ELOB LOPOVI

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Locked
video

#601 Re: ELOB LOPOVI

Post by video »

DedeR-a Dzoni, de ti nama reci, ako imash info. koliko ce biti iznajmljivanje dodatnog resivera za elobov DTV !!
Sadashnja cijena ovog bugarskog shita je oko 180KM (chisto deranje ovih sa Eloba :run: :run: ) a ja birvaktile, prije 5 godina uzeo dodatni jedan po cijeni od 119KM pa mi poodavno postalo malo :(
E sad, u ovom novom cijenovniku ne vidjoh ovu stavku a i ovaj momak sa info deska mi nije znao nishta reci, pa shani nam jednu na uvce :mrgreen: da niko ne chuje.

Btw, kod njih u Sloveniji je negdje bud zashto (par eura, menisechini) tako da se nadam (da ne bude ona nadaj se nadaj se) poboljshanje i po ovoj stavci !!
Bourne

#602 Re: ELOB LOPOVI

Post by Bourne »

Posto informacije iz Telemach-a cure na kapaljku evo jedne "nadam se" dobre vijesti za korisnike interneta:
Izvor: http://www.--- NO LINKS ---/vijesti/zanimljivos ... ije-cijene
15.09.2010.
Telemach
Britanci donose ujedinjenje kablovskih operatora i povoljnije cijene

Novi vlasnik kablovskih operatora priprema se za početak rada.
Nakon što je prije oko mjesec dana objavljeno preuzimanje BH Cabel Neta, ELOB i KT Global Neta od starne britanskog investicijskog fonda MidEuropa, novi vlasnik kablovskih operatora priprema se za početak rada.

Kao znak dobrodošlice, BH cabel net, ELOB i Global net pružaju od 1. listopada, pa do kraja godine, akcijsku ponudu Interneta. Za svega 22 KM mjesečno svi korisnici usluga ovih operatera će dobiti brzinu od 4 Mb/s uz neograničenu potrošnju u flat paketu.
Uz ugovor na 12 mjeseci korisnici će imati mogućnost opredijeliti se i za ponudu u kojoj je brzina izabranog paketa znatno veća nego u standardnoj ponudi, a po istoj cijeni!

Nakon što je prije oko mjesec dana objavljeno preuzimanje BH Cabel Neta, ELOB i KT Global Neta od starne britanskog investicijskog fonda MidEuropa, novi vlasnik kablovskih operatora priprema se za početak rada.

Predstojeće ujedinjenje, pod imenom Telemach dovest će do značajnih ulaganja u ove tri kompanije, što će omogućiti nove, unaprijeđene servise bazirane na najsuvremenijim tehnologijama. Osim novih, popularnih kanala u ponudi analogne kablovske televizije, do kraja ove godine bit će dostupne i usluge nove generacije.

Da su pripreme za početak rada Telemacha u Bosni i Hercegovini u punom jeku govori i otvaranje novog jedinstvenog Info centra za sve stare i nove korisnike ovih kompanija, na broju telefona 033.75.65.55.

Najavljeno je i skoro otvaranje Show Rooma, gdje će moći da se testiraju svi servisi Telemacha.
brazzo19

#603 Re: ELOB LOPOVI

Post by brazzo19 »

Bourne wrote:Posto informacije iz Telemach-a cure na kapaljku evo jedne "nadam se" dobre vijesti za korisnike interneta:
Izvor: http://www.--- NO LINKS ---/vijesti/zanimljivosti/britanci-donose-ujedinjenje-kablovskih-operatora-i-povoljnije-cijene
15.09.2010.
Telemach
Britanci donose ujedinjenje kablovskih operatora i povoljnije cijene

Novi vlasnik kablovskih operatora priprema se za početak rada.

