Potpisujem!Edmond wrote:Fakat vi niste normalni ...Mi smo najbolji primjer kako se u nedostatku argumentacije prave teorije zavjere i kako nastaju "bosanske senzacije". Zaista ne branim Ejupa (i sam, uglavnom, imam negativno mišljenje o njegovoj političkom angažmanu i postratnim aktivnostima), ali zaista kakve veze ima sinoćni Eminin nastup sa njegovom kućom i privatnom fakultetom ?! I ja sam se krpio od mjeseca do mjeseca studirajući, ali mi to ne daje za pravo "da joj se naserem u usta". Meni je baš godilo kada mlada osoba argumentovano drži intelektualne i edukativne lekcije našim nazovi intelektualcima i iznosi svoj stav bez kompleksa, elokventno i "potkovano", što bi mi rekli ...
Emina Ganić: EU ima 300 hiljada miliona stanovnika
- albus
- Michun
da, da...a imao je i dodatni komentar koji sam napisala na onoj temi o Hani - pitali ljudi koja je gluplja.piskerernest wrote:je li za nju senad avdić napisao da je jedina njena veza sa filmom krevet dragana bjelogrlića
Nisam gledala ovo sinoc, sad malo upalila pa me iziritiralo, evo mi urtikarija izasla
-
Ffff
ona je, bila pametna ili ne, studirala na racun gladnog svijeta koji u isto vrijeme klan i ubijan u BiH, od para koje su slane iz VASsvijeta kao pomoc tom istom narodu! necu uopste da ulazim u to koliko je ona potkovana ili ne, pametna ili ne, put do njenog uspjeha (ako se moze tako nazvati) je poplocan krvlju ovog naroda i njegovom patnjom!!! to mi daje za pravo da joj se naserem u usta!!! i naguram nogama!!!albus wrote:Potpisujem!Edmond wrote:Fakat vi niste normalni ...Mi smo najbolji primjer kako se u nedostatku argumentacije prave teorije zavjere i kako nastaju "bosanske senzacije". Zaista ne branim Ejupa (i sam, uglavnom, imam negativno mišljenje o njegovoj političkom angažmanu i postratnim aktivnostima), ali zaista kakve veze ima sinoćni Eminin nastup sa njegovom kućom i privatnom fakultetom ?! I ja sam se krpio od mjeseca do mjeseca studirajući, ali mi to ne daje za pravo "da joj se naserem u usta". Meni je baš godilo kada mlada osoba argumentovano drži intelektualne i edukativne lekcije našim nazovi intelektualcima i iznosi svoj stav bez kompleksa, elokventno i "potkovano", što bi mi rekli ...
-
shin
Jo sto volim kada dojdu festivali pa krenu ova izmisljena radna mjesta.pici wrote:Emina Ganić je od 2004. godine uspješno vodila Odjel za međunarodne odnose Sarajevo Film Festivala.
Rođena je u Chicagu (SAD). Diplomirala je na prestižnom Univerzitetu Oxford.
U periodu od 2001. do 2004. godine radila je kao savjetnik Specijalnog predstavnika Generalnog sekretara Vijeća Evrope u BiH.
opaaaa,pa mogu ti reči samo jedno ,dobro uložen milionćić
- alcho
Ffff wrote:ona je, bila pametna ili ne, studirala na racun gladnog svijeta koji u isto vrijeme klan i ubijan u BiH, od para koje su slane iz VASsvijeta kao pomoc tom istom narodu! necu uopste da ulazim u to koliko je ona potkovana ili ne, pametna ili ne, put do njenog uspjeha (ako se moze tako nazvati) je poplocan krvlju ovog naroda i njegovom patnjom!!! to mi daje za pravo da joj se naserem u usta!!! i naguram nogama!!!albus wrote:Potpisujem!Edmond wrote:Fakat vi niste normalni ...Mi smo najbolji primjer kako se u nedostatku argumentacije prave teorije zavjere i kako nastaju "bosanske senzacije". Zaista ne branim Ejupa (i sam, uglavnom, imam negativno mišljenje o njegovoj političkom angažmanu i postratnim aktivnostima), ali zaista kakve veze ima sinoćni Eminin nastup sa njegovom kućom i privatnom fakultetom ?! I ja sam se krpio od mjeseca do mjeseca studirajući, ali mi to ne daje za pravo "da joj se naserem u usta". Meni je baš godilo kada mlada osoba argumentovano drži intelektualne i edukativne lekcije našim nazovi intelektualcima i iznosi svoj stav bez kompleksa, elokventno i "potkovano", što bi mi rekli ...
