Emina Ganić: EU ima 300 hiljada miliona stanovnika

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
uvjek dobar gost

Post by uvjek dobar gost »

Ova tema je još aktuelna.....

Učila je školu od pokradenih para ... umjesto nje u Britaniji je trebalo biti neko drugo dijete.... koje zaista nema od čega sebi da plati školovanje...
nausnica

Post by nausnica »

Baštice, ne trebaš ti slušati šta ja govorim. Ja sam ovdje najmanje bitna. Čitaj sve ovo što drugi pišu i to će ti biti dovoljno da promjeniš mišljenje o svojoj rodici ili da bar shvatiš i priznaš sebi da razumiješ zašto je raja ne voli.

Dosadna si postala s tim neurotičnoim vrijeđanjem, šteta što si toliko ugrožena, odoh sad raditi nešto pametnije, ovo je više dosadno. Pusa, pišemo se opet nekad kad te malo prođe :kiss:
basta sljezove boje

Post by basta sljezove boje »

nausnica wrote:Baštice, ne trebaš ti slušati šta ja govorim. Ja sam ovdje najmanje bitna. Čitaj sve ovo što drugi pišu i to će ti biti dovoljno da promjeniš mišljenje o svojoj rodici ili da bar shvatiš i priznaš sebi da razumiješ zašto je raja ne voli.

Dosadna si postala s tim neurotičnoim vrijeđanjem, šteta što si toliko ugrožena, odoh sad raditi nešto pametnije, ovo je više dosadno. Pusa, pišemo se opet nekad kad te malo prođe :kiss:
eto razlike izmedju tebe i mene. Ja se ponosim kad mi kazes da sam iz Sandzaka a ti se stidis svog mjesta na B. koje je dislocirano zbog gradnje autoputa i (j)opet:

Emina mi nije rodica, jedino sto nas povezuje je jedan frizerski salon :D
Ffff

Post by Ffff »

angel26 wrote:Ne bi bio problem da je ona kcerka bogatasa koji za svoje pare moze da radi sta hoce...problem je sto su te pare UKRADENE u ime neke druge djece koja nisu imala tu srecu da se skoluju kao doticna. Svaka cast na diplomi..Oxford da se razumijemo nije mala stvar...svaka cast i na elokvenciji. Mislim da je upravo njena elokvencija zasluzna za sve pozitivne komentare koje izaziva prica doticne... kad se sve podvuce vecina stvari o kojima prica su visa filozofija...da i ja volim sto sam zensko, ali ona to upakuje tako da se zapitam jesam li to uopste znala dok mi ona to nije fino, onako elokventno, podrobno objasnila pravo znacenje zenstvenosti....
Trenutno mi je to sekundarno jer vrijeme provodim prelistavajuci oglase za posao...VSS, bez iskustva, govorim dva strana jezika pa mogu da razumijem sta doticna govori..entuzijasta jos uvijek, mada i to lapi iz dana u dan...
Ventiliram se na forumu..Zar to nije tako cool? I da, ljubomorna sam na Eminu...ne na ono sto ima, nego na priliku koja joj je pruzena...dobila je sve na pladnju...ja sam se za sve borila i valjda ce to nekad uroditi plodom, mada vjerovatno nikad necu imati priliku da gostujem na piramidi :)

Mislim da cemo Eminu vidjati jos dugo ....i da dragi moji dama ce i dalje da bude cool jet seterka koja na family day dolazi u haljini s potpisom i sa hrpom trivijalnih predmeta bez ikakve upotrebne, ali visoke trzisne, vrijednosti u roza boji...ona znate tako ventilira sebe :)
:thumbup:
uvjek dobar gost

