni o cemu ali glasa i dodje na cevape... Poljine, prva mjesta, rezervisani iftari... I Orwell bi se postidio!
Emir i Emina Ganić - Jako obrazovani Bošnjaci
-
levana
#201 Re: Emir i Emina Ganić - Jako obrazovani Bošnjaci
- agnostic_front
#202 Re: Emir i Emina Ganić - Jako obrazovani Bošnjaci
Nije ih niko uopšte poredio, već je ovo forum. Onaj susc ili kako mu je nick napiše primjer Emerika Bluma kao društveno korisnog čovjeka, da bi dočarao kako je Emina Ganić nekorisna. I to je bilo sve. Već na narednoj stranici se došlo do zaključka (kako to na forumu biva) da je neko branio Ejupa Ganića tako što ga je poredio sa Blumom i Teslom u naučnim dostignućima, ili inteligenciji, šta ja znam.Šveđanin wrote:Jel znaš ti šta je MIT? Jel znaš ti kakvu težinu ima kad u svojoj biografiji neko navede da je doktorirao na tom fakultetu? Niko Ganića ne poredi sa Teslom, to je budalasto, samo kažem, na stranu politika, čovjek se istakao i napravio nešto i van Bosne.susc_ovjek wrote:Evo proguglah, taj Nikola uopšte nije nešto, koji je on fakultet završio? Ganić je doktor sa MIT
A doktorirati na MIT nije mala stvar. Što naravno ne znači da pričamo o Tesli v2.
- jalijas74
#203 Re: Emir i Emina Ganić - Jako obrazovani Bošnjaci

Malo smo se presvukli
Last edited by jalijas74 on 16/08/2014 01:28, edited 1 time in total.
- karanana
#204 Re: Odg: Emir i Emina Ganić - Jako obrazovani Bošnjaci
jel to ne mogu gledat pichiche ako imam zenu ili djevojku?Šveđanin wrote:Karanana imas li zenu ili djevojku ako nije tajna?karanana wrote:gledam slike, dobre pichetine bilo na afterpartiju veceras
@ZOCH, mene trebas?
Skickat från min iPhone via Tapatalk
- insomnia78
- ZOCH
#206 Re: Emir i Emina Ganić - Jako obrazovani Bošnjaci
Ma postenokaranana wrote:al dobro mi je ovo.....mi pljujemo po olivi, deenu i inim, a zoch nas kritikuje i pri tom pljuje po nepostojecim likovima i ljudima o kojima nista ne zna nego samo nickove, ali zato pogadja gdje rade i cime se bave i koliko guze. a nas kritikuje sto pljujemo po ljudima koje vidimo i koji postoje u realnosti.ZOCH wrote: polipismenih likova
- jalijas74
#207 Re: Emir i Emina Ganić - Jako obrazovani Bošnjaci
karanana wrote:gledam slike, dobre pichetine bilo na afterpartiju veceras

