Mogao je izaci nekad kasnije, jer nisam slijepa i znam kako izgleda, i takovska nije bulevar vec ima jedva 100 brojeva...A mahala je mahala, sve vidis sve znas....Edmond wrote:Hajde zaboravi na njega, mada je bio na Braču, Republika Hrvatska ... Nije poenta u njima... Pozz
Emina Ganić: EU ima 300 hiljada miliona stanovnika
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
- Bosanac sa dna kace
mIRCerka wrote:SFF- Family Day
"Zasto je naziv na engleskom jeziku?"
"Pa eto znate, ovaj, mi nemamo na bosanskom jeziku adekvatan prevod za to"
HOW YES NO...
covjeche ovo je dno dna
- Bosanac sa dna kace
i ja sam to chuo....ne znam sta bi sa djecom....Citizen-X wrote:Sjecate li se one djece sto su otisla u Libiju neke 92 pa do 94.
Gadafi je urucio toj djeci cek od milion $, dosao je E.G. kojeg su djeca BTW docekala k'o da im je najrodjeniji, jerbo ih se niko nije sjetio godinu i po dana k'o najveceg sljama.
Pogodite sta je bilo sa tim milionom gospodo?
Ovo je jedna notorna istina iz prve ruke.
Da mi je dozivjet' dan da se toj hohstaplerskoj bagri koju vise ne znam kako bih nazvao oduzme sve, protjera u neku zapizdinu, ne bih zalio zivota isti momenat da crknem, koliko je narod obespravljen i opljackan.
-
Sir_Lancelot
Djelimicno vezano za ovu temu, otidite na http://www.facebook.com. Ima relativno puno "slavnih" licnosti. Zadajte se malo u search, ali bih specijalno istakao Deena i njegovu listu prijatelja:)
Dokazi su pred vama:) Nema Emine na facebooku:)
Last edited by Sir_Lancelot on 07/12/2007 15:09, edited 1 time in total.
- Faruk
- Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan kokuz drugi mu se ruga
#105 Re: Emina Ganić: EU ima 300 hiljada miliona stanovnika
srce slatko, duša tatina pametnainternet wrote:Emina Ganić, koja je poznata kao kćerka bivšeg člana Predsjedništva BiH i vlasnika privatnog fakulteta Sarajevo School of Science and Technology (SSST), kao izvršna direktorica Sarajevo Film Festivala i kao sve poželjnije TV lice imala je zanimljiv nastup u večerašnjoj Piramidi BHT-a.
Pored svih tih silnih izraza kojima se gospođica gađala u toku emisije (artificijelno ovo ono, nonsens ovo ono, indigancija, benigni prijedlozi, akutni smrtni slučajevi i mi kultivišemo probleme) najviše me pogodila brojka o broju stanovnika EU-a koju je iznijela javnosti. Naime, Ganićka je istaknula da Evropska unija ima ni manje ni više nego 300 hiljada miliona stanovnika.
bolje joj je sise da ugradi
-
Ffff
#106 Re: Emina Ganić: EU ima 300 hiljada miliona stanovnika
mozda nema para, al moze nositi bedzFaruk wrote:srce slatko, duša tatina pametnainternet wrote:Emina Ganić, koja je poznata kao kćerka bivšeg člana Predsjedništva BiH i vlasnika privatnog fakulteta Sarajevo School of Science and Technology (SSST), kao izvršna direktorica Sarajevo Film Festivala i kao sve poželjnije TV lice imala je zanimljiv nastup u večerašnjoj Piramidi BHT-a.
Pored svih tih silnih izraza kojima se gospođica gađala u toku emisije (artificijelno ovo ono, nonsens ovo ono, indigancija, benigni prijedlozi, akutni smrtni slučajevi i mi kultivišemo probleme) najviše me pogodila brojka o broju stanovnika EU-a koju je iznijela javnosti. Naime, Ganićka je istaknula da Evropska unija ima ni manje ni više nego 300 hiljada miliona stanovnika.
- Citizen-X
Neko tam' neko vam' kao sto vidisBosanac sa dna kace wrote:i ja sam to chuo....ne znam sta bi sa djecom....Citizen-X wrote:Sjecate li se one djece sto su otisla u Libiju neke 92 pa do 94.
Gadafi je urucio toj djeci cek od milion $, dosao je E.G. kojeg su djeca BTW docekala k'o da im je najrodjeniji, jerbo ih se niko nije sjetio godinu i po dana k'o najveceg sljama.
Pogodite sta je bilo sa tim milionom gospodo?
Ovo je jedna notorna istina iz prve ruke.
Da mi je dozivjet' dan da se toj hohstaplerskoj bagri koju vise ne znam kako bih nazvao oduzme sve, protjera u neku zapizdinu, ne bih zalio zivota isti momenat da crknem, koliko je narod obespravljen i opljackan.
-
mIRCerka
Moj primarni posao jeste prevodjenje: Engleski na B/H/S i obratno, s tim da se zna zalomit da moram prevoditi sa srpskog na hrvatskiBosanac sa dna kace wrote:mIRCerka wrote:SFF- Family Day
HOW YES NO...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
covjeche ovo je dno dna
Po forumu brljam, radim na vise stvari istovremeno i MOGU SI DOPUSTITI da napisem AMTERIAL i slicno, jer Bog dao Spellcheck
Ali ovakva izjava me pokosila....
- Fiore
#111 Re: Emina Ganić: EU ima 300 hiljada miliona stanovnika
Moze joj ih Hebib nacrtat..Faruk wrote:srce slatko, duša tatina pametnainternet wrote:Emina Ganić, koja je poznata kao kćerka bivšeg člana Predsjedništva BiH i vlasnika privatnog fakulteta Sarajevo School of Science and Technology (SSST), kao izvršna direktorica Sarajevo Film Festivala i kao sve poželjnije TV lice imala je zanimljiv nastup u večerašnjoj Piramidi BHT-a.
- Bea_Trix
- Location: 'Mount Everest: forbidding, aloof, terrifying. The mountain with the biggest tits in the world.'
Bosanac sa dna kace wrote:mIRCerka wrote:SFF- Family Day
HOW YES NO...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
covjeche ovo je dno dna
i to je intelektualna elita
- karabaja-x
- Location: mangala mangala (ako ste a big fish in a small pond, morate adoptirat a low key profile)
a kako bi vi to preveli
- karabaja-x
- Location: mangala mangala (ako ste a big fish in a small pond, morate adoptirat a low key profile)
nemre bit ozbiljnije
-
Sir_Lancelot
Narode, jos samo 6 mjeseci do SFF-a! HURA! Samo se vi zezajte sa Eminom nece biti akreditacija. Kada sakupe vase email adrese pod kojima ste se registrovali ovdje, zaboravit na akreditacije i karte 
-
mIRCerka
Porodični Dankarabaja-x wrote:a kako bi vi to preveli
Dan za porodicu/obitelj/familiju/famEliju
Ura za najbliže
Dan za Vas....
Da li se uopste moralo prvo imenovati na engleskom jeziku pa traziti adekvatan prijevod na b/h/s?
- karabaja-x
senk ju!volvoxII wrote:porodicni dan
(htio sam samo malo bit u centru pažnje)
- karabaja-x
molim vas, vratimo se temi
-
mIRCerka