emir cocalic

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

mawerick

#1 emir cocalic

Post by mawerick »

jel samo mene ovaj lik nervira ili je do mene?
stenje, dahce u mikrofon...nafuran do bola, a prpuh u mozgu. ako ga uopste ima. neki dan preimenova Terezije u Terazije. mozda tezi ka Teraviji :-)
molim misljenje
Karabaja

Post by Karabaja »

jes vala, gadan je, hoce mi nesta bit' kad ga cujem na radiju :-x
radeljas

Post by radeljas »

par puta sam ga slusao kad su mu gosti bili vezani sa film. pokazao je totalnu nepripremljenost i neznanje. ali to kod nas nema veze. doveo je onoga elmira jukica oko filma ram za sliku moje domovine koji je dobio nagradu negdje. i onda je to bilo pred sami sff prosle godine. i pita njega voditelj emir "kad ce film biti prikazan na sffu?" i onda elmir prvo malo zbunjeno, pa onda nekako (da se "voditelj" i "novinar" ne uvrijedi) rece "pa film je prikazan prije godinu dana". ublehas, jedan od mnogih, dobro placenih u ovoj zemlji.
Sir Charles

Post by Sir Charles »

Fuj....
elk

Post by elk »

kreten koji je ogledalo prizemno-papanskog drustva u kojem zivimo. zato je i uspio, koliko kod to nejverovatno zvucalo. i nije jedini kao takav.
mawerick

Post by mawerick »

uspio???? on samo nema gdje da ode, a niti ga neko trazi i zove. ne razumijem sta je njegov uspijeh? da je dobro placen, nije. cuo sam da za 200-300 maraka dubi na glavi, kad su u pitanju neke "manifestacije". a, najgore od svega je sto misli da je neki faktor...
van Basten

Post by van Basten »

ja bih ga još i tolerisao na RSG jer imam mogućnost mjenjanja frekvencije, al kad dođe na utakmice KK ili RK bosna i bude službeni spiker meni se kosa na glavi digne... otkad on obavlja tu funkciju rekao sam - neka nama Nikole na Koševu 8)
I nije sramota što on ne zna nego je problem što on misli da zna
rashomon

Post by rashomon »

Ko je sad on?

Nikad čuo...
superxenon

Post by superxenon »

jes jes, dahce i puse u mic i peci se pravo. ogadio mi je RSG
:-x
i ima onaj jedan na 202 neznam kako se zove jer ih rijetko slusam, nemoze da izgovori slovo R normalno, pa nema smisla da covjek koji radi na radiju ima govornu manu. mene bas to nervira... :roll:
debela

Post by debela »

bas neka vas nervira kad slusate shitaste radio stanice :lol:

usput, ko je lik :?
mawerick

#11 Re: emir cocalic

Post by mawerick »

Beatrix wrote:
mawerick wrote:jel samo mene ovaj lik nervira ili je do mene?
stenje, dahce u mikrofon...nafuran do bola, a prpuh u mozgu. ako ga uopste ima. neki dan preimenova Terezije u Terazije. mozda tezi ka Teraviji :-)
molim misljenje
oh no not again :oops: :D

otvaraš li ti teme i javne diskusije o svim osobama koje te nerviraju? ma ko one bile? :D
naredni put cu tebe konsultovati :D
Downunda

Post by Downunda »

Emirova intonacija i dikcija unajmanju ruku zvuče kao da je Beograđanin. Jedin razlika je u tome što ne izgovara ekavicom, nego ijekavicom.
chuchumbamayumbe

Post by chuchumbamayumbe »

Ne gumo ga nesto, nekako mi je prenapuhan i zna vrlo cesto da onako drsko skina raju zato sto ne kazo odakle zovu i slicne gluposti. A i odavno sam prestao da slusam RSG, utusise sa marketingom...
penzioner

Post by penzioner »

Konačno da se i ja složim u nečemu s maWerickom koji ne zna spelovati baš najbolje :D
M27

Post by M27 »

Kaže sad u programu: " A koncert će se održati u Novom Sadu, na PetroVARAŽDINSKOJ tvrđavi!" :shock: :shock: :shock:
radeljas

Post by radeljas »

M27 wrote:Kaže sad u programu: " A koncert će se održati u Novom Sadu, na PetroVARAŽDINSKOJ tvrđavi!" :shock: :shock: :shock:
vec je potvrdio vise puta da mu opste obrazovanje i informiranost nisu na visokom nivou. ocito se to na rsg i ne trazi, a i u drugim medijima je slicno. kakva drzava, takvi mediji, kakvi mediji, takvi gradjani i takvo javno mnijenje. sto nize obrazovan puk, to je lakse manipulisati narodnim masama od strane mafije na vlasti. ovo ukratko. a kad bi pilo vode mogao bi se poslati mail glavnom uredniku rsg ... kad on ne bi bio na slicno mahalaskom nivou kao i njegovi novinari :x
noviprimitivac