-
Ffff
mazohista!alcho wrote:Ffff wrote:ona je, bila pametna ili ne, studirala na racun gladnog svijeta koji u isto vrijeme klan i ubijan u BiH, od para koje su slane iz VASsvijeta kao pomoc tom istom narodu! necu uopste da ulazim u to koliko je ona potkovana ili ne, pametna ili ne, put do njenog uspjeha (ako se moze tako nazvati) je poplocan krvlju ovog naroda i njegovom patnjom!!! to mi daje za pravo da joj se naserem u usta!!! i naguram nogama!!!albus wrote: Potpisujem!![]()
![]()
Sto pijes kad ti skodi?
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
Nije smijesno...sitno wrote:mIRCerka wrote:SFF- Family Day
"Zasto je naziv na engleskom jeziku?"
"Pa eto znate, ovaj, mi nemamo na bosanskom jeziku adekvatan prevod za to"
HOW YES NO...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Oplakah!!!!
Sve na stranu, ako si rodjen u INGLISH SPIKING KANTRI onda valjda mozes skontati da u matici kazu PORODICNI DAN ili DAN ZA PORODICU/OBITELJ/FAMILIJU.... stavis bilo kakav naziv na nasem jeziku...
- BHG
sta se ti vazda bunis nesto...mIRCerka wrote:Nije smijesno...sitno wrote:mIRCerka wrote:SFF- Family Day
HOW YES NO...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Oplakah!!!!![]()
Sve na stranu, ako si rodjen u INGLISH SPIKING KANTRI onda valjda mozes skontati da u matici kazu PORODICNI DAN ili DAN ZA PORODICU/OBITELJ/FAMILIJU.... stavis bilo kakav naziv na nasem jeziku...
-
obuca
dis iz veri difikultmIRCerka wrote:Nije smijesno...sitno wrote:mIRCerka wrote:SFF- Family Day
HOW YES NO...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Oplakah!!!!![]()
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
VERI MACH...obuca wrote:dis iz veri difikultmIRCerka wrote:Nije smijesno...sitno wrote:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Oplakah!!!!![]()
BHG, vidjevsi lice doticne, podsjetivsi se lika i djela familije, prebacih na Istragu...sad mi fakat krivo sto ne odgledah da cujem cuvene argumente kojima je slomila sugovornike...
- uvjek dobar gost
Miro Purivatra....... živa vatraobuca wrote:hehehe garant neki olinjali starkankomi wrote:hm ko li je pjan derao ovo na tom oksfordu
-
nausnica
Zar vi jos uvijek slijepo i naivno vjerujete da glasanja u Piramidi nisu namjestena?
Zna producentska firma tacno ko ce pobijediti i prije nego pocne emisija. Raspitajte se malo i otvorite oci glede ovoga. Nista cudno, sve je to "show bizz"
, ljudi s najvecim gubicama koji ce lajati vise nego suparnici pobjedjuju. Ne zato sto su bolji argumentima, vec zbog dizanja gledanosti emisije koju stvara samo lajanje, cudjenje gledaoca, prepricavanje Piramide na Sa-x, osjecaji povracanja i gadosti, spletkarenje, i sl.
Bilo sta sto izaziva reakcije, to traze. Bio to Ministar Hadzihafibegovic zbog labrnje ili Ganicka koju raja ne moze smisliti jer je iritantna. Kako god, reakcije bar postoje i znaju da ce ljudi sutra na kafi i na poslu prericavati Piramidu. I to se trazi. Mrzi ili voli, ali nemoj da te boli briga jer to spusta gledanost. I zato moraju pobjediti oni koji izazivaju osjecaje kod publike, bili oni odvratni ili afirmativni, bitno je da se prica.
Zna producentska firma tacno ko ce pobijediti i prije nego pocne emisija. Raspitajte se malo i otvorite oci glede ovoga. Nista cudno, sve je to "show bizz"
Bilo sta sto izaziva reakcije, to traze. Bio to Ministar Hadzihafibegovic zbog labrnje ili Ganicka koju raja ne moze smisliti jer je iritantna. Kako god, reakcije bar postoje i znaju da ce ljudi sutra na kafi i na poslu prericavati Piramidu. I to se trazi. Mrzi ili voli, ali nemoj da te boli briga jer to spusta gledanost. I zato moraju pobjediti oni koji izazivaju osjecaje kod publike, bili oni odvratni ili afirmativni, bitno je da se prica.
