Emir Hot- Guitar Wizard

Diskusije o bh. i inostranim izvođačima, razmjena pjesama, CD-ova, muzičke oprema...

Moderator: _BataZiv_0809

Drumer

#1 Emir Hot- Guitar Wizard

Post by Drumer »

Ljudi moji, ne znam koliko vas zna Emira Hota iz Tuzle. Momak je svirao u Southern Stormu i Neon Knightsima. On je zadnjih godinu dana u Londonu na Guitar Institutu. Pored Toga sto je nevjerovatan gitarista, on je jedan od rijetkih koji nam svjetlaju obraz tamo negdje u stranim zemljama. Prosle sedmice, tacnije 7-og maja on je pobijedio na takmicenju koje se zove Guitar Hero UK. Kao sto on voli da kaze, on ih je postreljo sa gitarom. Ova pobjeda osim sto mu je donijela novu gitaru, pojacalo i jos nekih stvari, odlicna je odskocna daska za ovog nevjerovatnog mladog covjeka. Eh eto samo sam htjeo da vas obavjestim za uspjeh Emira Hota. Mislim da zasluzuje barem malo vase paznje. Komentari, cestitke i ostalo su pozeljni. Pozdrav ...
Last edited by Drumer on 12/05/2005 10:15, edited 1 time in total.
car-x

Post by car-x »

hehee.. da je bas mlad i nije.. ali je svakako zasluzio da konacno napravi nesto od svog gitarskog talenta
jacika

#3 Re: Emir Hot- Guitar Wizard

Post by jacika »

Drumer wrote:Ljudi moji, ne znam koliko vas zna Emira Hota iz Tuzle. Momak je svirao u Southern Stormu i Neon Knightsima. On je zadnjih godinu dana u Londonu na Guitar Institutu. Pored Toga sto je nevjerovatan gitarista, on je jedan od mnogih koji nam svjetlaju obraz tamo negdje u stranim zemljama. Prosle sedmice, tacnije 7-og maja on je pobijedio na takmicenju koje se zove Guitar Hero UK. Kao sto on voli da kaze, on ih je postreljo sa gitarom. Ova pobjeda osim sto mu je donijela novu gitaru, pojacalo i jos nekih stvari, odlicna je odskocna daska za ovog nevjerovatnog mladog covjeka. Eh eto samo sam htjeo da vas obavjestim za uspjeh Emira Hota. Mislim da zasluzuje barem malo vase paznje. Komentari, cestitke i ostalo su pozeljni. Pozdrav ...
pa ovo je stvarno lijepa vjest,pa kako necu znati naseg dragog Emira,znala sam da cese ovako nesto desiti samo se cekao njegov trenutak,hvala za informaciju
metal_rules_cura

Post by metal_rules_cura »

Drago mi je strasno.Covjek koji se citav zivot bavi s necim,nosi ga ljubav prema tome,godine rada iza njega zasluzio je to.Hot pogotovo.Sretno i neka nastavi tako dalje. :)
r_faruk

Post by r_faruk »

jos da je nabavit taj snimak tog takmicenja, vjerujem da ih je postreljo........... svaka cast
Drumer

Post by Drumer »

Eh Hot dolazi 16-og Juna kako je meni rekao i donosi snimak sa sobom da nam pokaze. Zivi bili pa vidjeli. I to ce se vjerovatno iskopirat na sve strane pa cu i ja gledat da sebi iskopiram. Eh eto..Long live Hotaga...
Alfons Kauders

Post by Alfons Kauders »

Svaka mu cast, samo da dodje, dugo nisam cuo onu...

"Pitaoooo saaaaaam maaaaaloooog puuuuuuzzzzaaaaaaaaaaaa"

:D
jacika

Post by jacika »

Alfons Kauders wrote:Svaka mu cast, samo da dodje, dugo nisam cuo onu...

LONG :razz:
Drumer

Post by Drumer »

Da mi svojjjjjjjjjjjuuuuuuuuuuuu kuuuuuuccccccccuuuuuuuuu prodaaaaaaaaaaaaa. Hahahahahahahahahahahaa.Ma garant im je gore odsviro ovu pjesmu i ljudi mu odmah dali nagradu...
MRAVOJED

Post by MRAVOJED »

http://artists.iuma.com/IUMA/Bands/Emir_Hot/

momak je što bi se ´no reklo virtuoz
jacika

Post by jacika »

Drumer wrote:Da mi svojjjjjjjjjjjuuuuuuuuuuuu kuuuuuuccccccccuuuuuuuuu prodaaaaaaaaaaaaa. Hahahahahahahahahahahaa.Ma garant im je gore odsviro ovu pjesmu i ljudi mu odmah dali nagradu...
ej a znas ti ovu :
"ko je kriv,ko je kriv,komsije su krive,komsije su krive sto nas rastavise mileeeeeeeeeeeeeeeee"
Drumer

