stenje, dahce u mikrofon...nafuran do bola, a prpuh u mozgu. ako ga uopste ima. neki dan preimenova Terezije u Terazije. mozda tezi ka Teraviji
molim misljenje
Moderator: anex
naredni put cu tebe konsultovatiBeatrix wrote:oh no not againmawerick wrote:jel samo mene ovaj lik nervira ili je do mene?
stenje, dahce u mikrofon...nafuran do bola, a prpuh u mozgu. ako ga uopste ima. neki dan preimenova Terezije u Terazije. mozda tezi ka Teraviji![]()
molim misljenje![]()
![]()
otvaraš li ti teme i javne diskusije o svim osobama koje te nerviraju? ma ko one bile?
vec je potvrdio vise puta da mu opste obrazovanje i informiranost nisu na visokom nivou. ocito se to na rsg i ne trazi, a i u drugim medijima je slicno. kakva drzava, takvi mediji, kakvi mediji, takvi gradjani i takvo javno mnijenje. sto nize obrazovan puk, to je lakse manipulisati narodnim masama od strane mafije na vlasti. ovo ukratko. a kad bi pilo vode mogao bi se poslati mail glavnom uredniku rsg ... kad on ne bi bio na slicno mahalaskom nivou kao i njegovi novinariM27 wrote:Kaže sad u programu: " A koncert će se održati u Novom Sadu, na PetroVARAŽDINSKOJ tvrđavi!"![]()
![]()
ima nas još koje nerFiramawerick wrote:jel samo mene ovaj lik nervira ili je do mene?
stenje, dahce u mikrofon...nafuran do bola, a prpuh u mozgu. ako ga uopste ima. neki dan preimenova Terezije u Terazije. mozda tezi ka Teraviji![]()
molim misljenje
grohotom se smijem!BiH wrote:NAsao na blogu,pa da s ebude upoznato
http://necenzura.blogger.ba/
A njegovo ime je...
Imate frajere koji na prvu to i jesu.Ponašaju se galantno, paze na svoje geste i jednostavno padate na njih na prvu.
Jedan takav se pojavio već odavno u gradu. Zove vas svakih tri sata.Vodi vas u toku radnog vremena na ručak. Navećer izovdi na javna mjeste, upoznaje vas sa prijateljima. Sav je veseo. Slatkorječiv. Kad na kraju:paf! Ima djevojku kojoj isto tako prenosi da ga vi opsjedate, da ima obožavateljke i da je jednostavno tolika faca da jedva bježi od svega toga.
Puca na dvije stvari: da završi sa vama u krevetu, ili da vas iskoristi poslovno (jer ste uspješna žena) a da mu to ne naplatite. Usudio bih se reći da je ova prva opcija mnogo gora jer da valja u krevetu možda bi se i isplatilo. Ali pošto njegov seksualni nagon traje u prosijeku 50 sekundi onda vam je bolje da i ne vidite taj krevet.
Dok ovo poslovno boli sa druge strane jer vas je napravio glupim, a vi to itekako niste. Dužan vam je i to u pravom smislu riječi. Dužan je pare.
Zato pazite se.Zlo hoda gradom, i zavarava i laže druge. Zlo se zove Emir Cocalić. A i dalje se pravi faca sa sexy glasom. Jadno je!