Kao znak dobrodošlice, BH cabel net, ELOB i Global net pružaju od 1. listopada, pa do kraja godine, akcijsku ponudu Interneta. Za svega 22 KM mjesečno svi korisnici usluga ovih operatera će dobiti brzinu od 4 Mb/s uz neograničenu potrošnju u flat paketu.
Uz ugovor na 12 mjeseci korisnici će imati mogućnost opredijeliti se i za ponudu u kojoj je brzina izabranog paketa znatno veća nego u standardnoj ponudi, a po istoj cijeni!

Predstojeće ujedinjenje, pod imenom Telemach dovest će do značajnih ulaganja u ove tri kompanije, što će omogućiti nove, unaprijeđene servise bazirane na najsuvremenijim tehnologijama. Osim novih, popularnih kanala u ponudi analogne kablovske televizije[/b], do kraja ove godine bit će dostupne i usluge nove generacije.

Da su pripreme za početak rada Telemacha u Bosni i Hercegovini u punom jeku govori i otvaranje novog jedinstvenog Info centra za sve stare i nove korisnike ovih kompanija, na broju telefona 033.75.65.55.

Najavljeno je i skoro otvaranje Show Rooma, gdje će moći da se testiraju svi servisi Telemacha.

Al kojih novih kanala u kablovskom start paketu :?: :?: :?: :?: :D
stachu

#604 Re: ELOB LOPOVI

Post by stachu »

Poštovani korisnici,

Kompanije BH Cabel Net, Elob i KT Global Net, ujedinjene pod imenom Telemach, omogućit će svojim korisnicima nove, unaprijeđene servise bazirane na najsavremenijim tehnologijama. Osim novih, popularnih kanala u ponudi analogne kablovske televizije, do kraja ove godine bit će dostupne i usluge nove generacije.
Zbog prelaska na novu digitalnu platformu, od 1. do 20. oktobra doći će do prekida u emitovanju digitalnih kanala i zamjene risivera kod svih dosadašnjih korisnika digitalnih paketa.
Za sve informacije možete se obratiti na broj Telemach Info centra 033-75-65-55.

Hvala vam na razumjevanju.
http://www.globalnet.ba/gnet-news/143-z ... h-risivera
Bourne

#605 Re: ELOB LOPOVI

Post by Bourne »

stachu wrote:Zbog prelaska na novu digitalnu platformu, od 1. do 20. oktobra doći će do prekida u emitovanju digitalnih kanala i zamjene risivera kod svih dosadašnjih korisnika digitalnih paketa.
Jel' ovo vazi i za Elob Digitalnu (zamjena svih resivera Deltaline i Topfield)??? :zoka:
stachu

#606 Re: ELOB LOPOVI

Post by stachu »

Bourne wrote:
stachu wrote:Zbog prelaska na novu digitalnu platformu, od 1. do 20. oktobra doći će do prekida u emitovanju digitalnih kanala i zamjene risivera kod svih dosadašnjih korisnika digitalnih paketa.
Jel' ovo vazi i za Elob Digitalnu (zamjena svih resivera Deltaline i Topfield)??? :zoka:
Pa valjda! Tako barem pise...
Bourne

#607 Re: ELOB LOPOVI

Post by Bourne »

Evo sad vidjeH...i na Elob-u isto saopcenje... :zjev: Sta li ce nam sad uvaliti :?: :?: :?: Nadam se bolje resivere a i bolju prog.semu :D
Bourne

#608 Re: ELOB LOPOVI

Post by Bourne »

Ovo vazi samo za kablovsku i dodatne DTV pakete...a za DTV Elob ostaje sve po starom 8-)
Reglan

#609 Re: ELOB LOPOVI

Post by Reglan »

Bourne wrote:Ovo vazi samo za kablovsku i dodatne DTV pakete...a za DTV Elob ostaje sve po starom 8-)
Znaci posto meni nije digitalna nego KABLOVSKA necu imati program od 1-20 oktobra :-) :-)
Ako cu zboga toga imati brzi internet i bolju HD sliku onda prihvacam,mada u sta onda da buljim 20 dana.Moracu gdje onu riblju kost nabaviti :lol: :lol:
Ako sma to dobro protumacio,a mislim da nisam :x
kokuz_sa