Ffff wrote:
angel26 wrote:Ne bi bio problem da je ona kcerka bogatasa koji za svoje pare moze da radi sta hoce...problem je sto su te pare UKRADENE u ime neke druge djece koja nisu imala tu srecu da se skoluju kao doticna. Svaka cast na diplomi..Oxford da se razumijemo nije mala stvar...svaka cast i na elokvenciji. Mislim da je upravo njena elokvencija zasluzna za sve pozitivne komentare koje izaziva prica doticne... kad se sve podvuce vecina stvari o kojima prica su visa filozofija...da i ja volim sto sam zensko, ali ona to upakuje tako da se zapitam jesam li to uopste znala dok mi ona to nije fino, onako elokventno, podrobno objasnila pravo znacenje zenstvenosti....
Trenutno mi je to sekundarno jer vrijeme provodim prelistavajuci oglase za posao...VSS, bez iskustva, govorim dva strana jezika pa mogu da razumijem sta doticna govori..entuzijasta jos uvijek, mada i to lapi iz dana u dan...
Ventiliram se na forumu..Zar to nije tako cool? I da, ljubomorna sam na Eminu...ne na ono sto ima, nego na priliku koja joj je pruzena...dobila je sve na pladnju...ja sam se za sve borila i valjda ce to nekad uroditi plodom, mada vjerovatno nikad necu imati priliku da gostujem na piramidi :)

Mislim da cemo Eminu vidjati jos dugo ....i da dragi moji dama ce i dalje da bude cool jet seterka koja na family day dolazi u haljini s potpisom i sa hrpom trivijalnih predmeta bez ikakve upotrebne, ali visoke trzisne, vrijednosti u roza boji...ona znate tako ventilira sebe :)

Samo ona nije završila Oxford......
nausnica

Post by nausnica »

Baštice,

nije sa B. nego sa O. Ako se malo potrudiš možda i nadješ taj moj post gdje spominjem Otoku. To što se Amazonkom & Co. lako povodiš, što si sljedbenik a ne vodja, i što slušaš i upijaš sve što laprdaju ne bi li mene kako oblatile, hahaha, to je tvoj problem, mila.

Mjesto se zove Otoka, znaš ono tamo kod Kumrovca, blizu Merkura? E, kad u budućnosti za 3 godine prodješ autom novim autoputom, imaćeš bolju sliku da predpostaviš gdje sam odrasla.

Tad očekujem tvoje izvinjenje jer sad zaista nisi dovoljno jaka, sposobna ni informirana da znaš bolje ;). I forgive you.

Pozdravi rodicu i Fahru frizera :D
Ffff

Post by Ffff »

uvjek dobar gost wrote:
Ffff wrote:

Samo ona nije završila Oxford......
nebitno, poenta je svakako u ventiliranju i tudjim parama!
uvjek dobar gost

Naravno... slaguvam se...
xon_sa

Post by xon_sa »

Jel iko ozbiljan ikad rekao da je doticni ukrao neke pare (javno, mimo foruma)? Ja znam za pricu o kuci, ali za pare jock...
basta sljezove boje

nausnica wrote:Baštice,

nije sa B. nego sa O. Ako se malo potrudiš možda i nadješ taj moj post gdje spominjem Otoku. To što se Amazonkom & Co. lako povodiš, što si sljedbenik a ne vodja, i što slušaš i upijaš sve što laprdaju ne bi li mene kako oblatile, hahaha, to je tvoj problem, mila.

Mjesto se zove Otoka, znaš ono tamo kod Kumrovca, blizu Merkura? E, kad u budućnosti za 3 godine prodješ autom novim autoputom, imaćeš bolju sliku da predpostaviš gdje sam odrasla.

Tad očekujem tvoje izvinjenje jer sad zaista nisi dovoljno jaka, sposobna ni informirana da znaš bolje ;). I forgive you.

Pozdravi rodicu i Fahru frizera :D
ljubavi, nije Sarajevsko polje Sarajevo :oops:
JEDRILICA

Post by JEDRILICA »

Koje papansko nadmetanje na ovoj temi!

Ljubomora i takmicenje ko je odakle!

Pazi sada: Ljubomorni su na Eminu zato jer je dobila neke prilike u zivotu na tanjiru i samim tim imala vise srece u zivotu!
S druge strane sve bi sto nisu rodjeni u Sarajevu ili nekom drugom gradu pod noge bacali i rekli bi "sta im ja mogu kada su seljaci". Zaboravljali bi cinjenicu da su oni neke prilike dobili na tanjiru upravo zato jer su rodjeni i zivjeli u gradu!

