Emina Ganić, kćerka dostojna svoga baba
- m@gm@
#101 Re: Emina Ganić, kćerka dostojna svoga baba
Sad Emina cita i cepa se od smeha.
- ljetna kiša
-
dede merdzane
#103 Re: Emina Ganić, kćerka dostojna svoga baba
Nisam ljubitelj lika i djela, ali ne bih ni da se identifiram sa ovim sto je napadaju. Ne dao Bog.
- Opetja033
#104 Re: Emina Ganić, kćerka dostojna svoga baba
Kakva najezda iskompleksiranih likova, koji zbog nezadovoljstva sopstevnim promasenim zivotima ovdje vatru bljuju na svaku iole uspjesniju osobu u bh drustvu.
Libo me neka stvar za Eminom ali mi samo nije jasno kako ovi strastveni pljuvaci ne vide koliko u biti ispadaju pateticni i jadni.
Libo me neka stvar za Eminom ali mi samo nije jasno kako ovi strastveni pljuvaci ne vide koliko u biti ispadaju pateticni i jadni.
- Paranoid
#105 Re: Emina Ganić, kćerka dostojna svoga baba
.Opetja033 wrote:Kakva najezda iskompleksiranih likova, koji zbog nezadovoljstva sopstevnim promasenim zivotima ovdje vatru bljuju na svaku iole uspjesniju osobu u bh drustvu.
- ljetna kiša
#106 Re: Emina Ganić, kćerka dostojna svoga baba
http://www.klix.ba/forum/slobodan-kovac ... 86626.htmlthea wrote:jeli jos ziv sin poznatog uglednog sarajevskog doktora od kojeg su
Na ovoj starijoj temi ćeš naći o Bobi i o vili, vidim ima dosta komentara.
I mene zanima šta piše pa ču pročitati kad stignem.
- Danguba
#107 Re: Emina Ganić, kćerka dostojna svoga baba
Opetja033 wrote:Kakva najezda iskompleksiranih likova, koji zbog nezadovoljstva sopstevnim promasenim zivotima ovdje vatru bljuju na svaku iole uspjesniju osobu u bh drustvu.
- lua
#108 Re: Emina Ganić, kćerka dostojna svoga baba
Ponositi se porijeklom, koje btw nisi birao, jer ti majka u trbuhu nije imala uređaj kojim si ti kao fetus mogao birati gdje ćeš izletjeti iz nje, je ravno kurčenju kvadriplegijom ili drugim retardacijama. A k tome si još, da ti pravo kažem, s ovim "mama" forama pokazao da je seljak intelektualni, a ne geografski pojam.sarajlija80 wrote:
Alo sabane ,mama ti je nepisemena OK,sta cu ti ja sto nisi sarajlija,rokni se ..
- Šveđanin
#109 Re: Emina Ganić, kćerka dostojna svoga baba
Ove postove što nemaju veze sa temom sam preskočio.
Samo da kažem da meni Emina izgleda kao elokventna, razborita osoba koja zna da se izbori za sebe. U porodičnu diskusiju neću ulaziti, nisam upoznat sa tim.
Samo da kažem da meni Emina izgleda kao elokventna, razborita osoba koja zna da se izbori za sebe. U porodičnu diskusiju neću ulaziti, nisam upoznat sa tim.
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
- Paranoid
#111 Re: Emina Ganić, kćerka dostojna svoga baba
plain vanilla wrote:
Sad bi te ženio...makar da dobiješ papire..
-
smijesni_ste
#112 Re: Emina Ganić, kćerka dostojna svoga baba
Je li to ta 'obrazovana' i 'elokventna' delegatkinja?
http://www.klix.ba/forum/emina-gani-eu- ... s575.html-
http://www.klix.ba/forum/emina-gani-eu- ... s575.html-
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#113 Re: Emina Ganić, kćerka dostojna svoga baba
znala sam ja da sma najpametnija kad sutimParanoid wrote:plain vanilla wrote:![]()
![]()
![]()
Sad bi te ženio...makar da dobiješ papire..