Post by noviprimitivac »

on se meni ništa ne razlikuje od većine naših tv,radio voditelja :angry:

Šaran sa 202 :thumbup:
sicky

#18 Re: emir cocalic

Post by sicky »

mawerick wrote:jel samo mene ovaj lik nervira ili je do mene?
molim misljenje
ima nas još koje nerFira :x :D :shock:
PITARKA_SA

Post by PITARKA_SA »

volim sve sto vole mladi-slusam stari grad-citam avaz-volim dinu merlina i burhana-glasam za hareta-posjecujem Bazene
prleitihi

Post by prleitihi »

evo vam cocalića spikeriše u zetri..sad nakon meča..poziva neke ljude da dođu do terena..i poziva neku dr. senku "ispred" pedijatrijske klinike u sarajevu.. :-) :-) ..žena od klinike do zetre dođe za cca 45 sekundi.. :oops:

a sad govoranciju drže..kako ovo seljacki izgleda..čerga funkcionerčića melje u prazno!
PITARKA_SA

Post by PITARKA_SA »

znam da nije u sklopu teme..ali divno je bilo gledati i slusati kako ljudi citavo vrijeme melju u toku meca,smiju se,trce za djecom,hodaju...ZEMLJO OTVORI SE :roll: :roll:
BiH

#22 Re: emir cocalic

Post by BiH »

8-)
Last edited by BiH on 20/10/2009 21:09, edited 1 time in total.
skojotovski

#23 Re: emir cocalic

Post by skojotovski »

BiH wrote:NAsao na blogu,pa da s ebude upoznato :)

http://necenzura.blogger.ba/

A njegovo ime je...

Imate frajere koji na prvu to i jesu.Ponašaju se galantno, paze na svoje geste i jednostavno padate na njih na prvu.

Jedan takav se pojavio već odavno u gradu. Zove vas svakih tri sata.Vodi vas u toku radnog vremena na ručak. Navećer izovdi na javna mjeste, upoznaje vas sa prijateljima. Sav je veseo. Slatkorječiv. Kad na kraju:paf! Ima djevojku kojoj isto tako prenosi da ga vi opsjedate, da ima obožavateljke i da je jednostavno tolika faca da jedva bježi od svega toga.

Puca na dvije stvari: da završi sa vama u krevetu, ili da vas iskoristi poslovno (jer ste uspješna žena) a da mu to ne naplatite. Usudio bih se reći da je ova prva opcija mnogo gora jer da valja u krevetu možda bi se i isplatilo. Ali pošto njegov seksualni nagon traje u prosijeku 50 sekundi onda vam je bolje da i ne vidite taj krevet.

Dok ovo poslovno boli sa druge strane jer vas je napravio glupim, a vi to itekako niste. Dužan vam je i to u pravom smislu riječi. Dužan je pare.

Zato pazite se.Zlo hoda gradom, i zavarava i laže druge. Zlo se zove Emir Cocalić. A i dalje se pravi faca sa sexy glasom. Jadno je!
grohotom se smijem!
"jebac" na baterije, tj. na jeziku... :skoljka:
faca??? jopet se grohotom smijem. ali mi i zao... :(
sexy glas??? joj, opet cu se morati smijati :-)
volio bih samo vidjeti te likove, koji potpisuju ovo ubjedenje "jebaca" na baterije.
osim sto dahce, stenje, piŠĆi...lik ima govornu manu... nikad od njega ni jebaca, ni face, a ni sexy glasa...
mozda za djevojcice do 15 godina..... :run:
Ghita

#24 Re: emir cocalic

Post by Ghita »

jaooooooooooooo što ja njega ne mogu
nikad neće da mi pusti pjesmu. uvijek pušta neke balade
misli da ima seksi glas

jednom sam gledala s bratom čevljansku koridu. za tu priliku ja i brat muhajem ispečemo kokice, gledamo i smijemo se helankama, kolu, masnim bradama. i sad onaj lik što priča na mikrofon ima isti glas kao emir. sutri dan kad je imao neku emisiju ja mu pošaljem sms vezano za koridu, nešto ga zaebavala, kad zazvoni mobitel, pozivni 033, javih se, kad on. nazvao me da se pravda kako nije to on bio bla bla
a joooj
Ductus Holedocus

#25 Re: emir cocalic

Post by Ductus Holedocus »

Meni je lik :thumbup:.
Iza dobrog konja,prasina se dize...
Post Reply