Nausnice od ljubomore si ogranicena poput balkona na Otoci!

P.S.
Emina jeste dobila sve na tanjiru ali ipak je to znala iskoristiti!
basta sljezove boje

btw Emina uopce nije rodjena u Sarajevu :wink:

a na cemu se zavidi Emini? Sto radi kod Purivatre? :lol:
taxi_driver

Post by taxi_driver »

JEDRILICA wrote:Koje papansko nadmetanje na ovoj temi!

Ljubomora i takmicenje ko je odakle!

Pazi sada: Ljubomorni su na Eminu zato jer je dobila neke prilike u zivotu na tanjiru i samim tim imala vise srece u zivotu!
S druge strane sve bi sto nisu rodjeni u Sarajevu ili nekom drugom gradu pod noge bacali i rekli bi "sta im ja mogu kada su seljaci". Zaboravljali bi cinjenicu da su oni neke prilike dobili na tanjiru upravo zato jer su rodjeni i zivjeli u gradu!

Nausnice od ljubomore si ogranicena poput balkona na Otoci!

P.S.
Emina jeste dobila sve na tanjiru ali ipak je to znala iskoristiti!

stvarno je bilo veoma tesko to iskoristiti.daj ba jedrilice ili emina ne provaljuj se vise.znamo ko je ejup a znamo i kako je ona dobila stipendiju.tako da ih djaba branis.
nausnica

Post by nausnica »

basta sljezove boje wrote: ljubavi, nije Sarajevsko polje Sarajevo :oops:
Ali zato Sandžak jeste, je l' de? :D
buba

#440 re

Post by buba »

Bravo girlie ! :thumbup:
S jednom malom korekcijom..bivse YU zemlje jedva da imaju nazovi jetset, a kamoli nashe malo misto :)
Monte Carlo..ehh..to je druga prica :-D
basta sljezove boje

nausnica wrote:
basta sljezove boje wrote: ljubavi, nije Sarajevsko polje Sarajevo :oops:
Ali zato Sandžak jeste, je l' de? :D
ma Sandzak je Balmoral Castle :D

nego, tek sad sam procitala na portalu ono o Carli Bruni i bas mi je zao. Razumijem te, ali nemas razloga da se ljutis na Eminu umjesto Carle.
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

Post by Truba »

eh da je moj babuka ukrao milijon
sad bih vam ja s ekrana srao
a ne preko foruma :roll:
Boom964

Post by Boom964 »

Sve ce se oprostiti ali uspjeh nikada! svoje komplekse lijecimo valjda tako....
Citajuci komentare najbolje bi bilo da sva djeca javnih osoba odmah u srednjoj skoli (prije uspjeha "na tanjiru") izvrse kolektivno samoubistvo i onda bi nam valjda valjali .....UZAS......sindrom male sredine je nazalost netrpeljivost uspjesnih......I to je Sarajevo!
Truba

Post by Truba »

normalno da mi je krivo i da joj zavidim
što je moj otac kopao rovove u ratu
branković svirao supruzi gitaru
a ganići krao novce

:(

volio bih laganu permutaciju :D da je moj otac krao i svirao
a da je ganići kopao rovove zajedno s brankovićem 8)
Boom964

Post by Boom964 »

I sad svih treba mrziti zbog toga ????
Mrznja i zavist nece promijeniti nista !
uvjek dobar gost

Boom964 wrote:Sve ce se oprostiti ali uspjeh nikada! svoje komplekse lijecimo valjda tako....
Citajuci komentare najbolje bi bilo da sva djeca javnih osoba odmah u srednjoj skoli (prije uspjeha "na tanjiru") izvrse kolektivno samoubistvo i onda bi nam valjda valjali .....UZAS......sindrom male sredine je nazalost netrpeljivost uspjesnih......I to je Sarajevo!
.....?????

