ELOB - odvratna usluga

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
photo

#1 ELOB - odvratna usluga

Post by photo »

imam digitalnu televiziju preko ELOBa vise od godinu dana. u zadnje vrijeme, svako vece dodje do nestajanja signala od nekih 5 pa do 8 navece. nestane, pa se slika "zamrzne" pa opet dodje i tako stalno. zvao sam svaki dan sve telefone koji su navedeni na njihovoj web stranici i, naravno, niko se nikada nije javio. ni na broj mobitela koju su naveli da se prijavljuju kvarovi.

ozbiljno razmisljam da im otkazem i nadjem nekog drugog da mu dajem pare. ispao sam idiot sto im i ovoliko dugo placam.

zato, ako imate ideju da uzemete ELOB digitalnu televiziju, nemojte. nadjite nekog drugog.
Neelix

#2 Re: ELOB - odvratna usluga

Post by Neelix »

a ev ja nemam tih problema nikad a imam duze od 3 godine elob digitalnu :)
Bodkin

#3 Re: ELOB - odvratna usluga

Post by Bodkin »

@photo da ne zivis mozda u privatnoj kuci?ja sam imao problem sa njima kada su okrenuli antenu da pokriju jedan dio grbavice tako da je meni signal oslabio i imao sam problema sa kanalima i zamrzavanjem.kad sam im to prijavio rekli mi zao nam je okrenuli smo zbog korisnika,mozete raskinuti ugovor a kao nanadu su htjeli isplatiti oko 300 km.ja sam za to sve izletio preko 1500...
photo

#4 Re: ELOB - odvratna usluga

Post by photo »

Bodkin wrote:@photo da ne zivis mozda u privatnoj kuci?ja sam imao problem sa njima kada su okrenuli antenu da pokriju jedan dio grbavice tako da je meni signal oslabio i imao sam problema sa kanalima i zamrzavanjem.kad sam im to prijavio rekli mi zao nam je okrenuli smo zbog korisnika,mozete raskinuti ugovor a kao nanadu su htjeli isplatiti oko 300 km.ja sam za to sve izletio preko 1500...
ti si bar uspio da dodjes do njih. meni se niko ne javlja, svi brojevi su im zauzeti, a na mail niko ne odgovara. a nemam komentar na to njihovo "mozes raskinuti ugovor" u principu su ti rekli "radim sta hocu a ako ti se ne svidja idi drugome." profesionalno, nema sta.
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#5 Re: ELOB - odvratna usluga

Post by ladyblue18 »

Ja imam 3,4 godine elob dig. i stvarno nema problema nikada skoro :?
Zivim u kuci ako to sta znaci.
Istina bilo je problema na pocetku ali to je bilo davno.
I zna slika nekada kada padne snijeg isl. i kada se nevrijeme sprema da bude ni vamo ni tamo, ali 95% vremena sve je ok.
A to da se ne javlja skoro niko nikad je istina. :mrgreen:
Bodkin

#6 Re: ELOB - odvratna usluga

Post by Bodkin »

photo wrote:
Bodkin wrote:@photo da ne zivis mozda u privatnoj kuci?ja sam imao problem sa njima kada su okrenuli antenu da pokriju jedan dio grbavice tako da je meni signal oslabio i imao sam problema sa kanalima i zamrzavanjem.kad sam im to prijavio rekli mi zao nam je okrenuli smo zbog korisnika,mozete raskinuti ugovor a kao nanadu su htjeli isplatiti oko 300 km.ja sam za to sve izletio preko 1500...
ti si bar uspio da dodjes do njih. meni se niko ne javlja, svi brojevi su im zauzeti, a na mail niko ne odgovara. a nemam komentar na to njihovo "mozes raskinuti ugovor" u principu su ti rekli "radim sta hocu a ako ti se ne svidja idi drugome." profesionalno, nema sta.
da o tome se radi jer privatna kuca na teritoriji njihove pokrivenosti pa ti vidi :) ma kakvi mailovi nista od toga jedino otidji kod njih u kancelariju.u zgradi sopinga negdje gore visoko :-D nisam siguran koji je sprat.davno bilo,zaboravio
photo

#7 Re: ELOB - odvratna usluga

Post by photo »

mozda ih prijavim RAK-u.
Post Reply