Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Konacno dodjose i odgovorni "tobe" te izabrase pravog covjeka .
Nema vise preseravanja,suza,patetike i lafo osjecaja sa Gremlinom-hadziprofiterom ,Harijem & co...raja traze odvaljeno koliko je god to moguce a Laka je za to pravi izbor .
and1medjed wrote:konacno neko normalno da prokomentarise laku........lik je nidje veze.....treba ga na evroviziju poslati sa pjesmom "ti si se upiskila.".......100% bi pobjedio......on je bruka i sramota za narod bh......
ooo, gospodaru svega sto je normalno shvati da nekom normalnost nije vrhunac zivota
Ma meni je fazon u tome sto Laka ne ne moze normalniji biti...
sibelius wrote:jebo ja društvo u kojem se 'lake' za umjetnike smatraju...
Ja bih uvijek njega recimo da mi pjeva svu noć za novu godinu nego neku Tiki, Miki, Viki, Stoja, Joja, Zoja, Dara, Mara i stotinu nekih drugih polugolih kurvetina (da ne uvrijedim kurve)...
dobro si ti njih sve popamtio, imena i to, s obzirom da ih ne volis vidjeti ni cuti
sibelius wrote:jebo ja društvo u kojem se 'lake' za umjetnike smatraju...
Ja bih uvijek njega recimo da mi pjeva svu noć za novu godinu nego neku Tiki, Miki, Viki, Stoja, Joja, Zoja, Dara, Mara i stotinu nekih drugih polugolih kurvetina (da ne uvrijedim kurve)...
dobro si ti njih sve popamtio, imena i to, s obzirom da ih ne volis vidjeti ni cuti
and1medjed wrote:konacno neko normalno da prokomentarise laku........lik je nidje veze.....treba ga na evroviziju poslati sa pjesmom "ti si se upiskila.".......100% bi pobjedio......on je bruka i sramota za narod bh......
A ti si jedan iskompleksirani idiot i debil!
Zasto bi to bio ako ima svoje misljenje o liku? Zato sto ono nije isto kao tvoje onda je odmah iskompleksiran? Mozda nije svima "casual" i simpa Lakin nastup...
Da ne ostavljam linkove...ukucajte na YouTube-u prosto "Laka Grah" i to je to...ima 5 djelova i svaki je smjesniji od prethodnog, moja omiljena "dionica" je ipak na djelu 2 sa Jabukama Ali i janje je jako
Maloprije na BHT-u u Konačno petk bio prilog o snimanju konačne verzije pjesme u Zagrebu i jedno 5 sekundi su pustili muziku.
Et da ne pretjeram, jer je ipak 5 sec, al meni je i to zvučalo predobro, al fakat.
Cujem za Laku našeg prestavnika za eurosong nema se para da se snimi spot... tuga nemoze veca. Covjek ne pripada, i neprepoznaje se ni po jednom nacionalnom kljucu i za njega nema para.... opet tuga, a još tuznije je u kakvoj mi zemlji zivimo.
ja nevidjeh veceg kretena od njega.....najezim se kad ga vidim...kome on baca bombe....tip nula 100%......KAKO BIH JA NJEMU KRAMP U RUKE PA NEK ONDA PRICA KAKO NEMA PARA....bezeze tip...
i bagro bosanska sto se ne divite bankaru, magistru, doktoru itd. divite se laki.... pa tako vam i treba.....kad vam je on faca vodite ga kuci........boze sacuvaj....
helo wrote:Cujem za Laku našeg prestavnika za eurosong nema se para da se snimi spot... tuga nemoze veca. Covjek ne pripada, i neprepoznaje se ni po jednom nacionalnom kljucu i za njega nema para.... opet tuga, a još tuznije je u kakvoj mi zemlji zivimo.
Postujem Laku...meni je bezvremenski i nicemupripadajuci, a iznad svega jednostavan. Mislim da ce napraviti cirkus u pozoristu
Nekad pretjeruje sa pricom o kokuzluku, a inace sve sto radi ima mi dobar smisao.
Meni je LAKA-TITO,pa nek prica ko sta hoce,ovo je dosad najbolji izbor za BIH i zato pozivam sve Bosance sirom svijeta (posto mi je rijec dijaspora jako ruzna,ne zelim da je cesto upotrebljavam) da se digne ko nikad do sad i telefone,mobilne sta vec u ruke i glasajte za naseg nam JEDNOG I JEDINSTVENOG LAKU! Naravno kad bude doslo vrijeme za to. cuo sam da ce mu Babe i Nane biti pomocni vokali i da ce biti odjevene u vjencanicama .
Brunello wrote:i bagro bosanska sto se ne divite bankaru, magistru, doktoru itd. divite se laki.... pa tako vam i treba.....kad vam je on faca vodite ga kuci........boze sacuvaj....
dojis li ti? ako ne dojis, trebao bi poceti, jer ocito ti je manjkalo majcinog mlijeka u razvoju...
koga cemo voditi kuci, ostavi nama da odlucimo. a ti beri banane...