Emina Ganić: EU ima 300 hiljada miliona stanovnika

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
albus

Post by albus »

Edmond wrote:Fakat vi niste normalni ... :roll: Mi smo najbolji primjer kako se u nedostatku argumentacije prave teorije zavjere i kako nastaju "bosanske senzacije". Zaista ne branim Ejupa (i sam, uglavnom, imam negativno mišljenje o njegovoj političkom angažmanu i postratnim aktivnostima), ali zaista kakve veze ima sinoćni Eminin nastup sa njegovom kućom i privatnom fakultetom ?! I ja sam se krpio od mjeseca do mjeseca studirajući, ali mi to ne daje za pravo "da joj se naserem u usta". Meni je baš godilo kada mlada osoba argumentovano drži intelektualne i edukativne lekcije našim nazovi intelektualcima i iznosi svoj stav bez kompleksa, elokventno i "potkovano", što bi mi rekli ... :lol:
Potpisujem!
in33sa

Post by in33sa »

Ko o cemu, kurva o postenju, reklo bi se.

Emina Ganic, kcerka Ejupa, govori o moralu drustva.
Michun

Post by Michun »

piskerernest wrote:je li za nju senad avdić napisao da je jedina njena veza sa filmom krevet dragana bjelogrlića
da, da...a imao je i dodatni komentar koji sam napisala na onoj temi o Hani - pitali ljudi koja je gluplja.
Nisam gledala ovo sinoc, sad malo upalila pa me iziritiralo, evo mi urtikarija izasla :D Nadam sa da postoji efektivno rjesenje za moj perzistenti problem koji se evidentno pojavljuje svaki put kad ona otvori usta :D
Ffff

Post by Ffff »

albus wrote:
Edmond wrote:Fakat vi niste normalni ... :roll: Mi smo najbolji primjer kako se u nedostatku argumentacije prave teorije zavjere i kako nastaju "bosanske senzacije". Zaista ne branim Ejupa (i sam, uglavnom, imam negativno mišljenje o njegovoj političkom angažmanu i postratnim aktivnostima), ali zaista kakve veze ima sinoćni Eminin nastup sa njegovom kućom i privatnom fakultetom ?! I ja sam se krpio od mjeseca do mjeseca studirajući, ali mi to ne daje za pravo "da joj se naserem u usta". Meni je baš godilo kada mlada osoba argumentovano drži intelektualne i edukativne lekcije našim nazovi intelektualcima i iznosi svoj stav bez kompleksa, elokventno i "potkovano", što bi mi rekli ... :lol:
Potpisujem!
ona je, bila pametna ili ne, studirala na racun gladnog svijeta koji u isto vrijeme klan i ubijan u BiH, od para koje su slane iz VASsvijeta kao pomoc tom istom narodu! necu uopste da ulazim u to koliko je ona potkovana ili ne, pametna ili ne, put do njenog uspjeha (ako se moze tako nazvati) je poplocan krvlju ovog naroda i njegovom patnjom!!! to mi daje za pravo da joj se naserem u usta!!! i naguram nogama!!! :x
shin

Post by shin »

pici wrote:Emina Ganić je od 2004. godine uspješno vodila Odjel za međunarodne odnose Sarajevo Film Festivala.

Rođena je u Chicagu (SAD). Diplomirala je na prestižnom Univerzitetu Oxford.

U periodu od 2001. do 2004. godine radila je kao savjetnik Specijalnog predstavnika Generalnog sekretara Vijeća Evrope u BiH.

opaaaa,pa mogu ti reči samo jedno ,dobro uložen milionćić :D
Jo sto volim kada dojdu festivali pa krenu ova izmisljena radna mjesta.
alcho

Post by alcho »