#610 Re: ELOB LOPOVI

Post by kokuz_sa »

arshavin wrote:
Bourne wrote:Ovo vazi samo za kablovsku i dodatne DTV pakete...a za DTV Elob ostaje sve po starom 8-)
Znaci posto meni nije digitalna nego KABLOVSKA necu imati program od 1-20 oktobra :-) :-)
Ako cu zboga toga imati brzi internet i bolju HD sliku onda prihvacam,mada u sta onda da buljim 20 dana.Moracu gdje onu riblju kost nabaviti :lol: :lol:
Ako sma to dobro protumacio,a mislim da nisam :x
ma ostaje kablovska normalno da radi samo ko ima dodatne pakete na kablovskoj te resivere ce morat mjenjat
Bourne

#611 Re: ELOB LOPOVI

Post by Bourne »

kokuz_sa wrote:ma ostaje kablovska normalno da radi samo ko ima dodatne pakete na kablovskoj te resivere ce morat mjenjat
Tako je...vazi samo za kablovsku odnosno ko ima Resiver za dodatne DTV kanale...
arshavin wrote:Ako cu zboga toga imati brzi internet i bolju HD sliku onda prihvacam
Za internet NE znam...ali za HD znam...hoš ALI samo kad dodatno platiš mislim nisam siguran 8 ili 10KMcica :D
burek_in_space

#612 Re: ELOB LOPOVI

Post by burek_in_space »

Zna li se ishta oko novih programa, hoce li ih biti, i koji, makar neka mahalska neprovjerena?! :D
Bourne

#613 Re: ELOB LOPOVI

Post by Bourne »

burek_in_space wrote:Zna li se ishta oko novih programa, hoce li ih biti, i koji, makar neka mahalska neprovjerena?! :D
Šute ko zaliveni :D valjda da se konkurencija NE bi popišmanila :D
Reglan

#614 Re: ELOB LOPOVI

Post by Reglan »

Bourne wrote:
kokuz_sa wrote:ma ostaje kablovska normalno da radi samo ko ima dodatne pakete na kablovskoj te resivere ce morat mjenjat
Tako je...vazi samo za kablovsku odnosno ko ima Resiver za dodatne DTV kanale...
arshavin wrote:Ako cu zboga toga imati brzi internet i bolju HD sliku onda prihvacam
Za internet NE znam...ali za HD znam...hoš ALI samo kad dodatno platiš mislim nisam siguran 8 ili 10KMcica :D
mogu dobiti samo 8 ili 10 kurcica
A internet ce biti brzi,podneses zahtjev i za 22KM imas brzinu od 2MBS,mi koji od ranije koristimo internet mozemo besplatno preci. :thumbup:
kokuz_sa

#615 Re: ELOB LOPOVI

Post by kokuz_sa »

arshavin wrote:
Bourne wrote:
mogu dobiti samo 8 ili 10 kurcica
A internet ce biti brzi,podneses zahtjev i za 22KM imas brzinu od 2MBS,mi koji od ranije koristimo internet mozemo besplatno preci. :thumbup:
pa da im ne bi jos placao prelazak na taj paket :-) :-)
ja se jos nadam onoj prici da ce oni koji vec koriste bussniess paket preko 1-2god moci imat onaj paket od 4MBS za 30KM
burek_in_space

#616 Re: ELOB LOPOVI

Post by burek_in_space »

Bourne wrote:
burek_in_space wrote:Zna li se ishta oko novih programa, hoce li ih biti, i koji, makar neka mahalska neprovjerena?! :D
Šute ko zaliveni :D valjda da se konkurencija NE bi popišmanila :D
Svaka mahalska koja u sebi sadrzhi josh koji sportki kanal neka slobodno bude proslijedjena na pp. :D
Reglan

#617 Re: ELOB LOPOVI

Post by Reglan »

Je li sada vama umjesto Sportkluba+ OBN i to sa veoma losom slikom.
Sta se sad desava koji q :x :x :x
burek_in_space