Ja samo tu djecu molim da ne lažu i ne pričaju priče kao da su sa Marsa pali... naravno i da pokušaju imati obzira prema onima koje su njihovi očevi za života uništili... i igrali se njihovim sudbinama.... mada ona sigurno o tome pojma nema jer rasla je pod staklenim zvonom.....

A po mojim mjerilima Emina G. nije nešto extra uspješna ......
Truba

Post by Truba »

Boom964 wrote:I sad svih treba mrziti zbog toga ????
pa šta sad trebam??
da je hvalim po forumu??
da zaboravim oklen novci
dok su druga djeca ginula
patila u podrumu
očevi im masakrirani majke silovane ubijane snajperom
ona je ladila vaginu u oxfordu...

eno mržnja ništa neće promijeniti pa psujete po _____________ (umetnite ime poznatog političara)
cico x

Post by cico x »

20 stranica frustracija!

znam.....ja sam isao pod granatama po vodu u 2 ujutro u decembru,da bih donio kuci 20-30 litara vode da se ja i moja porodica mozemo svi okupati,svako ima pravo na 5 litara,pa uz pomoc svijece,pokusaja od kabasa i u ledenom kupatilu to kad zavrsim,ostavim svu tu vodu u kadu,jer dobro dode za wc solju........znam da je i vas vecina tako radila,i znamo da je tada eminica draga na racun "nasih" para uzivala u londonu u kriketu i badmingtonu(jebem joj tatu ) , trosila pare na garderobu i parfeme (jebem joj i mamu), u decembru u cizmama koje nisu ispod 300 $ setala petom avenijom ,sirila istinu o bosni po versace radnjama sa svojim tetkama (jebem joj i one tetke sto sjede iza nje na piramidi)
i sad ja kao i vecina prezivlajvam od danas do sutra,jebem sam sebi majku sto negdje ne zgrcem eure na zapadu i ne dolazim ko hadzo preko ljeta,I JOS PORED TOGA SVEGA MORAM SLUSATI EMINU GANIC DAA MI PAMETUJE STA TREBA OMLADINA DA RADI U BOSNI,MA MAJKU JOJ.......NECU,NECU I NECU!!!!
Boom964

Post by Boom964 »

komi wrote:
Boom964 wrote:I sad svih treba mrziti zbog toga ????
pa šta sad trebam??
da je hvalim po forumu??
da zaboravim oklen novci
dok su druga djeca ginula
patila u podrumu
očevi im masakrirani majke silovane ubijane snajperom
ona je ladila vaginu u oxfordu...

eno mržnja ništa neće promijeniti pa psujete po _____________ (umetnite ime poznatog političara)
Najbolje kako rekoh da i ne zive ali i u tom slucaju mi bi nasli nesto zbog cega bi mrzili druge.
uvjek dobar gost

cico x wrote:20 stranica frustracija!

znam.....ja sam isao pod granatama po vodu u 2 ujutro u decembru,da bih donio kuci 20-30 litara vode da se ja i moja porodica mozemo svi okupati,svako ima pravo na 5 litara,pa uz pomoc svijece,pokusaja od kabasa i u ledenom kupatilu to kad zavrsim,ostavim svu tu vodu u kadu,jer dobro dode za wc solju........znam da je i vas vecina tako radila,i znamo da je tada eminica draga na racun "nasih" para uzivala u londonu u kriketu i badmingtonu(jebem joj tatu ) , trosila pare na garderobu i parfeme (jebem joj i mamu), u decembru u cizmama koje nisu ispod 300 $ setala petom avenijom ,sirila istinu o bosni po versace radnjama sa svojim tetkama (jebem joj i one tetke sto sjede iza nje na piramidi)
i sad ja kao i vecina prezivlajvam od danas do sutra,jebem sam sebi majku sto negdje ne zgrcem eure na zapadu i ne dolazim ko hadzo preko ljeta,I JOS PORED TOGA SVEGA MORAM SLUSATI EMINU GANIC DAA MI PAMETUJE STA TREBA OMLADINA DA RADI U BOSNI,MA MAJKU JOJ.......NECU,NECU I NECU!!!!
Post Reply