Post by Drumer »

kako necu znat, pa to je jedna od boljih....
jacika

Post by jacika »

Drumer wrote:kako necu znat, pa to je jedna od boljih....
:razz: :P :D :D :D
knight*

Post by knight* »

Drumer wrote:Eh Hot dolazi 16-og Juna kako je meni rekao i donosi snimak sa sobom da nam pokaze. Zivi bili pa vidjeli. I to ce se vjerovatno iskopirat na sve strane pa cu i ja gledat da sebi iskopiram. Eh eto..Long live Hotaga...
E ljudi ja snimak dobivam za dva tri dana. Posto vidim da ste jako zainteresovani ja bi mogo obrnut poso. CD 5KM iz prve ruke. Mogu vam nabaviti i posvetu ali to tek 15 juna kad Emir dođe. :D

Šalim se ba nije problem nek se javi ko god hoće snimak samo nek donese cd. Još uvijek nisam 100% siguran ali kaže da nam je poslo. Treba da stigne za par dana.
akyx

Post by akyx »

BRAVO DRUGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGG

ORK
Emir_Hot

Post by Emir_Hot »

Pozdrav

Samo da se zahvalim na podrsci. Jos niko iz TZ nije nista spomenuo o ovome, a sad mi moja prijateljica iz Sarajeva kaze da se ovdje to culo. Svaka cast za moje prijatelje iz SA koji misle na mene. Tacno je, postrelj'o sam ih ovdje i vec stizu neke ponude za ozbiljne angazmane po Engleskoj. Vidim da se vec pare prave za ovaj video sa ovog takmicenja, al' buditete sigurni da necete nista zaradit' jer ja nisam "Severina" :)

Keep on rockin' and take care !!!

Hot.
akyx

Post by akyx »

e emire;) pozdrav i see you soon;)
Ork
knight*

Post by knight* »

E moj Emire nisu ovo tvoji prijatalji iz sa nego iz tuzle. Ali o tome kad dodjes necemo na forumu. Svaka ti čast što si ih isprašio i samo tako nastavi. Nego jesil ti poslo taj snimak harsenu. de javi da to preuzmemo
Alfons Kauders

Post by Alfons Kauders »

Hajd, nek si stuko one pjegave ostrvske pedere, al kad se vratis, valja ti opet za raju sta odsvirat, nemoj se plaho ufurat... :wink:
sunday_morning

Post by sunday_morning »

Alfons Kauders wrote:Svaka mu cast, samo da dodje, dugo nisam cuo onu...

hehe a dok je svirao sa Bobom i malim Bumbarom...jel' traze casu znam da ce ona za fajronat :D

svaka cast hotaga...see you in tz
Drumer

Post by Drumer »

E druze Knighte, posto si ti vako fin djecko i kulturan i neces da puno spominjes cinjenicu da smo mi iz TZ zapoceli ovu temu, e ja hocu posto sam je ja zapoceo i ja sam iz Tuzle a ne iz Serajeva. Druze Hote, samo da se zna, ja covjek kojeg ti dobro znas, posto smo komsije, sam zapoceo ovu temu cim sam saznao da si pobijedio, i da nije bilo mene Sarajlijice ne bi ni znale jos vjerovatno da je to nesto gore bilo i da si pobijedio. Eh eto samo da se zna. Nemoj mislit da sad trazim neku zahvalnost, jer sam ja to uradio cisto ono jaranski zato sto mi je bilo pravo drago da je neko koga ja znam nesto napravio i samo sam to htjeo podijeliti sa rajom u Bosni. Haj sad zdravo. Da bi znao o kome se radi, samo cu ti reci ovo ( Human)-Drumer
Alfons Kauders

Post by Alfons Kauders »

A mogo si mu vala i PP poslat, al nejse... :D
Emir_Hot

Post by Emir_Hot »

E sad znam ko je :)

Ja imam puno dobrih prijatelja u SA i djevojka koja mi je rekla za ovaj forum je iz SA. Nisam znao da se ovdje skupljate al nema veze bitno je da smo zajedno. Eto me 12-tog, a vidimo se i na Dugmetu 15-tog.
Drumer

Post by Drumer »

Mogo sam ja tebi Alfonse dat malo pite bokserace...Sta mislis?
Alfons Kauders

Post by Alfons Kauders »

Drumer wrote:Mogo sam ja tebi Alfonse dat malo pite bokserace...Sta mislis?
Dabogda dzigaru sviro po svadbama... :D
Post Reply