#618 Re: ELOB LOPOVI

Post by burek_in_space »

arshavin wrote:Je li sada vama umjesto Sportkluba+ OBN i to sa veoma losom slikom.
Dosh'o. :D
A sad chekamo Arshavina i ekipu da gledamo. :dance:
Reglan

#619 Re: ELOB LOPOVI

Post by Reglan »

burek_in_space wrote:
arshavin wrote:Je li sada vama umjesto Sportkluba+ OBN i to sa veoma losom slikom.
Dosh'o. :D
A sad chekamo Arshavina i ekipu da gledamo. :dance:
kita doslo,opet nema izgleda nista od Arsenala :x :x
HaHaHa2

#620 Re: ELOB LOPOVI

Post by HaHaHa2 »

Danas nadjoh u sanducetu,vidim navodno i telefonija da ce biti.

Image
Bourne

#621 Re: ELOB LOPOVI

Post by Bourne »

Izvor: http://www.elob.ba/pdf/akcija_cjenovnik.pdf
Internet paketi:
S-4096/256 Mbps 22KM
M-6144/384 Mbps 35KM
L-10240/512 Mbps 45KM
XL-12288/1024 Mbps 55KM
Last edited by Bourne on 18/09/2010 18:36, edited 2 times in total.
kokuz_sa

#622 Re: ELOB LOPOVI

Post by kokuz_sa »

Bourne wrote:Izvor:http://www.elob.ba/pdf/akcija_cjenovnik.pdf
Internet paketi:

Paket:

S-4096/256 Mbps 22KM
M-6144/384 Mbps 35KM
L-10240/512 Mbps 45KM
XL-12288/1024 Mbps 55KM
:shock: :shock: :shock:
prijatno sam iznenadjen
Bourne

#623 Re: ELOB LOPOVI

Post by Bourne »

kokuz_sa wrote:
Bourne wrote:Izvor:http://www.elob.ba/pdf/akcija_cjenovnik.pdf
Internet paketi:

Paket:

S-4096/256 Mbps 22KM
M-6144/384 Mbps 35KM
L-10240/512 Mbps 45KM
XL-12288/1024 Mbps 55KM
:shock: :shock: :shock:
prijatno sam iznenadjen
Moram priznati i JA :shock: ja sam bivsi Elob blatio (opravdano) maximalno...ali ovo je fakat za svaku POHVALU...samo jos da i kanali tj. prog.sema budu dobri kao internet...AFERIM :thumbup:
StupskaBitanga

#624 Re: ELOB LOPOVI

Post by StupskaBitanga »

Bourne wrote:Izvor: http://www.elob.ba/pdf/akcija_cjenovnik.pdf
Internet paketi:
S-4096/256 Mbps 22KM
M-6144/384 Mbps 35KM
L-10240/512 Mbps 45KM
XL-12288/1024 Mbps 55KM
jel ovo važi iza nas G-NET
jer svi smo sada i Elob i mi korisnici G-Net u Telemach familiji
(ako ćemo sitničariti od 1.10)
Bourne

#625 Re: ELOB LOPOVI

Post by Bourne »

StupskaBitanga wrote:
Bourne wrote:Izvor: http://www.elob.ba/pdf/akcija_cjenovnik.pdf
Internet paketi:
S-4096/256 Mbps 22KM
M-6144/384 Mbps 35KM
L-10240/512 Mbps 45KM
XL-12288/1024 Mbps 55KM
jel ovo važi iza nas G-NET
jer svi smo sada i Elob i mi korisnici G-Net u Telemach familiji
(ako ćemo sitničariti od 1.10)
Jašta nego vazi 8-) :D P.S. Bilo bi dobro otvoriti NOVU temu i spojiti Elob,BHCnet zajedno u Telemach....malo mi je glupo sad pisati odvojeno a zna se da u sad Telemach i sve sto vrijedi za jedne ...podrazumjeva se i za druge...
Locked