Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Hello svima!
Ako se neko interesujete gdje se CD moze nabavit-
Ja cu radit distribuciju za BiH preko One Records pa se meni mozete javit na PM da se dogovorimo kako sta i gdje da preuzmete CD.
Pa stvarno! Niko nista!!! A gdje su ti svi Hotovi prijatelji koji ga hvale i vole i kuju u zvijezde
Sad je prilika da to i dokazete... Podrzite ga malo, necete umrijet bez 15 KM...
stardust_rnr wrote:Pa stvarno! Niko nista!!! A gdje su ti svi Hotovi prijatelji koji ga hvale i vole i kuju u zvijezde
Sad je prilika da to i dokazete... Podrzite ga malo, necete umrijet bez 15 KM...
Hehe. Ja sam odavno narucio CD.
Ovo ti je pogresan forum za glazbu, ovdje se prica samo o Laki.
stardust_rnr wrote:Pa stvarno! Niko nista!!! A gdje su ti svi Hotovi prijatelji koji ga hvale i vole i kuju u zvijezde
Hehe. Ja sam odavno narucio CD.
Ovo ti je pogresan forum za glazbu, ovdje se prica samo o Laki.
Izgleda... A toliko se rasprave vodilo na pocetku Izgleda da se ovdje samo prica u prazno... Al neka, prezivjet cemo nadam se da ce ti ubrzo stic CD! Pozdrav
Ma kad malo skontam mislim da ljudi ovdje i ne trebaju ovo da cuju, ne svi ali barem ovi sto kake po njemu. Jer ovaj album je samo za profinjene slusaoce i ljude koji ovo razumiju. Mislim da njihove usi nisu zasluzile da cuju nesto ovako dobro. Haj uzdravlje..
Ma ja mislim da je rijec o nekom liku iz Svedske, Kine ili s Filipina da bi svo poludjeli, al kkao je on Nas onda zloba, ljubomora i ko zna koje emocije izadju na povrsinu nas svih pa onda reagujemo ovako... Sramota...
Potpisujem. I meni je album vise nego dobar. Skoro mi se izlizao CD, pa cu morat u skorije vrijeme jos jedan kupiti. Long live Emir Hot i Hejvi metal dejvi kroket:).. Uzdravlje..