Last edited by nausnica on 07/12/2007 11:42, edited 1 time in total.
- Citizen-X
Sjecate li se one djece sto su otisla u Libiju neke 92 pa do 94.
Gadafi je urucio toj djeci cek od milion $, dosao je E.G. kojeg su djeca BTW docekala k'o da im je najrodjeniji, jerbo ih se niko nije sjetio godinu i po dana k'o najveceg sljama.
Pogodite sta je bilo sa tim milionom gospodo?
Ovo je jedna notorna istina iz prve ruke.
Da mi je dozivjet' dan da se toj hohstaplerskoj bagri koju vise ne znam kako bih nazvao oduzme sve, protjera u neku zapizdinu, ne bih zalio zivota isti momenat da crknem, koliko je narod obespravljen i opljackan.
Gadafi je urucio toj djeci cek od milion $, dosao je E.G. kojeg su djeca BTW docekala k'o da im je najrodjeniji, jerbo ih se niko nije sjetio godinu i po dana k'o najveceg sljama.
Da mi je dozivjet' dan da se toj hohstaplerskoj bagri koju vise ne znam kako bih nazvao oduzme sve, protjera u neku zapizdinu, ne bih zalio zivota isti momenat da crknem, koliko je narod obespravljen i opljackan.
- uvjek dobar gost
Emina G. je pohađala školu u Londonu ... finansirana iz fonda koji je bio namjenjen djeci iz BiH koja su posebno talentirana ali nemaju para.....
Info iz prve ruke, provjereno naravno.....
slaguvam se sa Citizen-X-om
Info iz prve ruke, provjereno naravno.....
- Suicidal Siberian
za šta je ba ona talentovana?! gagging? to vjerujem...vjerovatno se izbirikala u americi...hebem ti nas.... 
-
nausnica
Citizen-X,Citizen-X wrote:Sjecate li se one djece sto su otisla u Libiju neke 92 pa do 94.
ako je ovo istina sto kazes, zasto ne nazoves novine i ne das intervju o tome, ili bar time ponukaj dobrog novinara da istrazi pricu i svima vama koji ste to dozivjeli iz prve ruke, i nek je objavi. Ja bih prva to htjela da procitam. Zovi Oslobodjenje i Kamenicu.
Ne vrijedi ti ovdje igrati "tuspasmeneisvijunas", uradi nesto ozbiljno za sebe jer je to uzas ako je istina, i javnost ima pravo da zna za to!!!
-
Sir_Lancelot
BEEEEEEEEPPPPPP!
Nije fazon u Emini, nego o kako gledaoci BHT1 glasaju. Najveca je sramota bila kada je Hanka prosla dalje, zena nepismena! Da ne spominjem Ministra, covjek polupismen, pa prode. Cinjenica je da prica bez a, ovaj, onaj, ali joj je prica suplja. Mogu se kladiti da ce uzeti Svetlanu...
Nije fazon u Emini, nego o kako gledaoci BHT1 glasaju. Najveca je sramota bila kada je Hanka prosla dalje, zena nepismena! Da ne spominjem Ministra, covjek polupismen, pa prode. Cinjenica je da prica bez a, ovaj, onaj, ali joj je prica suplja. Mogu se kladiti da ce uzeti Svetlanu...
- uvjek dobar gost
Definišimo pojam javnosti......nausnica wrote:Citizen-X,Citizen-X wrote:Sjecate li se one djece sto su otisla u Libiju neke 92 pa do 94.
ako je ovo istina sto kazes, zasto ne nazoves novine i ne das intervju o tome, ili bar time ponukaj dobrog novinara da istrazi pricu i svima vama koji ste to dozivjeli iz prve ruke, i nek je objavi. Ja bih prva to htjela da procitam. Zovi Oslobodjenje i Kamenicu.
Ne vrijedi ti ovdje igrati "tuspasmeneisvijunas", uradi nesto ozbiljno za sebe jer je to uzas ako je istina, i javnost ima pravo da zna za to!!!