Ffff wrote:
albus wrote:
Potpisujem!
ona je, bila pametna ili ne, studirala na racun gladnog svijeta koji u isto vrijeme klan i ubijan u BiH, od para koje su slane iz VASsvijeta kao pomoc tom istom narodu! necu uopste da ulazim u to koliko je ona potkovana ili ne, pametna ili ne, put do njenog uspjeha (ako se moze tako nazvati) je poplocan krvlju ovog naroda i njegovom patnjom!!! to mi daje za pravo da joj se naserem u usta!!! i naguram nogama!!! :x
:lol: :lol: :lol: Sto pijes kad ti skodi?
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

Post by mIRCerka »

SFF- Family Day

"Zasto je naziv na engleskom jeziku?"
"Pa eto znate, ovaj, mi nemamo na bosanskom jeziku adekvatan prevod za to"

HOW YES NO...
Ffff

Post by Ffff »

alcho wrote:
Ffff wrote:
albus wrote: Potpisujem!
:lol: :lol: :lol: Sto pijes kad ti skodi?
mazohista! :D
Pasiflora

Post by Pasiflora »

mIRCerka wrote:SFF- Family Day

HOW YES NO...

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Oplakah!!!!
mIRCerka

Post by mIRCerka »

sitno wrote:

HOW YES NO...

Oplakah!!!!
Nije smijesno... :(
Sve na stranu, ako si rodjen u INGLISH SPIKING KANTRI onda valjda mozes skontati da u matici kazu PORODICNI DAN ili DAN ZA PORODICU/OBITELJ/FAMILIJU.... stavis bilo kakav naziv na nasem jeziku...
BHG

Post by BHG »

mIRCerka wrote:
sitno wrote:

HOW YES NO...

Oplakah!!!!
Sve na stranu, ako si rodjen u INGLISH SPIKING KANTRI onda valjda mozes skontati da u matici kazu PORODICNI DAN ili DAN ZA PORODICU/OBITELJ/FAMILIJU.... stavis bilo kakav naziv na nasem jeziku...
sta se ti vazda bunis nesto... :D
obuca

Post by obuca »

mIRCerka wrote:
sitno wrote:

HOW YES NO...

Oplakah!!!!
dis iz veri difikult :D
mIRCerka

Post by mIRCerka »

obuca wrote:
mIRCerka wrote:
sitno wrote:
Oplakah!!!!
dis iz veri difikult :D
VERI MACH...

BHG, vidjevsi lice doticne, podsjetivsi se lika i djela familije, prebacih na Istragu...sad mi fakat krivo sto ne odgledah da cujem cuvene argumente kojima je slomila sugovornike...
shin

Post by shin »

Neelix svrsava na Eminu, stalno prica kako je gledao na televizijonu i kako je elokventna.

:lol:
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

Post by Truba »

hm ko li je pjan derao ovo na tom oksfordu
shin

Post by shin »

Ja znam ko nije :lol:
obuca

Post by obuca »

komi wrote:hm ko li je pjan derao ovo na tom oksfordu
hehehe garant neki olinjali starkan :D
uvjek dobar gost

Post by uvjek dobar gost »

obuca wrote:
komi wrote:hm ko li je pjan derao ovo na tom oksfordu
hehehe garant neki olinjali starkan :D
Miro Purivatra....... živa vatra :shock:
nausnica

Post by nausnica »

Zar vi jos uvijek slijepo i naivno vjerujete da glasanja u Piramidi nisu namjestena?

Zna producentska firma tacno ko ce pobijediti i prije nego pocne emisija. Raspitajte se malo i otvorite oci glede ovoga. Nista cudno, sve je to "show bizz" :D , ljudi s najvecim gubicama koji ce lajati vise nego suparnici pobjedjuju. Ne zato sto su bolji argumentima, vec zbog dizanja gledanosti emisije koju stvara samo lajanje, cudjenje gledaoca, prepricavanje Piramide na Sa-x, osjecaji povracanja i gadosti, spletkarenje, i sl.

