Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ko pizdi, ja pizdim, boze sacuvaj. Ja nikad ne pizdim, ja se samo zezam, malo mi zna zajebancija izgledat ko da pizdim al nije tako...A sto ti je to toliko bitno, da se nisi mozda prepao druze? Hahahahahahahaha...
Alfonse ba sto si zapeo za tu rakiju i Dzigaru, da ti nisi mozda dzigaras? Haj ohladi malo druze....Ako nemas sta pametno reci onda zauvijek zasuti.. Ovo zvuci isto ko na svadbama
Ja imam puno dobrih prijatelja u SA i djevojka koja mi je rekla za ovaj forum je iz SA. Nisam znao da se ovdje skupljate al nema veze bitno je da smo zajedno. Eto me 12-tog, a vidimo se i na Dugmetu 15-tog.
EMIRE VELIKI POZDRAV OD TVOJIH TUZLAKA,CUVAJ SE I SAMO TAKO NASTAVI
Tu sam ja samo sam puno zauzet. Na zalost ne sa "podmirivanjima" o kojima DRUMER govori nego sa ispitima. Imam jos jednu sedmicu skole pa onda sedmicu ispita i eto me malo kuci.
svaka cast!
bas me je obradovala ova vijest
samo stete sto se nikad neces vratiti u bih da ovdje radis! ali nema veze
sretno! ako ti uspijes proguraj i ostalu raju metalce da dobiju sansu za uspijeh!
Cuo sam za Emira, ali
gdje mogu naci bilo kakav
snimak (video/audio, bolje video)
kako momak svira? Ili
ako neko u sa ima da se
dogovorimo da presnimim...