Moguce najskuplji dzoint u istoriji covjecanstva

Nek si ti zato neubleha krosan jedaninsomnia78 wrote:Najveca ubleha u istoriji
Nek si mu rekao ... sta on zna - mozda da posalje raketu u svemir i vrati , al sta on zna.. Nece balkan iz balkanca gdje god otisaoinsomnia78 wrote:Korisnije su sestre Kardasijan od njega. Malo mu je dzoja. Spricu odmah. Ko Nolo
Pa mozda da je jedan od rijetkih vlasnika ogromne korporacije kojeg mozemo viditi u “normalno covjek” izdanju a ocito da ga ne brine finansijski gubitak nego gubitak licnosti i slobode koji nece za pare da prodainsomnia78 wrote:A dobro sta je tema. Divimo mu se zato sto je dzoju zapalio?
Nek ti imas zato u dzepu eure .... 91,7 posto novca je u “digitalnoj formi” a koji finansijski gubitak primjetilo se 2009 kad taj nepostojeci pad trzista nekretnina na berzama je uzrokovao da se ceska za glavu planeta sledece 4 godine.insomnia78 wrote:Ma koji finansijski gubitak. Te silne milijarde postoje samo na “papiru”
realno, Musk je dobar prodavač magle, a porijeklom Bosanec je fkt svjetsko čudoFudo387 wrote:Da zakljucimo, Elon je kokuz i prodavac magle.
Bosnjo je osmo svjetsko cudo.
Pa sad... i ti si svojevremeno derao guzove TrumpuFudo387 wrote:Da zakljucimo, Elon je kokuz i prodavac magle.
TruNp je manijak._BataZiv_0809 wrote:Pa sad... i ti si svojevremeno derao guzove TrumpuFudo387 wrote:Da zakljucimo, Elon je kokuz i prodavac magle.
Hej nisi ti derao guzove Trampu zajebo sam se. Nego oh maj gaševima na čelu sa ježomFudo387 wrote:
TruNp je manijak.
Omajgasevi ce zavrsiti u merriam and webster, nezvO se ja Fudo._BataZiv_0809 wrote:Hej nisi ti derao guzove Trampu zajebo sam se. Nego oh maj gaševima na čelu sa ježomFudo387 wrote:
TruNp je manijak.![]()