Bilo sta sto izaziva reakcije, to traze. Bio to Ministar Hadzihafibegovic zbog labrnje ili Ganicka koju raja ne moze smisliti jer je iritantna. Kako god, reakcije bar postoje i znaju da ce ljudi sutra na kafi i na poslu prericavati Piramidu. I to se trazi. Mrzi ili voli, ali nemoj da te boli briga jer to spusta gledanost. I zato moraju pobjediti oni koji izazivaju osjecaje kod publike, bili oni odvratni ili afirmativni, bitno je da se prica.
Last edited by nausnica on 07/12/2007 11:42, edited 1 time in total.
Citizen-X

Post by Citizen-X »

Sjecate li se one djece sto su otisla u Libiju neke 92 pa do 94.

Gadafi je urucio toj djeci cek od milion $, dosao je E.G. kojeg su djeca BTW docekala k'o da im je najrodjeniji, jerbo ih se niko nije sjetio godinu i po dana k'o najveceg sljama.

Pogodite sta je bilo sa tim milionom gospodo?

Ovo je jedna notorna istina iz prve ruke.

Da mi je dozivjet' dan da se toj hohstaplerskoj bagri koju vise ne znam kako bih nazvao oduzme sve, protjera u neku zapizdinu, ne bih zalio zivota isti momenat da crknem, koliko je narod obespravljen i opljackan.
uvjek dobar gost

Emina G. je pohađala školu u Londonu ... finansirana iz fonda koji je bio namjenjen djeci iz BiH koja su posebno talentirana ali nemaju para.....

Info iz prve ruke, provjereno naravno..... :x slaguvam se sa Citizen-X-om
Suicidal Siberian

Post by Suicidal Siberian »

za šta je ba ona talentovana?! gagging? to vjerujem...vjerovatno se izbirikala u americi...hebem ti nas.... :roll:
nausnica

Post by nausnica »

Citizen-X wrote:Sjecate li se one djece sto su otisla u Libiju neke 92 pa do 94.

Gadafi je urucio toj djeci cek od milion $, dosao je E.G. kojeg su djeca BTW docekala k'o da im je najrodjeniji, jerbo ih se niko nije sjetio godinu i po dana k'o najveceg sljama.

Da mi je dozivjet' dan da se toj hohstaplerskoj bagri koju vise ne znam kako bih nazvao oduzme sve, protjera u neku zapizdinu, ne bih zalio zivota isti momenat da crknem, koliko je narod obespravljen i opljackan.
Citizen-X,

ako je ovo istina sto kazes, zasto ne nazoves novine i ne das intervju o tome, ili bar time ponukaj dobrog novinara da istrazi pricu i svima vama koji ste to dozivjeli iz prve ruke, i nek je objavi. Ja bih prva to htjela da procitam. Zovi Oslobodjenje i Kamenicu.

Ne vrijedi ti ovdje igrati "tuspasmeneisvijunas", uradi nesto ozbiljno za sebe jer je to uzas ako je istina, i javnost ima pravo da zna za to!!! :x
Sir_Lancelot

Post by Sir_Lancelot »

BEEEEEEEEPPPPPP!

Nije fazon u Emini, nego o kako gledaoci BHT1 glasaju. Najveca je sramota bila kada je Hanka prosla dalje, zena nepismena! Da ne spominjem Ministra, covjek polupismen, pa prode. Cinjenica je da prica bez a, ovaj, onaj, ali joj je prica suplja. Mogu se kladiti da ce uzeti Svetlanu...
uvjek dobar gost

nausnica wrote:
Citizen-X wrote:Sjecate li se one djece sto su otisla u Libiju neke 92 pa do 94.

Citizen-X,

ako je ovo istina sto kazes, zasto ne nazoves novine i ne das intervju o tome, ili bar time ponukaj dobrog novinara da istrazi pricu i svima vama koji ste to dozivjeli iz prve ruke, i nek je objavi. Ja bih prva to htjela da procitam. Zovi Oslobodjenje i Kamenicu.

Ne vrijedi ti ovdje igrati "tuspasmeneisvijunas", uradi nesto ozbiljno za sebe jer je to uzas ako je istina, i javnost ima pravo da zna za to!!! :x
Definišimo pojam javnosti......
:D
Post Reply