Jebiga nismo VIP da gledamo izbliza
- alanx
-
febo_acm
#209 Re: Emir i Emina Ganić - Jako obrazovani Bošnjaci
emina ganic, izvrsna direktorica sff-a za graciju, oslobodjenje, 14.8.2007.
"ja sam apsolutno prava zena. zenskica. beskrajno sam zahvalna svom stvoritelju na cinjenici da me napravio zenom. nedavno sam nekome rekla da sam mnogo vise gejsa nego carica. nasa tijela, pokreti, razmisljanje, nase opsesije, sve su ocaravajuce. kretati se kao zena svjesna sebe jedan je od najsuptilnijih i najupecatljivijih momenata samorealizacije. svoju zenstvenost drzim vrlo blizu sebe. mislim da je to zahvaljujuci i nacinu na koji sam odgojena. rasla sam s jednom zenom, mojom mamom, koja je dama u svakom smislu te rijeci. i ja uzivam u tome. uzivam u dobrom materijalu na svom tijelu, u haljinama, u nesputanosti stopala u sandalama, u beskrajnoj trivijalnosti torbica, privjesaka za kljuceve,
"ja sam apsolutno prava zena. zenskica. beskrajno sam zahvalna svom stvoritelju na cinjenici da me napravio zenom. nedavno sam nekome rekla da sam mnogo vise gejsa nego carica. nasa tijela, pokreti, razmisljanje, nase opsesije, sve su ocaravajuce. kretati se kao zena svjesna sebe jedan je od najsuptilnijih i najupecatljivijih momenata samorealizacije. svoju zenstvenost drzim vrlo blizu sebe. mislim da je to zahvaljujuci i nacinu na koji sam odgojena. rasla sam s jednom zenom, mojom mamom, koja je dama u svakom smislu te rijeci. i ja uzivam u tome. uzivam u dobrom materijalu na svom tijelu, u haljinama, u nesputanosti stopala u sandalama, u beskrajnoj trivijalnosti torbica, privjesaka za kljuceve,
-
wolf07
#210 Re: Emir i Emina Ganić - Jako obrazovani Bošnjaci
Mene samo interesuje zbog cega smo tako naivni da recimo vjerujemo pricama jednog Fedje Stukana koji se kao bajagi bori za obicnog covjeka, a svi znamo da je to jedan obicni dezerter. Gdje je stvarno dokaz da je njemu stalo do obicnog svijeta jer koliko ja znam taj frajer se fura na neke ekstremne sportove koji nisu nimalo jeftini. A da mu je bilo do ovog naroda znamo gdje bi bio 92-95.
Zasto nam svaki drugi-treci dan glavu probija jedan Damir Niksic i kad ima i kad nema sta da kaze? Zasto je ono sto on govori vjerodostojno?
Pa onda oni likovi koji nosali tu jebenu "zlatnu kasiku" po Sarajevu a mutavi sarajevci s odobravanjem gledali u to umjesto da nalemaju onog debelog koji je pametan samo kad treba srati upravo po Sarajevu. I sad mi neko kaze kako je NEBITNO da li je Alija pomenuo "zlatne kasike" ili nije. Pa ako je nebitno zasto onda svako malo potezete to kao argument?
Ovi na slikama nesumnjivo jesu samoreklameri, sto bi se reklo prve A kategorije, ali sta je sa ovima koji vas "uzimaju" lopatom svaki dan pricom o "losoj vlasti", pricom o "jadnom narodu", pricom o "nacionalistima, papcima, multi-kulti...".
Neka se pobrojana gospoda koja je toliko moralna i postena da im to iz usiju viri okupi i neka odu u OHR, Banja Luku, Brisel, Beograd ili gdje vec treba da odu i neka kazu - mi ne mrdamo odavde dok se ne ukloni crkva iz avlije nane Fate Orlovic. Neka skucaju para pa da odemo odvucemo konvoj humanitarne pomoci u Gazu ili krscanima i Jazidima u Irak. Hajde da napravimo radnu akciju i da izgradimo npr. Arnaudija dzamiju u Banja Luci ili pravoslavnu crkvu u Mostaru. Sve neki moralisti koji su neprikosnoveni autoriteti a u stvari samo supljiraju. Ovi bar ne kriju da su snobovi.
Zasto nam svaki drugi-treci dan glavu probija jedan Damir Niksic i kad ima i kad nema sta da kaze? Zasto je ono sto on govori vjerodostojno?
Pa onda oni likovi koji nosali tu jebenu "zlatnu kasiku" po Sarajevu a mutavi sarajevci s odobravanjem gledali u to umjesto da nalemaju onog debelog koji je pametan samo kad treba srati upravo po Sarajevu. I sad mi neko kaze kako je NEBITNO da li je Alija pomenuo "zlatne kasike" ili nije. Pa ako je nebitno zasto onda svako malo potezete to kao argument?
Ovi na slikama nesumnjivo jesu samoreklameri, sto bi se reklo prve A kategorije, ali sta je sa ovima koji vas "uzimaju" lopatom svaki dan pricom o "losoj vlasti", pricom o "jadnom narodu", pricom o "nacionalistima, papcima, multi-kulti...".
Neka se pobrojana gospoda koja je toliko moralna i postena da im to iz usiju viri okupi i neka odu u OHR, Banja Luku, Brisel, Beograd ili gdje vec treba da odu i neka kazu - mi ne mrdamo odavde dok se ne ukloni crkva iz avlije nane Fate Orlovic. Neka skucaju para pa da odemo odvucemo konvoj humanitarne pomoci u Gazu ili krscanima i Jazidima u Irak. Hajde da napravimo radnu akciju i da izgradimo npr. Arnaudija dzamiju u Banja Luci ili pravoslavnu crkvu u Mostaru. Sve neki moralisti koji su neprikosnoveni autoriteti a u stvari samo supljiraju. Ovi bar ne kriju da su snobovi.
- TheWatcher
#211 Re: Emir i Emina Ganić - Jako obrazovani Bošnjaci
ja koji grob treba jebo tejalijas74 wrote:
Malo smo se presvukli
- ema_
#212 Re: Emir i Emina Ganić - Jako obrazovani Bošnjaci
alanx wrote:
Šta je to lijevo?
-
febo_acm
#213 Re: Emir i Emina Ganić - Jako obrazovani Bošnjaci
Mislim da je Zaimov novi zet ili Fudin dečkoema_ wrote:
Šta je to lijevo?
- insomnia78
- karanana
#215 Re: Emir i Emina Ganić - Jako obrazovani Bošnjaci
ova lijeva mi je ok. a ni nema velike dojke, one su mi na 3.-4. mjestu po vaznosti.