- thea
#114 Re: Emina Ganić, kćerka dostojna svoga baba
o detaljima nista ne znam samo znam da kad su mediji prenosili dokumentarac oko '2000te vidjela sam decka kojem sam tad prije nekoliko dana dala smoki u bolnici kosevo gdje je lezao bila sam u cudu da mi je dijete iza otvorenog prozora trazi smoki kao da niko nije brinuo o njemu. samo sam bila sokiranaljetna kiša wrote:http://www.klix.ba/forum/slobodan-kovac ... 86626.htmlthea wrote:jeli jos ziv sin poznatog uglednog sarajevskog doktora od kojeg su
a to da su sebi sredili vilu, to je svima jasno. Samo se pitam kako elita moze uzivati tamo gdje ti 100% padaju izduvni gasovi kontroliranih nam auspuha.
-
gidra
#115 Re: Emina Ganić, kćerka dostojna svoga baba
koja si ti paćenica, smori curo. Očito da te Emina dobro naga(u)zila u životu pa ti je jedino preostalo da svoje komplekse liječiš po forumu.thea wrote:o detaljima nista ne znam samo znam da kad su mediji prenosili dokumentarac vidjela sam decka kojem sam tad prije nekoliko dana dala smoki u bolnici kosevo gdje je lezao bila sam u cudu da mi je dijete iza ovorenog prozora trazi smoki kao da niko nije brinuo o njemu. samo sam bila sokiranaljetna kiša wrote:http://www.klix.ba/forum/slobodan-kovac ... 86626.htmlthea wrote:jeli jos ziv sin poznatog uglednog sarajevskog doktora od kojeg su
a to da su sebi sredili vilu, to je svima jasno. Samo se pitam kako elita moze uzivati tamo gdje ti 100% padaju izduvni gasovi kontroliranih nam auspuha.
- karanana
#116 Re: Emina Ganić, kćerka dostojna svoga baba
ja cak mislim da je ovo "baba" pravilno po padezima. ispravite me ako grijesim.
- thea
#117 Re: Emina Ganić, kćerka dostojna svoga baba
jadno nema sta
gidra ba ohani, procitaj sve moje pisano o istoj, rekoh ja vama sandzaklije i cet--nici
gidra ba ohani, procitaj sve moje pisano o istoj, rekoh ja vama sandzaklije i cet--nici
Last edited by thea on 26/08/2013 16:33, edited 2 times in total.
-
gidra
#118 Re: Emina Ganić, kćerka dostojna svoga baba
griješiš barem što se tiče Sarajeva.karanana wrote:ja cak mislim da je ovo "baba" pravilno po padezima. ispravite me ako grijesim.
Ali istočna Bosna, Sandžak(Pazar, Priboj pogotovo, Sjenica) se koriste izrazima babA; Leotar je igrao protiv ŽeljA i tako slične konstrukcije.
- karanana
#119 Re: Emina Ganić, kćerka dostojna svoga baba
gledam recimo sportklub i igra manchester city i oni komentatori iz srbije govore džeka a ne džeke
- Banksy
#120 Re: Emina Ganić, kćerka dostojna svoga baba
Beskrupulozna ološ, proizvod vremena.
Čitajte Krležu, svi su tamo ...
Čitajte Krležu, svi su tamo ...
- thea
#121 Re: Emina Ganić, kćerka dostojna svoga baba
emina zadatak ti je da sledece godine SFF bude za dlaku bolji
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#122 Re: Emina Ganić, kćerka dostojna svoga baba
'em što je C/P tema, 'em što si fulio PF, 'em što sam te prošli put banovao jer si bio naporan sa masovnim otvaranjem tema. nastavi, i banovaću te trajnotheTruePath wrote:Emina Ganić, kćerka dostojna svoga baba
Emina Ganić, kćerka akademika Ejupa Ganića pravi je primjer školovane bošnjačke mladeži. Javnosti je postala bliže poznata poslije njenog angažiranja u slučaju hapšenja njenog oca. Inače, Emina je rođena u Americi, studije završila u Engleskoj i odmah po završetku studija, 2001. godine, radila kao savjetnica specijalnog predstavnika generalnog sekretara Vijeća Evrope u BiH. Od 2004. godine radi za Sarajevo film festival, a prije tri godine postala je njegova izvršna direktorica.
Zvonko Marić, voditelj i urednik emisije “U škripcu” na tv Alfa je ugostio ovu mladu intelektualku
http://www.youtube.com/watch?list=UUJIn ... WNX_Cru6L0