jel ovo maja?

ona mi je nesto bas sexi mada rece cini mi se labudan da je presla kilometara po rtv domu.
ko je ovaj brada s njom? muz? lici mi na onog iz cci-a, mada su sada s ovim bradama svi isti.

jel ovo maja?

ona mi je nesto bas sexi mada rece cini mi se labudan da je presla kilometara po rtv domu.
ko je ovaj brada s njom? muz? lici mi na onog iz cci-a, mada su sada s ovim bradama svi isti.
- alanx
#216 Re: Emir i Emina Ganić - Jako obrazovani Bošnjaci
Bozo Vrecoema_ wrote:alanx wrote:
Šta je to lijevo?
- ilkbahar
#217 Re: Emir i Emina Ganić - Jako obrazovani Bošnjaci
sarajevska andrea?ema_ wrote:alanx wrote:
Šta je to lijevo?
- ema_
- alanx
#219 Re: Emir i Emina Ganić - Jako obrazovani Bošnjaci
ema_ wrote:alanx wrote:
Šta je to lijevo?
- insomnia78
#220 Re: Emir i Emina Ganić - Jako obrazovani Bošnjaci
Jebo ba Maju, vidi kod plavobijele sisekaranana wrote:ova lijeva mi je ok. a ni nema velike dojke, one su mi na 3.-4. mjestu po vaznosti.
jel ovo maja?
- zateznistub
#221 Re: Emir i Emina Ganić - Jako obrazovani Bošnjaci
Bravo!wolf07 wrote:Mene samo interesuje zbog cega smo tako naivni da recimo vjerujemo pricama jednog Fedje Stukana koji se kao bajagi bori za obicnog covjeka, a svi znamo da je to jedan obicni dezerter. Gdje je stvarno dokaz da je njemu stalo do obicnog svijeta jer koliko ja znam taj frajer se fura na neke ekstremne sportove koji nisu nimalo jeftini. A da mu je bilo do ovog naroda znamo gdje bi bio 92-95.
- ilkbahar
#222 Re: Emir i Emina Ganić - Jako obrazovani Bošnjaci
nesto kontam...ova tema je postavljena kako bi se na kraju zavrsila sa pricom o SFF. Samim tim lik i djelo Emine Ganic se poistovjecuje sa SFF. Tj Emina je SFF.
Teorija zavjere...ispiranje mozga.
Za par godina ce biti utvrdjeno da je Emina stvorila ideju o SFF prije 20 godina.

Teorija zavjere...ispiranje mozga.
Za par godina ce biti utvrdjeno da je Emina stvorila ideju o SFF prije 20 godina.
-
levana
#223 Re: Emir i Emina Ganić - Jako obrazovani Bošnjaci
Ti bas kao u vicu o Hasi sto je naucio o komarcu, a dobio pitanje o slonu. Zasto bi jedno iskljucivalo ovo drugo?wolf07 wrote:Mene samo interesuje zbog cega smo tako naivni da recimo vjerujemo pricama jednog Fedje Stukana koji se kao bajagi bori za obicnog covjeka, a svi znamo da je to jedan obicni dezerter. Gdje je stvarno dokaz da je njemu stalo do obicnog svijeta jer koliko ja znam taj frajer se fura na neke ekstremne sportove koji nisu nimalo jeftini. A da mu je bilo do ovog naroda znamo gdje bi bio 92-95.
Stukan, Brkan i Niksic trenutno nisu tema. Sad se divimo Minciju
- alanx
#224 Re: Emir i Emina Ganić - Jako obrazovani Bošnjaci
Bozo Vreco - nasa Konchita...

-
levana
#225 Re: Emir i Emina Ganić - Jako obrazovani Bošnjaci
Ja mislila Nazif Gljivainsomnia78 wrote:Božo VrećA
Edit: B. VrećA je u zagrljaju
Last edited by levana on 16/08/2014 01:38, edited 1 time in total.